Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 604
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Лагера
mimi_82, какво количество сложи? После след процедурата постави ли си лед на устните?

# 256
Момичета имам някакво странно нещо на устната ( между бенка и капиляр) с червен цвят, с не голям размер. Исками се, ако е възможно да се махне, но ми се иска консултация с добър дерматолог, за да го идентифицира. Някакви препоръки за клиника?

# 257
Момичета имам някакво странно нещо на устната ( между бенка и капиляр) с червен цвят, с не голям размер. Исками се, ако е възможно да се махне, но ми се иска консултация с добър дерматолог, за да го идентифицира. Някакви препоръки за клиника?
Задължително и без грам отлагане на дерматолог! Даже на онколог-дерматолог. Правила ли си някаква процедура на устните?

# 258
Задължително и без грам отлагане на дерматолог! Даже на онколог-дерматолог. Правила ли си някаква процедура на устните?

Не, не съм правила процедури на устните, но онколог-дерматолог ми се струва малко too much.

# 259
  • в 1001-та нощ
ВМА  Peace

# 260
Мерси, Алена още днес ще задействам нещата и ще пиша какво е станало веднага след като посяте док. Изглежда ми като кръвоизливче, но все пак нека специалист да го види и да каже как ще го махаме.

# 261
  • в 1001-та нощ
непременно пиши  Hug стискам палци да е нещо незначително  Blush  bouquet

# 262
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

Каква ти е кожата?

# 263
  • варна
Alena, сложих 1 кубик миналата сряда ! Имам огромна синина точно над горната устна - нещо страшно е не мога да изляза от къщи Embarassed! Днес излязох само до магазина и 5 човека ме питаха какво ми има на Crazy
Ноеми, не съм си слагала лед - не знаех, че трябва
Бях писала, че тогава си сложих и ботокс под очите - кога трябва да се забележи промяната , че още не откривам такава Laughing

# 264
Бях писала, че тогава си сложих и ботокс под очите - кога трябва да се забележи промяната , че още не откривам такава Laughing
Пускам цитат от интервю на Кадурина за ботоксирането:

"И третото важно нещо. Ботулиновият токсин е регистриран за употреба само в пет точки на челото от всички фирми, които произвеждат този продукт за естетичната медицина. Въпреки това масово се слага в „пачия крак” около очите, около устата, в шията и деколтето. Това са показания „извън регистрация”, които изискват познания от страна на лекаря и неговата лична отговорност. Често идват жени, които демонстрират лошо сложен ботокс в опасно огромни количества. На въпроса какво точно са им сложили отговарят, че не знаят."

# 265
   Peace
    д-р Йорданова ,всеки вторник 14-16 ч., каб. 230

Нищо и няма на мацката, а и е с много бяла кожа Simple Smile И коментари от този сорт по добре да се правят на лична... Wink
 Как на лични !  Stop Човекът си е направил нова регистрация за да "блесне" с коментара. А блясъкът иска публика!  Wink Mr. Green

# 266
  • варна
Пускам цитат от интервю на Кадурина за ботоксирането:

"И третото важно нещо. Ботулиновият токсин е регистриран за употреба само в пет точки на челото от всички фирми, които произвеждат този продукт за естетичната медицина. Въпреки това масово се слага в „пачия крак” около очите, около устата, в шията и деколтето. Това са показания „извън регистрация”, които изискват познания от страна на лекаря и неговата лична отговорност. Често идват жени, които демонстрират лошо сложен ботокс в опасно огромни количества. На въпроса какво точно са им сложили отговарят, че не знаят."
 Hug

# 267
Мими , не съм целяла да те стряскам,за да ти идва туу мъч,просто си мислех,че това,което описваш,ако не е предизвикано от процедура... ми прилича не нещо,на което трябва да обърнеш сериозно внимание. Това е.

# 268
Мими , не съм целяла да те стряскам,за да ти идва туу мъч,просто си мислех,че това,което описваш,ако не е предизвикано от процедура... ми прилича не нещо,на което трябва да обърнеш сериозно внимание. Това е.

Dusty съм. Не си ме изплашила, защото съм сигурна че не е нещо страшно. От друга страна съм посещавала онкологията и си представих как тичам там, без да съм направила консултация с обикновен дерматолог и се нареждам до хора с наистина сериозно заболявания, за да гледат моята червена точка. Не, че отхвърлям съвета ти, но мисля, че да тичаш за първи преглед при онколог е малко пресилено. Надявам се да не се засегнеш от мнението ми, защото не го казвам с лошо Peace

# 269
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

Каква ти е кожата?

Мазна.

Общи условия

Активация на акаунт