Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 536
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мерси, Алена   bouquet
Между другото, по темата с устните, разглеждах снимки на Ева Мендес (има такава необуздана красота и сексапил именно, защото не е с най-идеалните черти) и още повече ми се прииска да си уголемя устните Crazy. Харесвам точно такива устни - ще ги нарека широки, моите мисля са такива, но без да са сочни и плътни. Много по-яки са от тези на Мегън Фокс примерно, които са теснички и прибрани и малко тип кокоше дупе Mr. Green
Ето кратка галерия, на който му е любопитно: http://www.instyle.com/instyle/package/transformations/photos/0, … _20499966,00.html

п.п. другата тема е тази за косопада Peace

# 181
Алена, късно влизам и не съм видяла снимката - устните ти са великолепни, браво!

А това червило е тайна еротична мечта на всеки мъж, мисля Simple Smile

Браво, чудесен резултат, и честита промяна във визията.

# 182
  • в 1001-та нощ
мерси  Hug при друга лекарка се паднах, но съм доволна, разбира се  Hug

ти забелязваш ли промяна при теб във времето  newsm78 колко време мина, всъщност? 3 месеца?

# 183
  • София
един аматьорски въпрос - при напълване с ХК, устните губят ли чувствителността си (доколкото знам при поставяне на силикон, го има този ефект), въобще как ги усещате, има ли промяна Embarassed

# 184
  • в 1001-та нощ
не я губят изобщо  Mr. Green в началото са болезнени, все пак тъканта е "наранена", но в рамките на дни всичко се оправя

ако не съм пред огледало - изобщо не чувствам разлика  Peace

# 185
  • София
ааа, супер  Peace

# 186
Aз си правих абдоминопластика при Тонев в Пловдив преди година и половина,10 месеца след раждането на второто ми дете.Сега имам дата за гърди,на 13 този месец и малко съм притеснена.Този път заложих на Георгиев в неговата клиника.Който си е слагал силикон под мускула нека сподели за болката,моля!Колко дни боли,кога отшумява?

# 187
Който си е слагал силикон под мускула нека сподели за болката,моля!Колко дни боли,кога отшумява?

Много е индивидуално..
Нямам спомени за сериозни болки, по-скоро тотален дискомфорт няколко дни..после свикваш.
Болкоуспокояващи май въобще не пих.

# 188
Aз си правих абдоминопластика при Тонев в Пловдив преди година и половина,10 месеца след раждането на второто ми дете.Сега имам дата за гърди,на 13 този месец и малко съм притеснена.Този път заложих на Георгиев в неговата клиника.Който си е слагал силикон под мускула нека сподели за болката,моля!Колко дни боли,кога отшумява?

За кой Георгиев става дума ?

# 189
За кой Георгиев става дума ?

Николай Георгиев, предполагам.

# 190
Точно за Нколай Георгев.

# 191
Alena, аз след 3 месеца не виждах промяна, и след 6 - пак не виждах.

Но писах и преди - беше ми се появила известно време след процедурата малка нова гънчица покрай устната отляво, при усмивка.

Което според докторката, че и според мен, си е нормално, защото няма как да не изправиш един ъгъл, и анатомично да не си намери кожата друго място да се "нагъне" Simple Smile

Ти за първи път ли слагаш хиалурон в устните си? Знам, че тогава ефектът е най-дълготраен, защото организмът най-бавно го резорбира.  newsm78

# 192
Преди две седмици ми инжектираха хк в назолабиалните. Много съм доволна. Няма ефектът уал, но определено е много добър резултата. В гневната първо ми сложиха ботокс и сега загладиха с хк. Там е изцяло запълнена, а беше доста дълбока, само от към едната вежда имам лека резка. Съжалявам, че гневната не съм я оправила преди време, може би нямаше да я има тази резка. Някое от момичетата писа, че първо е хк, а после ботокса. На мен док ми обясни, че е обратно, защото хк може да се смачка при правенето на мимиката и затова първо се блокира и после се заглажда, както е при мен.
Днес звънях за записване за консултация при Джамбазов. Отрязаха ме- след 25 март ще започнат да записват за консултация. Имало списък с 160 чакащи  Sad Започвам да се замислям дали да чакам. Мисля си да отида при Йорданов на консултация. Ако някой има някакво инфо относно него, нека драсне някой ред.

# 193
Преди две седмици ми инжектираха хк в назолабиалните. Много съм доволна. Няма ефектът уал, но определено е много добър резултата. В гневната първо ми сложиха ботокс и сега загладиха с хк. Там е изцяло запълнена, а беше доста дълбока, само от към едната вежда имам лека резка. Съжалявам, че гневната не съм я оправила преди време, може би нямаше да я има тази резка. Някое от момичетата писа, че първо е хк, а после ботокса. На мен док ми обясни, че е обратно, защото хк може да се смачка при правенето на мимиката и затова първо се блокира и после се заглажда, както е при мен.
Днес звънях за записване за консултация при Джамбазов. Отрязаха ме- след 25 март ще започнат да записват за консултация. Имало списък с 160 чакащи  Sad Започвам да се замислям дали да чакам. Мисля си да отида при Йорданов на консултация. Ако някой има някакво инфо относно него, нека драсне някой ред.

ПО добре не рискувай с Йорданов Wink

# 194
Лапиовра, можеш ли и ти да покажеш някоя и друга снимка преди/сега?  Blush Къде си слага ХК, каква марка, каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт