Нашите second hand находки- част 14!

• 59 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
PaPiTyY благодаря, надявам се да се изпере само Simple Smile

# 721
PaPiTyY, суйчъра ти много ми хареса. Честито на всички за новите придобивки!

# 722
Последните ми придобивки за тази седмица са:
1. дълъг бял пуловер, много мек (днес съм с него);
2. пола;
3. пола-панталон;
4. мъжка дънков риза (чисто нова)
5. едно нещо като дълъг блузон, черен, на дупки. Представих си го за топлото време, върху панталон и потник например...
Качество - без никакви забележки.
Цени: за 1+5=около 4 лв. За 2+3+4=5.43 лв.
Това е от мен.
успешни находки през днешния ден Wink

# 723
Последните ми придобивки за тази седмица са:
1. дълъг бял пуловер, много мек (днес съм с него);
2. пола;
3. пола-панталон;
4. мъжка дънков риза (чисто нова)
5. едно нещо като дълъг блузон, черен, на дупки. Представих си го за топлото време, върху панталон и потник например...
Качество - без никакви забележки. забележка от мен : дай да ги видим де  Joy  още повече,че днес са на манекен облечени
Цени: за 1+5=около 4 лв. За 2+3+4=5.43 лв.
Това е от мен.
успешни находки през днешния ден Wink

# 724
bongo_2007,
ще ми трябва отпуска, за да снимам всичко, което съм си купила.
Понеже все спирам с покупките, и затова те все се множат  Joy
А аз всичко, което съм си купила е от онзи магазин, който на теб обяснявах къде е Wink

# 725
снимай това , което е върху теб в момента.  Laughing

пп. ако си мислиш ,че помня какво си ми обяснявала .... newsm78 откъде толкова акъл ?
мен сега друго ме интересува - по стар или по нов стил ще е края на света ? ако е утре  да го започвам от днес. да засядам на масата като за последно  hahaha

# 726
Здравейте, да попитам къде има голям избор за 1.дамски якета 2.дам.чанти 3.дам.ботуши 4.чаршафи. Намислила съм да обиколя магазините в София, затова да не се лутам се надявам да помогнете и естествено къде ще ми е най-изгодно. Направо искам дето се вика всичко наготово  Sunglasses, но ако някой може нека помогне.

# 727
  • София
Това, което си изброила има в Мъпета и в Плюса на Стамболийски. И двете зареждат в петък, така че ако утре довтасаш - ще си доволна Simple Smile

# 728
Да ви покажа 2-3 находки от ВУ как влезнаха в проект "Направи си сам Коледен венец 3"  Joy

Плетено коланче, явно изпаднало от някоя жилетка и ленти за подаръци, които бяха фабрично опаковани пак от ВУ и част от тях станаха идеални за панделка. Ако някой се чуди как да си измайстори нещо за Коледа, различно от китайските брокатени джунджурии, които се продават ...
Скрит текст:

# 729
  • Пловдив
Днес си намерих един панталон на Веро мода, който ми пастна много и хич не му се замислих и едно поло - чиста вълна, но много меко и нежно, на Гап - Целия тоалет за 5,50лв. Mr. Green

# 730
  • София
[quote
Суитчър шит точно за мене, направо ми полепна http://prikachi.com/images.php?
[/quote]
Супер еее! Искам и аз такъв... Hug newsm10

# 731
Moringa,разкошно е Heart Eyes Много харесвам хоум мейд неща.

Момичета, моля ви някоя от вас да пусне нова тема, че грам време нямам днес  Confused

# 732
Moringa,разкошно е Heart Eyes Много харесвам хоум мейд неща.

Момичета, моля ви някоя от вас да пусне нова тема, че грам време нямам днес  Confused

Аз, аз, аз може ли - ама как, какво трябва да направя, искам аз, аз Simple Smile  #Milti - и ако не е проблем да е следобед, че днес съм обещала на "Мания" да я посетя  Crazy

# 733
Аз знам как се пуска нова тема, мога да помогна.

# 734
Аз знам как се пуска нова тема, мога да помогна.

Не, не, не, не, спокойно - аз вече имам разрешение и точни указания от blackisback, следобед ангажимента е мой  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт