Нашите second hand находки- част 14!

• 60 110
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Момичета от Варна - някоя от вас случайно да е ходила в Бултекса на Македония 140? Интересува ме струва ли си магазина, имате ли находки от там?

# 511
Аз съм влизала 2 пъти там, тъй като е до вкъщи, но и двата пъти си тръгвах с празни ръце, нещо не успяха да ме впечатлят.

# 512
Luffchy Големината на магазина горе - долу като този до колхозния ли е?

# 513
Аз съм ходила в Бултекс-а до Колхозен пазар, там видях в деня на зареждането т.нар. прекупвачи, голяма цигания беше, пълнеха се чували и после настрани се преглеждаха злобно и агресивно, беше супер неприятно и за мен лично беше опорочена идеята на ВУ, която е - забавлявайки се, ровейки да откриваме съкровища  - и самите дрехи не бяха никак запазени, поне тези, които бяха останали, но на долния етаж продаваха страшно много чаршафи и подобни неща за дома, много чанти (единият от прекупвачите сериозно се беше заел да обере най-хубавите в един чувал, докато колегата му следеше "за реда"), продаваха и кънки за фигурно пързаляне ...

# 514
Аз днес рових, рових, но единствена находка- хавлия с Дарт Вейдър за малчо  Peace от зала Б

# 515

Този на колхозния беше на 2 етажа нали? - с един долен етаж и един наземен? Този е по-малък значи...

# 516

Този на колхозния беше на 2 етажа нали? - с един долен етаж и един наземен? Този е по-малък значи...
Да на два етажа е, мерси за отговора  Wink Moringa и аз много пъти съм виждала жени с напълнени кошници и не мога да разбера къде толкова ги продават тея дрехи, едва ли се печели кой знае колко  Thinking

# 517
Здравейте.
И аз да се похваля с няколко находки
Пола за Ина от втора употреба в Габрово, майка ми и я купи
Блуза за мен от Хумана 1 лв. Много фина материя, отпред е по-дълга. Има 3/4 ръкав и копченца на ръкава. Много приятно пада.
Шал с копчета Много е мек. Беше при деткото в Хумана, сигурно някой си го беше скрил. 1 лв.
Жилетка H&M Памучна е. Много обичам такива Simple Smile От Хумана 1 лв.
Рокля  за Ина Name itС такива ходи на градина и с клинчета, не иска да се закопчават или да са с цип, за това издирвам всякакви такива рокли.
Памучна блуза от Мания Борово за 1.50 лв. Много е приятна, вече я носих. Simple Smile
Ефирна блузка тип "прегърни ме" И тя е от Мания Борово, беше някакви стотинки. Малко е намачкана, но не стигнах днес до гладенето. Simple Smile
Купих си от Мания Борово и един разкошен снежно бял памучен дебел пуловер. Дълъг е, с "осморки" отпред. Simple Smile

Прекрасна вечер! Simple Smile

# 518
  • 2 етажа над тавана
Момичета, моля за помощ - кажете в кой магазин в София продават карнавални костюми, но за възрастни. Praynig
 Имам сравнително спешна нужда от костюм, а за еднократно ползване не ми се иска да купувам костюм за 100лв. Whistling
Предварително благодаря.  bouquet

# 519
  • Ланкър, планините Овнерог
В "нашата" Мания (Мл1) дават под наем (поне миналата неделя още ги имаше).

# 520
  • София
Днес видях карнавални костюми в магазин Плюс на Стамболийски (над Вис Виталис). Там имаше и кънки за лед (някой беше питал и за тях).
Днес обиколих няколко магазина ВУ в центъра, но нищо не си харесах.

# 521
  • 2 етажа над тавана
Благодаря за отговорите, дано успея да харесам нещо и да ми стане все пак.

# 522
  • Sofia
Днес ми е много успешен пазарен ден,2 дълги поли на Барисал и Ула Попкен по 2лв.от Шик на Пиротска,  2 много фини пуловерчета за 2 и 5 лв.пак от Шик,но на Хр.Ботев,  яке капитонирано от Мъпеда на М.Луиза за 8лв. ,   плюшена играчка Прасчо/приятела на мечо Пух/ за 0,75лв.и пантофо-тарлъци с Дора Исзледователка/героиня от едноименно аним.филмче/за 1,50.Всичко е ново,някои и с оригиналните етикети и пакетчета с резервни копчета

# 523
  • Sofia
Мира,кънките в добро състояние ли бяха.Аз бях питала преди,макар,че вече купих нови на сина ми,сега търся за една приятелка на детето и

# 524
  • София
Doli, не ги разгледах подробно и нямам представа за състоянието им. Но обувките в този магазин бяха в окаяно състояние-дори с кал и мръсотии (не, че има връзка Simple Smile Честито за успешните покупки Simple Smile Къде намери играчки с етикет? Аз днес разглеждах тези в Шик-Шик и бяха много пършиви. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт