Нашите second hand находки- част 14!

• 60 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
От вчера от Манията в Люлин взех само тези две неща,но пък поне хванах -30% да не съм капо  Laughing
анорак за половинката и чисто нова блузка H&M за мен (на живо цветът е синьо-зелен) Heart Eyes

# 361
Здравейте!преди малко се връщам от ЗЗ.След ровене за час и половина се сдобих с едно поло и детско пуловерче Бенетон, като нови, само за 2.60 лв. Може и утре да намина, но надали е останало нещо супер запазено.На мен ми трябваше долнища за малката , но не намерих. Новите дрехи на Мишел Дали в магазин Фреш срещу Оу Антим 1 са намаление на - 50%.Но за жалост стават или за бебета или за големи, такива размери като за моето нямаше.Май ще трябва да купувам термо джинси или долнища от триконечна вата от редовните магазини.

# 362
И аз от там се връщам  Mr. Green доста е обрано, но все пак се сдобих с три плетени блузи и нов панталон на ХиМ и дънки за мъжо. Следващо посещение ... може би след две, три седмици   Heart Eyes

# 363
Здравейте,
много хубави неща показвате, много обичам да ги разглеждам.
Аз сега се връщам от новата Мания в Борово.
Бях с моята дъщеря и още три приятелки с по две деца. Лудницата беше пълна, но всички сме доволни.
Всички взеха якета на децата и грейки.
Аз взех на Ина памучна рокля с дълъг ръкав.
На мен страхотен бял памучен пуловер, страхотна тъничка блузка, розова, много романтична и една кафявичка тъничка жилетчица.
Перат се, утре като изсъхнат, ще снимам.
Simple Smile

# 364
Да се разпиша за днес: суичър Пума от зала А на Мания за 6 лева и стотинки - направо нов си беше.
Долнище на Найк от зала Б - на ластика си личи че е носено (не е като суичъра), но пък беше 2,38 лв.
Домашни пантофи муцунки пухкави с маймунки - 1,85. От зала А също и една чанта за през рамо за малкия - много й се радваше, аз обаче не съм видяла и на една от картинките пише името на предишния й собственик, та сега съм в чуденка какво да го правя, най-много да отшия картинката...

И сега съвсем не по темата, ама понеже смятам, че все на някой ще му е от полза - в Комсед имаше седмица на ЛЕГО и намаление 30 %. До утре е, аз ходих в този в Сити Център.

# 365
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз за първи път купувам  за себе си такива дрехи. Снимах ги, за да Ви ги покажа:

http://dox.bg/files/dw?a=4865713d5e - памучно сако на H&M( материята е нещо като кадифе, мекичко и много приятно за носене. Почти няма следи от употреба.

http://dox.bg/files/dw?a=ec80b3b4cb - пола от кадифе на Зара-като нова е.

http://dox.bg/files/dw?a=6f205bfc28 - спортен панталон от Domyos. Много качествена спортна марка(май английска).Много приятен за носене от специална материя, която не позволява да ти се запарва или мокри тялото при спорт.

Всичко това е от Хумана на Васил Левски, където вчера всичко беше по 3,50(син етикет) и 50 % намалено( жълт етикет) Моите покупки са по 3,50 всяка. Днес пак минах, за да избера панталон за майка ми и видях, че всичко със син етикет е по 3 лв, а освен това ако вземеш 3 артикула четвъртия ти е подарък(този с най-ниска цена).
Да Ви призная, притеснявах се да пазарувам от такива магазини, беше ме гнус и мислех, че продават само вехтории, но виждам, че може да се открият много качествени дрехи на страхотни цени.
Искам да Ви питам как перете дрехите, които купувате? Дезинфекцирате ли ги с нещо? И още един въпрос-къде мога да намеря декоративни калъфки за възглавници и други текстилни артикули за дома?

# 366
  • Варна
А аз забърсах бяла кожена чанта днес,откога си търсех ако знаете Thinking

# 367
  • Sofia
Виждали ли сте във  ВУ кънки за лед,днес ходих до ВУ на Лъвов мост,но нямаше...а лятото беше затрупано

# 368
Виждали ли сте във  ВУ кънки за лед,днес ходих до ВУ на Лъвов мост,но нямаше...а лятото беше затрупано

Пробвай на Стамболийски, в 4 Сезона (от центъра към Мола, 1 пряка преди Мола).

# 369
# 370
  • Пловдив
Аз вчера отидох до Ла Ф. в Тракия,че ми е близо и се върнах с 3 ризки за лятото,че бяха на -50%излязоха 4 и нещо) с дамските дънки и мъжките,но те пък бяха много обрани.Взех и едно пуловерче за мъжо на Есприт и един нов с етикета момичешки суичър(така ли се пише Blush Laughing) с момиченцето от Ягодов сладкиш-за племенницата Wink

# 371
  • Пловдив
Извинете ме ако е коментирано, но къде точно е Ла Фиестата в Тракия?
И Фреата на Четвъртък пазара?

# 372
Здравейте момичета Simple Smile
Аз за първи път купувам  за себе си такива дрехи.

...Искам да Ви питам как перете дрехите, които купувате? Дезинфекцирате ли ги с нещо? ...

Мира, честити ти първи покупки.  Simple Smile
По принцип във ВУ дрехите са си дезинфекцирани. Аз лично пера дрехите по 2 пъти един след друг, като второто завъртане го правя най-вече за премахване миризмата на дезинфектант.

Аз засега съм се укротила малко, нямам скорошни покупки.

# 373
Извинете ме ако е коментирано, но къде точно е Ла Фиестата в Тракия?
И Фреата на Четвъртък пазара?
Ла Фиестата в Тракия се намира точно на срещуположния на Форума ъгъл и с/у "Арбанаси"...или зад спирката,на пазара/зеленчуковия/.А,"Фрея"-та е на първата успоредна на бул."6-ти септември",малка уличка-зад Четвъртък пазара-до един мебелен магазин....

# 374
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази дни някой ходил ли е в ЗЗ в Младост 1? Вълнува ме какво е положението откъм шапки, че № 1 е с големи претенции, вчера бях в The Mall, но кича е як, та за това си мисля за ЗЗ и Манията (на нея по-малко разчитам). И тази седмица каква е цената на кг в ЗЗ (15.99 или 9.99)?

Общи условия

Активация на акаунт