Нашите second hand находки- част 14!

• 59 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Момичета от Варна - има нов магазин за дрехи на килограм - казва се New York boutique и се намира на ул. Цар Симеон 6/срещу Мъпет Маг/. Килограма на дрехите е 40 лв  Shocked но правят всяка седмица нарастващи намаление от 25 % до 75%. Днес си харесах едно чанте в Бултекса на Колхозния, но ще чакам следващата седмица, ако случайно оцелее. Скрих си и една блузка в Мания, дано утре ме чака - килограма ще е 26 лв и който има Мания Бонус карта, освен 10 % намаление - ще ползва още 12 отгоре т.е 22 % намаление утре за всички които имат карти Peace

Ех съдба, утре пак се очертава миткосващ ден  newsm68 - благодаря за информацията   bouquet

# 586
  • Варна
А пише ли кога зареждат ?

# 587
Момичета от Варна - има нов магазин за дрехи на килограм - казва се New York boutique и се намира на ул. Цар Симеон 6/срещу Мъпет Маг/. Килограма на дрехите е 40 лв  Shocked но правят всяка седмица нарастващи намаление от 25 % до 75%. Днес си харесах едно чанте в Бултекса на Колхозния, но ще чакам следващата седмица, ако случайно оцелее. Скрих си и една блузка в Мания, дано утре ме чака - килограма ще е 26 лв и който има Мания Бонус карта, освен 10 % намаление - ще ползва още 12 отгоре т.е 22 % намаление утре за всички които имат карти Peace

Ех съдба, утре пак се очертава миткосващ ден  newsm68 - благодаря за информацията   bouquet
Моля, моля  Simple Smile И при мен утре се очертава такъв, освен ако не изскочи нещо друго. А относно въпросите - ще отговоря, когато *AVA* се изфука с находките си Peace

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:51 от kristonia

# 588
Пише, че всеки ден има ново зареждане на флаерчето.

# 589
Мен ме зариби една приятелка, която е нисичка, но доста пълна, и трудно си намира дрехи другаде, освен във ВУ
Но пък във ВУ доста честичко си намира, даже страхотни находки има Peace

# 590
едно ново пуловерче, два лева ми излезе  Grinning е, малко ми е голямо, ама то нали така е модерно сега  Rolling Eyes

http://2.bp.blogspot.com/-D0-jWnPmx_Q/UMdOSLVd7vI/AAAAAAAABqc/ne … s640/SAM_0682.jpg

за още снимки http://joanakoleva.blogspot.com/2012/12/print-mix.html

# 591
Момичета от Варна - има нов магазин за дрехи на килограм - казва се New York boutique и се намира на ул. Цар Симеон 6/срещу Мъпет Маг/. Килограма на дрехите е 40 лв  Shocked но правят всяка седмица нарастващи намаление от 25 % до 75%. Днес си харесах едно чанте в Бултекса на Колхозния, но ще чакам следващата седмица, ако случайно оцелее. Скрих си и една блузка в Мания, дано утре ме чака - килограма ще е 26 лв и който има Мания Бонус карта, освен 10 % намаление - ще ползва още 12 отгоре т.е 22 % намаление утре за всички които имат карти Peace

Този New York boutique същия като на Пирин ли е? Защото този на Пирин е доста трагичен, мисля, че зареждат в понеделник и "бутикови" дрехи в сряда (ако не ме лъже паметта).

# 592
Аз от доста време не съм успявала да се добера до любимите магазини. И вчера, и утре планувам излизане, ама ще видим какво ще се получи накрая. )
Иначе майка ми днес се беше прибрала с 3страхотни пуловера, единия 100% вълна, другите с по-малък процент.

1.Какво никога не бихте си купили ВУ? - бельо
2. С какъв артикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ? - блузи или пуловери
3. Коя марка никога не подминавате?И почти винаги си купувате? Esprit, Marc`o Polo
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ?Вие от своя страна "зарибихте" ли някой? майка ми винаги е влизала в такива магазини, но аз го намирах за тъпо. ) Сама се зарибих миналата година, защото магазина ми е под офиса. )
5. Покупката с която най-много се гордеете? 2страхотни рокли, които съм показвала тук (едната дори облечена). Цената на едната по етикет беше 200Е, аз я взех за 6-7лв. ) Другата пак с подобна цена.

# 593
Luffchy Мисля, че е същия. Аз не останах очарована днес, имаше чисто нови дрехи с етикети, но бяха outlet. Всеки все пак си има вкус и на някой може и да му харесат  Simple Smile

# 594
1.Какво никога не бихте си купили ВУ? - Може би само към бельото съм с резерви. Но все пак имам купени 2 сутиена, които бяха нови и в опаковките.
2. С какъв артикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ? - Предимно блузки или шалчета.
3. Коя марка никога не подминавате?И почти винаги си купувате? Най-често са H&M, Еsprit, Beneton. Сина ми пък харесва Jack&Jones.
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ?Вие от своя страна "зарибихте" ли някой? Мен не ме е зарибявал никой, за първи път влязох от чисто любопитство, после станах редовен клиент на такива магазини. Иначе доста приятелки съм зарибила. Simple Smile
5. Покупката с която най-много се гордеете? - Едни боти на Stuart Weitzman с Gore-Tex мембрана, които се оказаха ужасно удобни.

Тези дни не е останало време да ходя по магазините, но утре ако имам възможност ще мина да разгледам ЗЗ на Краснодар.

# 595
1.Какво никога не бихте си купили ВУ? - Нямам резерви, след пералнята не е страшно. Имам сутиени и бикини, с етикети.  Rolling Eyes
2. С какъв артикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ? - Блузи и дънки.
3. Коя марка никога не подминавате? И почти винаги си купувате? Най-често са H&M, Еsprit, M&S, но зависи и от качеството.
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ? Вие от своя страна "зарибихте" ли някой? Леля ми и майка ми, и някои приятелки, но сега не съм в Бг и не знам къде има такива магазини.
5. Покупката с която най-много се гордеете? - Чанта Ferre

# 596
  • София
Момичета, ще си позволя да направя предположението, че скоро ще си четете отговорите в някое списание/вестник/сайт, което ако е случая, смятам че е доста неетично без да бъдете предупредени.
Ако пък не е вярно, авторката на въпросите да не се чувства лично засегната.

# 597
  • София
Монстърче, направих подобно заключение веднага след поста на дамата, пък и вече подробно сме отговаряли на тези въпроси Peace

# 598
M0nster4e и аз си го помислих...
Дано не сме прави.

# 599
Монстърче, направих подобно заключение веднага след поста на дамата, пък и вече подробно сме отговаряли на тези въпроси Peace

Факт. Щях да напиша, че съм ги слагала като въпроси в края на първи пост на темата. Внимавайте.

Общи условия

Активация на акаунт