Нашите second hand находки- част 14!

• 59 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, ще си позволя да направя предположението, че скоро ще си четете отговорите в някое списание/вестник/сайт, което ако е случая, смятам че е доста неетично без да бъдете предупредени.
Ако пък не е вярно, авторката на въпросите да не се чувства лично засегната.

И аз си помислих същото, но отговорих на въпросите. Все пак не е е хубаво да се използва така информация, без да бъдем попитани дали сме съгласни. Въпреки че форума е един вид обществено място, малко етика не е излишна. Но станалото-станало...

Днес си открадвам 1-2 часа за ровене, пък може и да изскочи някоя находка.  Simple Smile

# 601
Монстърче, направих подобно заключение веднага след поста на дамата, пък и вече подробно сме отговаряли на тези въпроси Peace

Факт. Щях да напиша, че съм ги слагала като въпроси в края на първи пост на темата. Внимавайте.

То ние по-новите няма как да сме изчели всички теми и да знаем, че въпросите са били задавани, а ако някой иска да ги използва за някаква друга цел, освен за развлечение, без нешето съгласие, има каква ли не по-подробна и конкретна информация из темите, отколкото кратките отговори на няколко въпроса, че и снимков материал, който допълваме ежедневно. Да не говорим, че е анонимно и все пак не ни питат интимни неща. А точно тези въпроси ако аз бих ги използвала за нещо например, за да отворя магазин ВУ - ще бъде само и единствено в полза на клиента - т.е. няма да продавам бельо и ще заложа на посочените харесвани марки  Grinning

# 602
Moringa, не бях се замисляла от тази гледна точка, но има логика. Може момичето пък просто да прави собствено проучване кое се харесва и кое не. Всъщност за мен не е проблем, да се използва мнението ми.
Извинете за офф-а.  Embarassed

# 603
а ако някой иска да ги използва за някаква друга цел, освен за развлечение, без нешето съгласие, има каква ли не по-подробна и конкретна информация из темите, отколкото кратките отговори на няколко въпроса, че и снимков материал, който допълваме ежедневно.

Е,да, ама ако наистина пише или прави репортаж ще погледнат с друго око на нея/него като каже: аз разпитах няколко зарибени хорица.

А и има друга тема, от която вестниците си взимат с пълни шепи и си списват страниците всяка седмица без проблем.

# 604
а ако някой иска да ги използва за някаква друга цел, освен за развлечение, без нешето съгласие, има каква ли не по-подробна и конкретна информация из темите, отколкото кратките отговори на няколко въпроса, че и снимков материал, който допълваме ежедневно.

Е,да, ама ако наистина пише или прави репортаж ще погледнат с друго око на нея/него като каже: аз разпитах няколко зарибени хорица.

А и има друга тема, от която вестниците си взимат с пълни шепи и си списват страниците всяка седмица без проблем.

Аз съм страхотно недоверчива към подобни анкети, почти никога не отговарям, но и аз като нова съм проявявала такава инициатива с цел да раздвижа малко дадената тема, с нещо по-разнообразно, в което всички могат да се включат свободно и в същото време да направя впечатление  Crazy, затова и сега не се поколебах да отговоря - един вид като за "Добре дошла" да не засегна момичето и да отчета ентусиазма й, знам колко е тъпо никой да не отговори и да не забележи първият ти опит да се приобщиш към някоя тема ...
Със сигурност вестниците черпят много от форумите и женските страници и от къде ли още не, наистина трябва много да се внимава кога и къде и до каква степен се разкриваме пък било то и анонимно - в това няма съмнение - както и в понякога подличките им номерца за получаване на информация.

То ще стане ясно след няколко дена, до седмица, ако същата с нищо не се похвали и не сподели по темата  Whistling

# 605
LaughingМного искам да пиша за ELLE примерно Laughing  newsm78Както казах нова съм отне ми 2 дни да прочета само 14част, камоли останалите. В майчинсто съм и сама се грижа за малката, затова не ми остава време да снимам. Но обещавам, че ще се постарая да пусна малко снимков материал. Извинете ме ако съм засегнала, накърнила, наранила, обидила с опита си да създам контакт и намеря съмишленици.

1.Какво никога не бихте си купили ВУ? - Веднъж видях да продават вилици и лъжици и се зачудих, кой би си купил такова нещо ВУ newsm78Та няма да си купя вилици и бельо
2. С какъв артикул се озовавате най-често на излизане от магазин ВУ? - През лятото предимно с рокля, а зимата блузка и дрехи за малката
3. Коя марка никога не подминавате? И почти винаги си купувате? Обожавам H&M имам чуството, че каквото и да си купя от тази марка винаги ще ми стои добре.
4. Кой Ви "зариби" да посещавате ВУ? Вие от своя страна "зарибихте" ли някой? Първия път когато влязох в такъв магазин беше когато бях на Варна за 8 декември.В първия път даже не разбрах къде се намирам, но после се озовах 3 блузки и една чанта. Чантата после обра много комплименти. После спрях за 3-4 год. и от 1 год пак си пазаруам от ВУ магазинчета.
5. Покупката с която най-много се гордеете? - Едно палто на H&M и една рокля с черешки.

# 606
*AVA*, не вярвам да има засегнати, просто знаеш в днешно време всеки мисли най-лошото - ако започнеш да пишеш за ELLE, ще ти отговарям, лично аз, на всичките въпроси  Laughing - Относно вилиците и лъжиците - може да се гледа на въпроса и положително и отрицателно - нали все пак знаем, че в ресторантите приборите определено не са извадени специално за нас като клиенти - чистак новички - а ако видя страхотен сервиз с уникални орнаменти или порцеланови детайли в някоя ВУ (и да е цял все пак) - не бих се замислила и веднага бих го грабнала, приборите могат да бъдат и превърнати в страхотни декоративни нещица и да придадат уникалност в дома  Peace - в една друга тема можем да поговорим за това. Аз имам купени чаши за кафе от втора употреба, да не говорим, че бях видяла на една ограда оставени комплект страхотна чаша с чиния (големи), които явно собственикът не харесваше и ги беше оставил, който иска да ги вземе - бяха си с фабричните лепенки отдолу - толкова много да си ги обожавам и до ден днешен.

# 607
  • Карлово
Аз пък и досега съжалявам, че от скрупули подминах нож и лопатка за торта със седефени дръжки. smile3538 Ех, как бих се втурнала в сладкарския занаят, ама на за друг са били предопределени. Hug

# 608
  • София
Къде пък намирате лъжици, вилици и чаши по ВУ? От 10 години пазарувам предимно от такива магазини и такива работи не съм срещала  Shocked Даже скоро порцелановите кукли в Плюса ми се сториха адски необичайни.

Все тая, и да пише и да не пише за списание, аз няма да отговарям, защото с всяка тема чакам въпроса на Блеки и се изненадвам Simple Smile А иначе Ава, добре дошла Simple Smile На всяко ново попълнение в темата, както съм казвала неведнъж гледам освен с добро око и с леко лошо, защото все пак си е конкуренция в ровенето Simple Smile Това донякъде в кръга на шегата.

Толкова ви завиждам, че си обикаляте и си намирате хубави нещицааа. Аз нямам време за нищо, а така ми се иска една кашмирена жилетчица например  Blush Heart Eyes

# 609
Къде пък намирате лъжици, вилици и чаши по ВУ? От 10 години пазарувам предимно от такива магазини и такива работи не съм срещала  Shocked Даже скоро порцелановите кукли в Плюса ми се сториха адски необичайни.

Писах веднъж, че съм посещавала и ВУ магазини извън България и там разказах какво продават в тях  Peace

# 610

Ти пишеше ли вече в темата, когато Янтра( която много липсва на темата) показваше прекрасните си чайници, които колекционира и купува ВУ от Сопот? Mr. Green

# 611
Монстърче, направих подобно заключение веднага след поста на дамата, пък и вече подробно сме отговаряли на тези въпроси Peace

Факт. Щях да напиша, че съм ги слагала като въпроси в края на първи пост на темата. Внимавайте.

То ние по-новите няма как да сме изчели всички теми и да знаем, че въпросите са били задавани, а ако някой иска да ги използва за някаква друга цел, освен за развлечение, без нешето съгласие, има каква ли не по-подробна и конкретна информация из темите, отколкото кратките отговори на няколко въпроса, че и снимков материал, който допълваме ежедневно. Да не говорим, че е анонимно и все пак не ни питат интимни неща. А точно тези въпроси ако аз бих ги използвала за нещо например, за да отворя магазин ВУ - ще бъде само и единствено в полза на клиента - т.е. няма да продавам бельо и ще заложа на посочените харесвани марки  Grinning

Така е, аз съм чела темите назад, но въпросите не съм забелязала  Blush Не видях нищо лошо да пита. А пък този сайт е изключително отворен и дори тя да не пита в темата, някой журналист спокойно може да си извлече инфо. Случвало се е, чела съм в други теми, че стихотворение от потребителки са поствани във вестници без да ги питат, а за снимки да не говорим.  Laughing

# 612
Продължавам да ви чета та реших днес  да се намеся по повод вилиците и лъжиците по-горе споменати!!! Аз  съм от малък град, в който има верига магазини за втора употреба  "Хоби" та във въпросният магазин освен дрехи, обувки и бельо се предлага още какво ли не! Виждала съм вилици, лъжици, ножове и други домакински прибори, готварски печки с керамичен плот, дивани, бюра, маси, секции, вази, ролки и маши за коса, биберони естествено нови но пък Avent за по 2 лева, бебешки шишета, поставка за смяна на памперси, бебефони, радиа, кафемашини и кафемелачки, чаши чинии, тигани, цели сервизи за хранене и какво ли още не за домакинството.  Веригата е Габровска не знам още къде имат магазини освен при нас и за да не е само спам тези дни си бях в градчето и се сдобих със страхотен шал за 0.50 стотинки на Келвин Клаин, чисто нов цвят тъмносин и горчица!!!

# 613

Ти пишеше ли вече в темата, когато Янтра( която много липсва на темата) показваше прекрасните си чайници, които колекционира и купува ВУ от Сопот? Mr. Green

И аз се сетих за Янтра.
Дори миналата Коледа и купих два чайника. Още са в нас. Ако чете, да се свърже с мен, за да и ги дам. Simple Smile

# 614
  • София
Ха, не съм писала тогава, Блеки Simple Smile Ей, сега точно ще ходя да търся стари теми, за да разглеждам. Много готино!

Значи честно ви казвам тръгвам за Сопот и за другия по-малък град, който моля да му споделите името Simple Smile

Находките при дрехите са ми доставяли удоволствие винаги, но сега явно ще имам нова страст. Много ме зарадвахте, честно. Винаги съм искала тук да има традиция с дворните/гаражни разпродажби на стоки от дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт