Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
мерси много  Heart Eyes

ето и една с друго червило Blush

и се понасям към хоризонтиране  Hug

# 226
  • в Кошера
Tyra, ботокса ми то сложиха под очите

Да, ясно.  Peace Ама се чудех къде точно - във външния край предполагам..Има ли изглаждане вече?

Алена, много добре.  Peace

# 227
Aaa, Алена - стават все по-хубави!   bouquet

Кажете ми моля, защо на повечето жени им личи силикона? Толкова явно, но не от размера, а от онази рязка граница между деколтето и гърдите - при естествените гърди е плавно, а при някои силикона е като топка ясно открояваща се?

Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Crazy

# 228
  • в 1001-та нощ
винаги съм си мислила, че е от размера, но  newsm78 щом казваш, че не е - вероятно - защото не са под мускула и формата не е добре подбрана  newsm78

а може би и ги повдигат със сутиен  newsm78 Rolling Eyes

само предполагам - не съм разучавала  Blush Peace

# 229
Кажете ми моля, защо на повечето жени им личи силикона? Толкова явно, но не от размера, а от онази рязка граница между деколтето и гърдите - при естествените гърди е плавно, а при някои силикона е като топка ясно открояваща се?

Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Crazy
Ами според мен си се точно от размера по принцип, дали е избран правилно. И от това с какви гърди е била жената преди това и нейното телосложение. На по-дребна и плоска жена ако й сложиш по-големи импланти така се получава. Докато на малко по-едра и не толкова плоска същия размер може да стои съвсем естествено. Също подозирам, че такова нещо се получава може би по-често с кръгли импланти, а не анатомични.

# 230
Ето една статия на Кадурина, публикувана в сп. Ева за ботокса.

ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ, ПРЕДИ ДА СЕ „БОТОКСИРАМЕ”
http://eva.bg/categories/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA% … %B5%E2%80%9D.html

# 231
За силикона, освен всичките посочени причини, ако имплантите се изберат кръгли, а не с капковидна (анатомична) форма - си личат много, че не са "истински".

# 232
  • в Кошера

Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Crazy

Причините са много, могат да бъдат и комплексни...Накратко:

1. Кръгъл имплант;
2. Надмускулно позициониране;
3. Несъобразени с анатомичните дадености параметри на импланта;
4. Високо и/или некадърно направен джоб;
5. Ниско телесно тегло.
За това се сещам на прима виста, но списъка е по-дълъг.  Mr. Green

# 233
Вие,дето сте си слагали силикон,колко време преди операцията спряхте да пушите?Аз не съм питала конкретно,но в картончето с изследванията,което ми дадоха,освен къде и как да платя капаро,имаше предупреждение 5 часа преди операцията да не се пуши!И си викам,само толкова?За абдоминопластиката трябваше 2 седмици да не съм пушила.Вие как направихте/Обръщам се към пушачките.

# 234
Нямам спомен да е имало такова изискване.. newsm78

# 235
  • София, Лагера
Момичета, попитах доктора дали може да ми сложи по-дълготраен вариант на ХК в устните. Каза, че не ми препоръчва, защото колкото по-дълго ХК стои там, толкова повече има вероятност да фиброзира (както се е случило със силикона ми там).  Rolling Eyes

# 236
  • в 1001-та нощ
хм,  newsm78 Rolling Eyes опитвам се да го осмисля  Rolling Eyes в  никакъв случай не оспорвам казаното, аз не съм лекар, но фиброзира съединителната тъкан, особено при възпалителен процес  Rolling Eyes точно такова нещо е истинският целулит (защото много неща се наричат целулит - и задържането на вода и затлъстяването .... а не са точно, макар, че съпровождат целулита ...)

може би при теб силиконът е капсулован - организмът капсулира чуждите тела с именно такава фиброзна тъкан, за да се предпази от неидентифицирания чужд обект и може би док се тревожи, като вкара нещо отвън - да не задълбочи процеса  Rolling Eyes

какво ти препоръчва? мек филър ли?

допитай се и до още двама  Rolling Eyes

# 237
  • София, Лагера
хм,  newsm78 Rolling Eyes опитвам се да го осмисля  Rolling Eyes в  никакъв случай не оспорвам казаното, аз не съм лекар, но фиброзира съединителната тъкан, особено при възпалителен процес  Rolling Eyes точно такова нещо е истинският целулит (защото много неща се наричат целулит - и задържането на вода и затлъстяването .... а не са точно, макар, че съпровождат целулита ...)

може би при теб силиконът е капсулован - организмът капсулира чуждите тела с именно такава фиброзна тъкан, за да се предпази от неидентифицирания чужд обект и може би док се тревожи, като вкара нещо отвън - да не задълбочи процеса  Rolling Eyes

какво ти препоръчва? мек филър ли?

допитай се и до още двама  Rolling Eyes
Точно така се получи с моя древен силикон  Simple Smile
Препоръча ми мек филър. Но ще се допитам до поне още един специалист Peace
Мерси, Алена!   bouquet

# 238
Какво значи "млада кожа" и "зряла кожа"? Ако си на 29 години, каква ти се води кожата?

# 239
  • в 1001-та нощ
според мен започва да зрее, за мен млада е до 25-26г, след това не е зряла, но на там върви  Heart Eyes Peace

къде четеш квалификацията?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт