Нашите second hand находки- част 14!

• 59 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Виждали ли сте някъде в София по вторите употреби хубави възглавници?
Искам да си купя хубава, ама не ми се дават 50 лв. за нова.

В Плюс-а на Стамболийски. Но само на зареждане съм виждала хубави възглавници

А днес в Плюса имаше...чадъри. Laughing Много ми стана смешно. Имаше и кош с нещо, което бяхъ кръстили "сувенири", един път се рових там и имаше стенни часовници, тенджери...Там има и много хубави торби за пазар. Излизат стотинки.

# 61
tea22,   bouquet
ризките на живо са много хубави, вталени. Цветовете реално на втората са така наситени . До скоро ходех само строго костюмирана. На стари години започнах да нося спортни дрехи в свежи цветове. Много ви се радвам на всички на находките. Да ги носите със здраве, вие и близките ви.

# 62

Какво ще рече хубава? В Карфур-а продават новички, не само за по 50лв - има и по 3-4-5лв ...

# 63
  • София
Много хубави находки видях!
На мен за съжаление не ми остава време напоследък нито да ви изчета, нито да обикалям по магазините. Дано следващата седмица успея да се поправя.

# 64

А днес в Плюса имаше...чадъри. Laughing Много ми стана смешно. Имаше и кош с нещо, което бяхъ кръстили "сувенири", един път се рових там и имаше стенни часовници, тенджери...Там има и много хубави торби за пазар. Излизат стотинки.

Аз съм имала възможност в Англия да видя техните благотворителни магазини (ВУ) и там освен дрехи и обувки се продават и страхотни съкровища, защото там принципът е хората отиват и даряват неща, от които нямат нужда и вече магазините си ги дезинфецират - та от такъв магазин, явно на някой са му подарили дадения сет, а той го е дарил - си купих за 2 паунда страхотна кутия на The Body Shop и вътре в нея - душ-крем, боди лосион, гъба за баня, соли за бая - всичкото с аромат на "Oкеан" -страхотно опаковано, както идва от магазина, а по принцип реалната цена на такива комплекти е над 30 паунда. Продават и книги, дискове, чаши, чинии, картини, вази, часовници ... - страхотни неща могат да се намерят. После събраните пари - вече не съм много наясно, си отиваха за дадена благотворителна идея. В тези магазини винаги продаваха едни много сладки бабички по над 75г и в магазините нямаше съблекални, защото нямаше проблем ако евентуално нещо не ти стане, на другия ден да го смениш с бележката за друго на същата цена - на мен нито веднъж не ми се наложи Simple Smile

# 65

Какво ще рече хубава? В Карфур-а продават новички, не само за по 50лв - има и по 3-4-5лв ...

Имам такава от Била за 5 лева. Стана около 3 см дебела.  Laughing
Искам някаква наистина хубава, не държа да е ортопедична, но няма да откажа и такава, да е от качествени материали.

# 66
milagena, страхотни находки  Flutter За някои от тях направо завидях, а гащеризона с барбарона е велик  Heart Eyes

# 67

Аз съм имала възможност в Англия да видя техните благотворителни магазини (ВУ) и там освен дрехи и обувки се продават и страхотни съкровища, защото там принципът е хората отиват и даряват неща, от които нямат нужда и вече магазините си ги дезинфецират - та от такъв магазин, явно на някой са му подарили дадения сет, а той го е дарил - си купих за 2 паунда страхотна кутия на The Body Shop и вътре в нея - душ-крем, боди лосион, гъба за баня, соли за бая - всичкото с аромат на "Oкеан" -страхотно опаковано, както идва от магазина, а по принцип реалната цена на такива комплекти е над 30 паунда. Продават и книги, дискове, чаши, чинии, картини, вази, часовници ... - страхотни неща могат да се намерят. После събраните пари - вече не съм много наясно, си отиваха за дадена благотворителна идея. В тези магазини винаги продаваха едни много сладки бабички по над 75г и в магазините нямаше съблекални, защото нямаше проблем ако евентуално нещо не ти стане, на другия ден да го смениш с бележката за друго на същата цена - на мен нито веднъж не ми се наложи Simple Smile

И аз много пазарувах от такива магаини, наистина има страхотни находки!  Wink

Много хубави покупки виждам! Днес ходих до тази верига магазини Плюс, но нищо не ми хареса за жалост.

# 68
  • София
Мацки, скоро ми наближава рожденния ден, пък и нова година идва, дали сте виждали някъде красиви плетени зимни рокли?

# 69
Здравейте дами. Наистина много ме радват вашите находки, страхотни са. Искам да ви помоля да ме упътите към магазините за ВУ в Бургас, тъй като от 2-3 седмици живея тук и все още не съм ориентирана кое къде се намира  Rolling Eyes ... Мерси мнооого Simple Smile

# 70
Към Варненки :  някой да знае кога е зареждането на Бултекс - Владиславово.  Grinning

# 71
Здравейте дами. Наистина много ме радват вашите находки, страхотни са. Искам да ви помоля да ме упътите към магазините за ВУ в Бургас, тъй като от 2-3 седмици живея тук и все още не съм ориентирана кое къде се намира  Rolling Eyes ... Мерси мнооого Simple Smile

В Бургас най-новата "Мания" е точно в центъра на града срещу общината, в близост до кафене "Силвър".
Също знам 2 магазина "Зиг-Заг", които са си като "Мания" (даже аз подозирам, че или зареждат от едно място, или са си на един собственик : ), не знам дали ги има още, но не виждам причина да ги няма - единият е зад Стария свободен университет (където е паметника) там има една улица, с чисто нов, много хубав тротоар, има направена гладка част на тротоара за колички (мамета с бебИта), а на ъгъла на улуцата има офис на Глобул или Мтел, та ей на там, няма как да не го видиш.
Другият "Зиг Заг" пък е в улицата зад Новия бургаски университет (съвпадение, нали:)) там има магазин за хр. стоки "Болеро" и точно до него е ВУ.

Аз знам тези, защото според мен са най-стойностни с изградена система, хубави находки и мисля, че си заслужават. Дано съм била полезна.

# 72
Здравейте дами.ееее...  #2gunfire Наистина много ме радват вашите находки, страхотни са. Искам да ви помоля да ме упътите към магазините за ВУ в Бургас, тъй като от 2-3 седмици живея тук и все още не съм ориентирана кое къде се намира  Rolling Eyes ... Мерси мнооого Simple Smile
на първа страница от темата не може ли да намериш отговора ?

# 73
Към Варненки :  някой да знае кога е зареждането на Бултекс - Владиславово.  Grinning
на първа страница от темата не може ли да намериш отговора ?

# 74
  • София
Бонго, моята жилетчица ме чакаше - и то само за 5 лв. Купих и на малчо дънкова риза за 2 лв. Доволна съм мноого   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт