Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 670
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Не открих мнение за освежител за тоалетната чиния ( то не , че е точно препарат де). Миналата седмица дадох над 5 лева за Bref гел с кошничка към него. Да, но за цяла седмица от него не излиза нито капка и изобщо не действа- нито миризма, нито пяна, а е сложен на най- силната струя и днес го изхвърлих целия. Моля да ми посочите вие от какво сте доволни - гел, кошнички или сега гледам рекламата на някакви лентички ?

Слагам от http://www.kloffice.net/product/1319/aromatizator-za-wc-duck-fresh-discs.html -  не мога да преценя дали съм доволна или не Crazy Thinking . За това продължавам да ги слагам. След като се отмие диска, минавам хубаво с Доместос и пак слагам.
Първоначално като сложа дискчето мирише много хубаво, после не го усещам.

От къде да си купя ароматизатор, който се слага в казанчето? Искам да ми тече синя вода и да мирише много дълготрайно. Това, което съм виждала, ми мирише на Бриз.

# 511
Във всеки супермаркет има сини таблети за казанче.

# 512
Аз пък изхвърлих цяла една такава кутийка с таблетки за казанче, защото се оказа, че не мога да си отворя казанчето и да пусна таблетката вътре

# 513
Аз пък изхвърлих цяла една такава кутийка с таблетки за казанче, защото се оказа, че не мога да си отворя казанчето и да пусна таблетката вътре
Simple Smile А в къщи /проблема може би е и в моноблока/ толкова много ми се разпенват тези таблетки, че ми излиза пяна от капака Laughing Laughing Laughing Ползвала съм на няколко фирми и при всичките резултата е синя пяна навсякъде  newsm78

# 514
Специално вадих кошничката на третия ден да я оглеждам за дефекти (да не би да не са пробити дупките, както трябва), но не открих такива  Laughing, Явно проблема е в самият гел. Иначе беше ето този   , но зелен с аромат на бор ( който и така не усетих  Joy )
 Таблетки за синя вода съм купувала само един път, но явно пак съм попаднала на некачествени, защото не ми правеха синя водата, а се стичаше една синя вадичка по тоалетния блок, която след доста търкане успях да премахна. А може би проблема е в самото казанче, незнам   newsm78

# 515
Аз да попитам,понеже скоро ще си взимам бебе кученце ,ще махна всички килими,отдолу е под с какво да минавам за да е свежо и чисто,докато бебето се научи къде да си върши работите  PeaceДосега все с Бинго,ама май вече ще трябва нещо по-силничко

# 516
Лисичка, аз миех с Доместос. Първо - да няма миризма и второ - да дезинфикцира. Не сме имали проблеми. Иначе, по зоомагазините има спец. препарати, които са за премахване на миризми от кучешки "работи", обаче много скъпи ми се виждат.

# 517
Лисичка, аз миех с Доместос. Първо - да няма миризма и второ - да дезинфикцира. Не сме имали проблеми. Иначе, по зоомагазините има спец. препарати, които са за премахване на миризми от кучешки "работи", обаче много скъпи ми се виждат.
Благодаря ти,ще се разгледам да видим,иначе и аз за Доместос си мислех  Peace

# 518
  • Русе
Аз и за тоалетната ползвам Сано, по принцип океан, но ако няма ябълка или праскова :
http://www.google.bg/imgres?client=firefox-a&hs=mj3&rls= … ;tx=103&ty=48

Много съм доволна. Все пак от време на време експериментирам и с други.

# 519
Ама как Доместос и куче бебе, че и изобщо животно?
Хлорът е страхотна отрова, че и алерген и Доместос го съдържа. Лисичке, ще умориш животното.
Ако все пак искаш да миеш с него е направо задължително да отстраниш животното, да измиеш пода с разтвор на Доместос и после поне с 2 кофи чиста вода да измиеш отново отгоре.

Аз бих ти предложила по-добър вариант - пелени за приучване на куче към хигиена. Има ги в зоомагазините.
Друго - урината на малките кученца изобщо не мирише. Може и с Бинго да миеш, не се притеснявай.

# 520
  • София
уф Sad

дано производителят по-скоро си направи промените, че от този за баня имам един пръст на дъното на шишето и само го къткам, а не знам с какво да го заменя; универсален снощи купих на My planet за проба, че и тях не винаги ги има.
Поръчах и от бг-лотос, да видим - не съм черногледа, но очаквам да ми се обадят и да ми кажат, че за съжаление не могат да ми изпълнят поръчката.
Да, и те нямат. Аз пробвах преди месец да поръчам, но ми звъннаха да ми предложат заместител.
да, обадиха ми се да ми кажат Sad

иначе да си кажа за веце - ползвам Duck Fresh свежи дискове ли се водят? На мен ми приличат на розички Grinning - но цвъквам винаги 2 бр, по една от всяка страна под ръба на тоалетната чиния и съм доволна. Лилавите са ми фаворит. Но от лентичките за залепване на същата марка хич не съм доволна.

# 521
  • При децата ми
Здравейте момичета! Дъщеря ми е надраскала вратата на хладилника и стената с химикал и не мога да го изтрия. Стената е с латекс. Това на стената ще се боядиса да речем, но на хладилника с какво мога да го изтрия?

# 522
Хлорът е страхотна отрова, че и алерген и Доместос го съдържа. Лисичке, ще умориш животното.
Ако все пак искаш да миеш с него е направо задължително да отстраниш животното, да измиеш пода с разтвор на Доместос и после поне с 2 кофи чиста вода да измиеш отново отгоре.

Аз бих ти предложила по-добър вариант - пелени за приучване на куче към хигиена. Има ги в зоомагазините.
Друго - урината на малките кученца изобщо не мирише. Може и с Бинго да миеш, не се притеснявай.

Можеш да пробваш с Лок на Амуей. Твърдят, че е безвреден.

# 523
  • Варна
Здравейте момичета! Дъщеря ми е надраскала вратата на хладилника и стената с химикал и не мога да го изтрия. Стената е с латекс. Това на стената ще се боядиса да речем, но на хладилника с какво мога да го изтрия?

Мисля, че вълшебната гъбичка трябва да помогне и за стената и за хладилника. Не съм опитвала да чистя точно химикал, но и да не помогне, ще и намериш друго приложение. Струва 1-1.20 лв. и я има в повечето магазинчета за препарати и в големите вериги.

# 524
  • Пловдив

Можеш да пробваш с Лок на Амуей. Твърдят, че е безвреден.
Чистя точно с него (обикновено повърнато от котката), нямам проблеми нито с миризма, нито с остатъци. Къпала съм и котката с него и определено нищо й няма (а тя все пак се ближе интензивно като я намокриш нарочно  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт