Нашите second hand находки- част 14!

• 60 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Varna
Благодаря ви още веднъж. Аз системно купувам от ВУ. Не съм знаела ,че има такава група до сега.Редовно ще показвам покупки Simple Smile
В Русе днес във Манията има 28 % отстъпка и всеки ден ще расте до 30 % (всъщност утре и в други ден) за другите градове не знам как стои въпроса.

# 316
Е, как да сравним продавалника с ВУ?
Аз не мога.
Пък и само веднъж съм пазарувала от там, за разлика от ВУ, където рядко влизам без да си купя нещо. Т.е. влизам често и често излизам с находки. Все пак в магазина може и да огледаш дрехата реално..
Аз освен да си променя маршрута не виждам как да се спра  Embarassed
Вчера уж за малко, уж на шега...И излезнах с две блузи и черна пола. Полата е за подкъсяване, ама ми хареса. Пък и се оказа, че такова нещо в гардероба ми няма.
Какво ли се оправдавам пък и аз...Simple Smile
Обичам да пазарувам.
Вчера си харесах едно яке...Хубав цвят. Та сега съм в чуденка - дали ще ме чака  newsm78

# 317
  • София
Браво, браво, браво, Таминаааа!

Много сладки неща си показала. Със здраве да ги носиш и малката също! Чакаме много снимки от теб, нали знаеш Simple Smile Сега вече като направи такова представяне, вдигна високо летвата.

Абе, друго си е да идеш да поровиш малко и да се върнеш с улов. Махнете ги тия онлайн магазини за ВУ Simple Smile Но да си призная  Embarassed Embarassed От толкова ровене напоследък /търся коледен костюм за малката/, нищо не открих и затова поръчах онлайн, но много ми хареса :

# 318
Тамина, прекрасни са комплектчетата - направо страхотно сладки.
Браво, браво, браво, Таминаааа!
...

И това колко е кукленско сладичко - много миличко!
Благодаря ви още веднъж. Аз системно купувам от ВУ. Не съм знаела ,че има такава група до сега.Редовно ще показвам покупки Simple Smile
В Русе днес във Манията има 28 % отстъпка и всеки ден ще расте до 30 % (всъщност утре и в други ден) за другите градове не знам как стои въпроса.

Здравей, и във Варна е такова намалението в момента. В петък когато е 30% ще отида, че си пробвам късмета с една горничка, която вече успешно никой не я купува Simple Smile а аз си я дебна ли дебна  Whistling

А иначе миналата седмица си взех общо за шалчето на мечета и 3бр ленти/панделки за подаръци (бяха си опаковани фабрично, но ги разопаковах) за 1,40 Simple Smile

Някой беше питал за скиорски екипи, тук в Манията има един екип (поне вчера още го имаше и вече беше преместен в зала А), жалко, че не карам ски, иначе е страхотен, поне на външен вид, не им разбирам с какви качества трябва да са, за да бъдат "хубави".

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 13:27 от Moringa

# 319
в мания има ли обувки?утре отварят до нас в борово ще се отбия сутринта

# 320
  • Varna
И аз съм накупувала мноого дрехи.Мъжът ми вече ме майтапи,че съм пристрастена   Blush
Лошото е ,че сме на квартира и като се наложи да се местим  ... ooooh!
Лятото бях по-редовна,но откакто застудя не мога да излизам с малката. Много ми липсва  Sad
zornitsapencheva Има обувки в Манията.
violenzaa костюмчето е супер!
Аз лично от продавалник не съм купувала дреха и не бих

# 321
  • Варна
gitadam, да отговоря и аз Simple Smile Дамата, която продава обувки от ВУ в Продавалник я разконспирирахме по едни ботуши, които не взехме заради един дефект (със Светкавицата Макуин бяха). После цъфнаха в Продавалник. После започнахме да наблюдаваме обявите на дамата и да виждаме и други обувки от там. После я видяхме и на място коя е. Ми кво да прайш - хора без работа, киснем по вторите употреби  Mr. Green
Преди няколко години купихме от Продавалник мобилен телефон, от уважавана потребителка с мнооого оценки. Телефонът беше пълен със смс-и от сорта "утре в 10ч пред килото", "ще ровим ли в килото" и други подобни. Поне да си бяха изтрили следите...

# 322
А, това със смс е просто супер.Явно е била някоя майка в майчинство без работа.Пък честно от ВУ са препродажба в Продавалник не можеш да купиш какво е да е, трябва да е с добро качество и минимални забележки.Явно голямо ровене трябва.

# 323
Не бих казала, има доста "попарени" от Продавалника, на които не им се разправя просто...

# 324
Здравейте.Влизам да се похваля-със една приятелка днес ходихме до Люлин да търсим ЗЗ.Преди това обаче се отбихме в едно малко магазинче ВУ зад Кооперативния и имаше доста симпатични неща.За 10,80лв си купих едни дънки слим с кръпки,една лилава туника с къс ръкав и едно чисто черно пуловерче от много приятна материя,която не знам как се казва,лигавка такава.  Mr. Green
После с 300 зора намерихме ЗЗ.Рових в детското,но изрових само една сива блузка с розички НМ за малката и една лилава шапка за голямата.А за мен-лилава жилетка с къс ръкав и едно копче.  Flutter трите неща пак за 10лв. Ще пусна  снимки след малко. Simple Smile

Сега имам питане за дънките.На две места под кръпките се вижда лепило и не е малко.  Rolling Eyes Мога ли да го махна с нещо или да мисля с нещо да го скрия?Дайте идеи.  Praynig

# 325
  • гр. София
Аз пазарувам от Продавалник от скоро и съм доволна  Peace. Взимам неща и от други градове. Предполагам, че има такава практика да се продават там неща, купени от ВУ. И сега пак оттам ще си купя и палто. Във ВУ не си намерих. Няма моята мярка. Всички са големи размери, а и не ми харесват. Попадала съм на потребител, който си беше упоменал, че нещата който продава са ВУ. Купувала съм си и обувки и чанта, но не ми приличат на тези, които виждам в Манията например. Сега в петък има зареждане на ЗЗ, но едно палто до коленете /ако намеря/ едва ли ще ми излезе по-малко от 40 лв. Толкова са и в Продавалник.  Peace

# 326
  • София
Записвам се да  ви следя

# 327
Вчера се опазих да не си купя якето, като просто не минах край магазина.
Минах обаче през подлеза на Орлов мост. Много магазинчета с много ниски цени. Купила см пуловер за 2 лв., дънкова риза за 2 лв. и дънкова пола за 3 лв. Не знам къде им е сметката на тези хора. Да стоят по цял ден на студа, да плащат наеми при тези цени на стоката им. Те си знаят Wink
Ще споделя тук нещо. "Пострадах" от дамско боди и дамска блуза, и двете българско производство. И двете бяха прани преди да ги облека, в пералня. Поради което не съм разбрала, че пускат ужасно! В резултат от обличането им цялата бях боядисана съответно в черно от бодито и в мастилено синьо от блузата. Това е то бг качество. За сравнение - никога не съм имала оплакване от дреха, закупена от ВУ.

# 328
  • София
А някой влизал ли е в магазина по М. Луиза, който е след мъпет маг, по посока лъвов мост?  сравнително голям, не пишеше име, с едни куклички и плюшки по витрината... как са му цените и стоката?
Аз днес само витрини видях, мн рано стигнах и нищо не беше отворило, та не ми се чакаше  половин-един час, но принципно ми стана интересен този магазин Simple Smile

# 329
Някой виждал ли е този онлайн магазин за дрехи ВУ? На мен лично ми се струват много високи цените - не знам как я мислят тази работа  newsm78

http://remix.bg

И понеже аз много се обърквам с ноемврийското намаление в Мания и малко се отдадох на смятания, та ето информация за цените днес и утре, като не знам дали намалението оказва влияние на максималната цена за дреха ...

Четвъртък - Зала А - 24,00лв - с намалението от 29% => 17,04лв
                 - Зала Б - 11,00лв - с намалението от 29% => 7,81лв

Петък - Зала А - 23,00лв - с намалението от 30% => 16,10лв
           - Зала Б - 9,00лв - с намалението от 30% => 6,30лв

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 12:01 от Moringa

Общи условия

Активация на акаунт