Нашите second hand находки- част 14!

• 60 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Момичета ЗЗ от утре е 9.99 лв. на кг., аз ходих миналата седмица и си купих палто  Mr. Green излезе ми 15 лв., чудих се много, но накрая реших да го взема, имаше доста неща тогава, но си трябва и ровене  Whistling

# 211
Якенце от с 50% пух и 50% пера.
Сега се чудя как да го изпера. Знам, че с топки за тенис се пере, аз обаче нямам. Идеи?

# 212
Сега се чудя как да го изпера. Знам, че с топки за тенис се пере, аз обаче нямам. Идеи?

Занеси го на химическо.

# 213
Прането лесно, наистина с топки за тенис
Сушенето е много трудно обаче, трябва да е в сушилня и пак с топките
Прала съм успешно доста пухени неща, но честно казано предпочитам химическото

# 214
  • Ланкър, планините Овнерог

Ако имаш и сушилня, по-добре инвестирай в тенис топки - ще се изплатят бързо, на фона на сумите за химическо. Не купувай от съмнителни тенис топки, не са и по-евтини. Миналата година от книжарницата купувах за по 4лв - смърдяха ужасно след сушилнята, тази година взех на Уилсън - 3бр топки за 13лв. Та, миналата година, като прах на голямата якето (50/50 пух и перушина), го изкарах от сушилнята по-пухкаво, отколкото беше, като го купихме.

# 215
  • София
няма ли проблем сушилнята с тенис топките?

# 216
Не, няма никакъв проблем сушилнята
Аз ги слагам обаче в джобчетата на якето

# 217
  • Sofia
 #Crazy За пръв път чувам ...и с каква цел се ползват топките,че нещо не разбирам.Прала съм многократно пухени якета,грейки...трудно съхнат,степва се пуха или перушината,но като изсъхнат хубаво пак са си пухкави

# 218
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пъхам по 1 в ръкавите и 2 слагам в самото яке. Те по някое време излизат, но пак се блъскат в якето. Няма проблем със сушилнята. Пусках го на програма за сушене на пухени завивки от изкуствена материя.

В някое от ВУ-тата на едно яке на етикета видях, че директно си бяха написали, че е препоръчително сушене със "some balls''  Mr. Green

Doli, определено има разлика с и без топките.Имах едно дълго пухено яке, което можеше и да не се налага да изхвърля, но тогава още нямах сушилня - на някои места липсваше пълнеж, на други имаше в повече  ooooh!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 20:05 от Гита Ог

# 219
Нямам сушилня - нова беля. А химическото ще излезе по-скъпо от якето. Laughing
Да го пусна ли на програма за вълна на 30°C, че там е по-леко кандилкането на дрехите? А центрофуга?

# 220
Нямам сушилня - нова беля. А химическото ще излезе по-скъпо от якето. Laughing
Да го пусна ли на програма за вълна на 30°C, че там е по-леко кандилкането на дрехите? А центрофуга?

В този студ якето няма да изсъхне. Перушината съхне много трудно, най-много да се вмирише.
На висока центрофуга не те съветвам да го пускаш.

# 221
Явно си го имате навика и упоритостта да обикаляте по такива магазини,
щом все пак намирате хубави нещица. Аз отдавна се отказах, защото от известно време
ми се струва, че само боклуци има в тях или аз не попадам на по-запазена стока. Rolling Eyes
Повечето магазини вече са с цени 4 -10 лв за брой и рядко си струва за втора употреба,
като можеш да си добавиш още малко парички и да си вземеш нова дреха.
В Манията пък, където все още е на кг попадам само на дрехи,
които са отчайващо зле, та...благородно ви завиждам за находките, момичета. Simple Smile

# 222
 Coma ,изпери си го на 40 градуса ,но после задължително на силна ценрофуга два пъти .Сложи го под климатика или  до духалка и често разчепквай перушината .Много е трудоемко, но става ако не ти се дава на химическо.Там също ги перат ,но сушенето е в сушилня.

# 223
  • гр. София
Явно си го имате навика и упоритостта да обикаляте по такива магазини,
щом все пак намирате хубави нещица. Аз отдавна се отказах, защото от известно време
ми се струва, че само боклуци има в тях или аз не попадам на по-запазена стока. Rolling Eyes
Повечето магазини вече са с цени 4 -10 лв за брой и рядко си струва за втора употреба,
като можеш да си добавиш още малко парички и да си вземеш нова дреха.
В Манията пък, където все още е на кг попадам само на дрехи,
които са отчайващо зле, та...благородно ви завиждам за находките, момичета. Simple Smile

newsm10  О, в Манията аз съм се отказала да ходя - чисто губене на време е  Naughty. Хуманата и ЗЗ според мен са по-добри в пъти. Аз също не мога да се похваля с находки за по 2-3 лв или поне не от скоро. Преди време си бях купувала разни неща за 2 лв, но пак на разпродажба на Хумана.  Peace

А м/удругото какви ще са цените в ЗЗ тази събота?  newsm78 Интересуват ме Младост /най-вече/ и евентуално Мусагеница.

# 224
  • София-в сърцата на моите деца
Ако нямаш топки-переш и докато съхне на сушката непрекъснато го изтръскваш или тупаш, през няколко часа ,докато си поеме формата и се издуе-проверено неколкократно Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт