Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 549
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
А някой правил ли е /интересувал ли се е от радио честотен лифтинг? Чета, че е добра процедура за общо освежаване и заличаване на малки бръчки, която е добре да се комбинира с поставяне на ботокс или ХК. Има ли значение времето за правенето на тези процедури - зима/лято? Започвам да чета по усилено, че съм решила към Април месец да направя `Пълна промяна` Wink живот и здраве.

RF лифтинг ли имаш предвид? С апарат - с кръгъл накрайник, контактен гел и се "обтрива лицето"  newsm78
Да, нещо такова е.
Тук намерих интересна статия относно въздействието на процедурата върху кожата http://spabeautycenterharmony.blogspot.com/2011/05/blog-post_12.html

# 211
  • в 1001-та нощ
ползва се за кожата за стягане, но .... според мен е допълваща терапия - ако вземеш комплексни мерки - това е част от комплексната грижа, не следва да очакваш големи резултати - само от това  Peace

пробвала съм няколко пъти и на лице и на тяло, от няколко процедури няма видим ефект, аз реално не съм имала и нужда, но не се усеща разлика

по-осезаема разлика в дългосрочен план съм усетила в зоната между дупето и бедрата, където кожата се изпразва от отслабване и стават едни възглавнички в гънките  Peace - но аз за бедра и дупе прилагам много комплексна и системна грижа, виждам позитивния ефект от РФ-а, но не разчитам само на него - допълва - комплекс системни грижи (без прекъсване)  Peace

# 212
Момичета, пробвали ли сте тези кремове от охлюви на Dr. Lauranne?  newsm78

# 213
За тези, които се интересуват от ринопластика при доц. Джамбазов, цените наистина са увеличени. Ринопластиката при него сега е 2500 лв.. Чакането също е доста. През Юни успях да си запиша консултация за месец Септември, а операцията ще ми е Февруари.  Това са горе - долу 9 месеца чакане от записването на час за консултация до самата операция.  При мен трябва да се изпили гърбичка и да се повдигнe върха.  Надявам се всичко да мине добре и да съм доволна от резултата.
 Simple Smile

# 214
Явно никой тук не е заличавал стрии, а да попитам тогава за белег ? Имам един, който уж трябваше да е "козметичен" шев, но като го погледна и ме хваща агресията, че беше по спешност операцията и не можах да стигна до Токуда .  Tired

# 215
  • GYM
Явно никой тук не е заличавал стрии, а да попитам тогава за белег ? Имам един, който уж трябваше да е "козметичен" шев, но като го погледна и ме хваща агресията, че беше по спешност операцията и не можах да стигна до Токуда .  Tired
Гледах наскоро реклами на Хил Клиник Hug И за двете неща - стрии и хирургични белези Peace
http://www.hillclinic.com/browse/9_estetichna-dermatologiya

# 216
  • варна
Преди 4 месеца си сложих хилурон в устните и днес не издържах и пак си инжектирах Laughing! Сложих си и ботокс под очите, уж за изглаждане на бръчките, ама нещо не ми се вярва - има ли някои които си е слагал да каже имало ли е ефект и кога започва да се забелязва? Казаха ми заради устните да пия повече вода - вие спазвали ли сте го това и по колко трябва да пия Thinking

# 217
  • в Кошера
Къде точно ти сложиха ботокса?  newsm78

# 218
  • в 1001-та нощ
Преди 4 месеца си сложих хилурон в устните и днес не издържах и пак си инжектирах Laughing! Сложих си и ботокс под очите, уж за изглаждане на бръчките, ама нещо не ми се вярва - има ли някои които си е слагал да каже имало ли е ефект и кога започва да се забелязва? Казаха ми заради устните да пия повече вода - вие спазвали ли сте го това и по колко трябва да пия Thinking

много е важно да се пие вода, особено първите седмици  Peace защото ХК е молекула, която поема вода, раздува се от вода и така изпълва

представи си една изстискана гъба и една гъба напоена с вода или една суха тулимбичка и една напомпана  Peace

затова се пие водата

аз съм голяма жаба и без това пия много, много течности, основно вода и чай при мен е станало начин на живот отдавна

днес ми стават точно 2 седмици от поставянето и наистина вече по нищо не усещам филърите, преди бяха някак по-твърди и при стискане на устни - усещах болезненост, но вече не

някъде преди 2 дни забелязах още по-голямо повдигане/отваряне на горната устна - ще гледам да снимам довечера или утре  Blush

на теб какъв филър ти слагат? пазиш ли стикера?

ботоксът - трябва да ти стопира мимиките, например, като се усмихне човек  му стават дъгички около очите; не съм го правила, но до колкото съм чела този токсин парализира мускулите там и те са спокойни, не се съкращават, ти не го ли усещаш така?

# 219
  Имам въпрос ....

Тук има ли дами правили Лазерен Пилинг ?
  Какви са им впечатленията от тази процедура ? Ефикаснотта й?

Събирам всякаква информация по въпроса от личнопреживелите Simple Smile

# 220
  • в 1001-та нощ
Ако е удобно да дадеш линк или описание - за да сме сигурни, че говорим за едно и също  Peace

# 221
  • варна
Tyra, ботокса ми то сложиха под очите
Алена както винаги много изчерпателна за което благодаря Hug Нищо не усещам да ми опъва за сега Simple Smile! Ама много ме боли устата Laughing

# 222
Алена, чакаме снимките от днес  Hug

# 223
  • в 1001-та нощ
dobre, че ми напомни, аз заспивам вече, но щракнах нещо, утре ще гледам да направя по-хубави

в началото долната устна беше по-изпъкнала, сега горната се повдигна много добре и са по-изравнени  Mr. Green

# 224
Супер са ти устните. Много ми харесват, седят много натурално и няма онзи натрапчив патешки ефект. Страхотни са!!

Общи условия

Активация на акаунт