Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 544
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Аз мия цялата баня с неразреден Доместос. Няма такава отрова наистина, но досега не съм срещала по-ефикасен препарат  Peace
    Peace Peace

# 376
 А с какъв препарат миете филтрите на абсорбатора...до сега с каквото и да опитам винаги пада едно досадно таркане...Sad

# 377
А с какъв препарат миете филтрите на абсорбатора...до сега с каквото и да опитам винаги пада едно досадно таркане...Sad

Преди яко се мъчех с меглио, вече само в съдомиялната, не съм вярвала, че мога да имам винаги идеално чисти филтри Party . Иначе, по 4-5 пъти кисна с меглио и седят по 30-40мин, цял ден миене на филтри и пак не бяха достатъчно чисти.

# 378
А преди да ги сложиш в миялната накисваш ли пак в меглио или не?

# 379
Аз ги пръскам, стоят 10 мин , изплаквам и слагам в миялната  Peace

# 380

Fairy

Скрит текст:

http://www.bloggylife.com/tag/cleansers/

Справи се с тиксо и други лепнещи, престояли по пластмасов капак.

Meglio ряпа да яде;)))

# 381
благодаря, ще пробвам и двата варианта и ще преценя кое спестява повече търкане:)

# 382
 lorenca от къде го купуваш този препарат?

# 383
Gianna, от разни магазинчета за почистващи и перилни препарати.

# 384

Не, свалям и директно в миялната. 

# 385
Момичета,как да почистя ютия?Дъщеря ми решила да глади ликряна блуза на най висока степен и я залепи,бях чувала за лимон,опитах ,ама не става.Други идеи?

# 386
Момичета,как да почистя ютия?Дъщеря ми решила да глади ликряна блуза на най висока степен и я залепи,бях чувала за лимон,опитах ,ама не става.Други идеи?

има много стикчета за почистване на ютии, гледах във Фантастико доста различни видове

# 387
  Мдамм....
  Същия смених със САНО и съм безкрайно възхитена !  Peace

# 388

Пак с FAIRY Simple Smile Съвсем малко напръскваш и почистваш.

# 389
Момичета, виждам, че темата е свързана с почистващите препарати, но дали някой може да ми даде съвет? Откакто се затопли, у нас са плъзнали мравки, основно в банята и кухнята. И макар че тригодишният ми син е във възторг от новите ни домашни любимци и много им се радва, с какво да ги изтребя? Не ми се иска да пръскам с нещо отровно от сорта на Райт...

Общи условия

Активация на акаунт