Нашите second hand находки- част 14!

• 59 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Имам питанка, кога цената в 33 София /Младост/ пода на 5.99, днес ходих, но беше 9.99, а забравих да питам. Някой май беше качил ценовия календар, но не го намирам.
Хи хи кьде ли сме се разминали между сьблекалните  Joy и аз днес бях там.От 14.12 цената е надолу.

# 571
А за този магазин Екстра във Владиславово някой има ли впечатления, днес не можах да го намеря, а и бързах. Moringa може да овършеем някоя ВУ с теб, аз обаче не съм от Варна и не съм през цялото време тук.

# 572
  • Варна
А за този магазин Екстра във Владиславово някой има ли впечатления, днес не можах да го намеря, а и бързах.

2-3 пъти съм влизала, самият магазин изглежда неугледен, никога нищо не съм си харесвала, а и то в такава обстановка повече от 5 мин. не се изтрайва. /впечатленията са ми от няколко месеца насам/

# 573
Присъединявам се към мнението на Киса.

# 574
Благодаря ви - няма да го посетя значи. А направило ли е на някой впечатление колко животински косми има по някой от дрехите в Бултекс? Аз досега оттам съм си купила само две блузи и бяха пълни с котешки косми  Sad Аз лично имам няква фобия от тях, а да не говорим, че има хора които са алергични.

# 575
  • в сърцата на децата <3
Момичета,никой ли не ходи в ЗЗ Пловдив да каже как е след зареждането?Трябва ми ски гащеризон за детето...
Ние с мъжа ходихме в неделя - има доста добри неща. Аз дори си открих два чифта бременни дънки, които ми станаха (не знаех, че и такива работи зареждат), но предвид цената се ограничих с едните - просто са ми поредните, а ще ми трябват още малко. Мъжа си взе два панталона, и двата с етикетите. Всичкото това удоволствие за 47 лева.
Ски гащеризони големи имаше на втория етаж, но детски не видях (обаче не съм и търсила). Определено ако се завъртя пак вътре ще похарча поне още толкова пари, та се въздържам, че не останаха за коледни подаръци  Laughing

# 576
Искам да попитам дали в ЗЗ има шалове и на тази цена, която е в момента колко излиза един шал, говоря за обикновен зимен, не държа да е плетен.Има ли хубави и запазени неща, за детските питам?Благодаря

# 577
  • в сърцата на децата <3
Искам да попитам дали в ЗЗ има шалове и на тази цена, която е в момента колко излиза един шал, говоря за обикновен зимен, не държа да е плетен.Има ли хубави и запазени неща, за детските питам?Благодаря
Шалове, шалчета и шалченца да искаш... На втория етаж има три стилажа с шалове. Не мога да ти кажа колко пари излиза, защото нали зависи от грамажа. На същата цена като дрехите са, ако не бъркам още са на 27.99 килограма. В Ла фиеста имаше евтини шалчета, може и там да провериш!

# 578

При у словие, че на мъжо една блуза /от тези машинните, не плетените най-дебелите/ в събота излезе към 8 лв, предполагам, че шала ще е нещо от порядъка на 2/3 лв  Heart Eyes

# 579
Здравейте момичета Stop Нова съм и специално се регисрирах за да мога и аз да се "изфукам" с мойте придобивки. И за да стане лафа съм подготвила няколко въпросчета на които бих се радвала да отговорите  Laughing Laughing Laughing

1.Какво никога не бихте си купили ВУ?
(Говоря като цяло.пр: вилици, чорапи, възглавници,....)
2. С какъв аптикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ?
3. Коя марка никога не подминавате?И почти винаги си купувате?
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ?Вие от своя страна "зарибихте" ли някой?
5. Покупката с която най-много се горедеете?(Снимка или историята)

# 580
Здравейте момичета Stop Нова съм и специално се регисрирах за да мога и аз да се "изфукам" с мойте придобивки. И за да стане лафа съм подготвила няколко въпросчета на които бих се радвала да отговорите  Laughing Laughing Laughing

1.Какво никога не бихте си купили ВУ?
(Говоря като цяло.пр: вилици, чорапи, възглавници,....)
2. С какъв аптикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ?
3. Коя марка никога не подминавате?И почти винаги си купувате?
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ?Вие от своя страна "зарибихте" ли някой?
5. Покупката с която най-много се горедеете?(Снимка или историята)

Здравей и добре дошла   bouquet
Аз лично никога не бих си купила бельо и към обувките съм малко резервирана, макар да съм си купувала (не от БГ ВУ-и, сигурно затова им се доверих по-лесно).
Най-често на излизане съм с покупка горна дреха - блузка - по-скоро туника.
Нямам марка, която да не подминавам, гледам наред, най-вече да ми хареса модела - но някак съм по- особено настроена положително към тези, от които вече имам лични впечатления - това са масовите Zara, H&M, Mexx, Esprit, Berschka ... дънки Levis или Lee ...
Последните въпроси ги оставям за друг път Simple Smile

А ти с какво казваш влизаш да се похвалиш  newsm78  Simple Smile

# 581
1. Ази не бих купила от ВУ бельо/изключвам възможността за чисто ново с етикет, на такова не съм се натъквала/, както и носени обувки
2.Най-често купувам дънки и блузи
3.Не държа на определена марка, важното е дрехата да е запазена.
4.Мен никой не ме е зарибил.Имаше период, когато често купувахме неща от такива магазини/когато бях ученичка/, за известно време спрях.Преди 3 години отново започнах да посещавам тези магазини, поради простата причина, че трябваше да си обзаведа гардероба с по-широчки дрехи.
5. Най-много си харесвам едно дънково яке на МЕХХ, бях си го купила за 1 левче.

# 582
  • София
На всички тези въпроси сме отговаряли вече Peace
В началото на всяка тема Блеки ни пуска питанка Flutter

# 583
1.Какво никога не бихте си купили ВУ? бельо и обувки
2. С какъв аптикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ? блузи, жилетки
3. Коя марка никога не подминавате?И почти винаги си купувате? Esprit, H&M
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ?Вие от своя страна "зарибихте" ли някой? съфорумничките, a аз от моя страна половинката
5. Покупката с която най-много се горедеете? пуловер Tommy Hilfiger

И да се разпиша с придобивките от днес:
суичър
жилетка с къс ръкав

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 15:08 от Stelianna

# 584
Момичета от Варна - има нов магазин за дрехи на килограм - казва се New York boutique и се намира на ул. Цар Симеон 6/срещу Мъпет Маг/. Килограма на дрехите е 40 лв  Shocked но правят всяка седмица нарастващи намаление от 25 % до 75%. Днес си харесах едно чанте в Бултекса на Колхозния, но ще чакам следващата седмица, ако случайно оцелее. Скрих си и една блузка в Мания, дано утре ме чака - килограма ще е 26 лв и който има Мания Бонус карта, освен 10 % намаление - ще ползва още 12 отгоре т.е 22 % намаление утре за всички които имат карти Peace

Общи условия

Активация на акаунт