Нашите second hand находки- част 14!

• 60 126
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Днес ходих на зареждането в Манията - пълно разочарование от моя страна. Влизам 5мин. след началото на работното време,а вътре вече хората напълнили по 1-2 кошници до горе  #Crazy
Една риза харесах,уж мой размер,пък като чувал ми стоеше. Да не съм ходила напразно си взех една шапка - тя пък прекалено лека и не я хваща везната  Sad В крайна сметка си намерих една блуза, че да си взема и шапката Joy Поне на половинката взех хубави неща  Naughty

# 481
Moringa, ето това беше чантата.
http://shop.mdl.bg/article/1529-chanta-furla
Скоро си я намерих онлайн и сега няма проблем.

Много е хубава, аз ще взема зеленикавата, за теб да си остане синята  Whistling , хайде стискайте палци следобед към този пост да кача снимка на една малка чантичка/портомоне, която вчера имах глупостта да не взема от една ВУ-а, дано е още там  Stop

# 482
Днес ли е зареждането в Зиг Заг Пловдив. Благодаря!

Да, днес зареждат магазина и няма да роботи ... утре вече ще е с нова стока  Peace
Аз ще съм там още преди 9,30  Mr. Green

# 483
Аз мисля, че вчера зареждат и днес трябва да работи доколкото аз знам .Зареждането винаги е в четвъртък в ЗЗ Пловдив

# 484
Ето и снимковия материал:
шапката,която май е детска Laughing
блуза(оказа се,че е 70% коприна и 30% памук)
суичър
пуловер Tommy Hilfiger Heart Eyes

# 485
Ауу, пуловерът  Heart Eyes А шапката си е детска. Имам подобно шалче. Прекрасни цветове и материя, но толкова е късичко, че не мога да го ползвам. А дечица около мен нямам  Rolling Eyes

# 486
Аз мисля, че вчера зареждат и днес трябва да работи доколкото аз знам .Зареждането винаги е в четвъртък в ЗЗ Пловдив

Оххх ... верно  ooooh! ама така е с това дете вече бъркам дните  Mr. Green .... аз още си мисля, че сме четвъртък  Blush

Днес магазинът наистина работи  Crazy

# 487
  • София
Stelianna, прекрасна е розовата блуза-и цвета и материята. Честито! Simple Smile

Аз днес минах през Хумана и си взех 3 блузи за 3 лв.
Doli търсих магазина Шик-шик, в който има играчки на Екзарх Йосиф, но не го открих-вървях от Женския пазар към минералните чешми-по десния тротоар няколко пресечки след чешмите и видях само един магазин ВУ-Рич Мания?

# 488
  • София
Да се отчета и аз - rокля на Еsprit, 2 поли - едната на НМ, дrугата на Pimkie  и нещо като блузка за официален случай - доста ефектна

# 489
  • София
а снимкиии?

# 490
И аз да се по'Фаляяя с днескашните ми забивки newsm44

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 13:26 от Moringa

# 491
Moringa Къде е този магазин Magic world? Ako e във Варна, на какъв адрес е?

# 492
Stelianna, прекрасна е розовата блуза-и цвета и материята. Честито! Simple Smile

Аз днес минах през Хумана и си взех 3 блузи за 3 лв.
Doli търсих магазина Шик-шик, в който има играчки на Екзарх Йосиф, но не го открих-вървях от Женския пазар към минералните чешми-по десния тротоар няколко пресечки след чешмите и видях само един магазин ВУ-Рич Мания?

Мила, много на лесно място е магазина Шик Шик, заставаш на трамвайната спирка на трамвай 20, който спира с лице към Халите и тръгваш в обратна посока на движението му, т.е. откъдето идва. След известно ходене, в лявата страна ще го видиш, а вдясно по диагонал на този магазин има още един. Майка ми в тези два магазина си намира най-хубавите неща.

# 493
  • София

Мила, много на лесно място е магазина Шик Шик, заставаш на трамвайната спирка на трамвай 20, който спира с лице към Халите и тръгваш в обратна посока на движението му, т.е. откъдето идва. След известно ходене, в лявата страна ще го видиш, а вдясно по диагонал на този магазин има още един. Майка ми в тези два магазина си намира най-хубавите неща.

RominaB, благодаря за отзивчивостта! Simple Smile Аз днес вървях в тази посока, но видях само един магазин Плюс. Ако правилно съм разбрала трябва да вървя към Женския пазар от страната на Халите ли? А на магазините виждат ли се имената (да не ги объркам с някой друг Simple Smile

# 494

RominaB, благодаря за отзивчивостта! Simple Smile Аз днес вървях в тази посока, но видях само един магазин Плюс. Ако правилно съм разбрала трябва да вървя към Женския пазар от страната на Халите ли? А на магазините виждат ли се имената (да не ги объркам с някой друг Simple Smile

В обратната посока  - има магазинче за алкохол,заведение и след него се намира (където трамвая завива към Дондуков).

Общи условия

Активация на акаунт