Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

Каква ти е кожата?
Мазна.

# 271
  • в 1001-та нощ
Alena, сложих 1 кубик миналата сряда ! Имам огромна синина точно над горната устна - нещо страшно е не мога да изляза от къщи Embarassed! Днес излязох само до магазина и 5 човека ме питаха какво ми има на Crazy
Ноеми, не съм си слагала лед - не знаех, че трябва
Бях писала, че тогава си сложих и ботокс под очите - кога трябва да се забележи промяната , че още не откривам такава Laughing

на мен изрично ми казаха НИКАКЪВ ЛЕД !!!, както и да не приемам нищо горещо, като храна и напитки, нищо ледено .... без парна баня и сауна, без лазерни и фото процедури ....

казаха ми, ако има синки да ползвам крем от арника - той отнема отоци, за синки може и крем с хепарин, като хепароид зентива, лиотон 1000 .... това, което се ползва при спукани вени  Peace в аптеките знаят - бързо минава с кремчетата  Peace особено, ако се ползва веднага, жалко, че не са ти казали веднага  Cry

за ботокса, още една мацка се оплака, че нямало ефект - дали са сложили малко - не зная  Rolling Eyes или пък не е на правилното място  Rolling Eyes

ти какъв ефект НЕ усещаш - блокиране на мимиките или заглаждане на кожата  newsm78 Rolling Eyes

# 272
Вече трети ден след поставянето на хилурона съм с ужасни синини по устата Embarassed, кога да очаквам да се заличат Thinking?
След три седмици ще ти мине синината.
Аз бях по същия начин,моята кожа е много тънка и много лесно ми стават синини. А от ботокса покрай очите бях подута и посинена,все едно ,че някой ме е бил. Трябваше да сложа лед след процедурата, за да не се подуя така.За следващия път ще знам!

Сега видях, че  a.l.e.n.a е писала,че не се слага лед,защо?

# 273
  • в 1001-та нощ
да не се слага лед се отнася за филър ХК, за ботокс или силикон може би няма проблем  Peace

причината е, че охлаждането води до свиване на молекулите на ХК, а в случая ние чакаме да поемат вода и да се надуят, един вид ще изпайдушим устните с това "оглаждане"  Blush , затова предполагам за ботокс и силикон няма проблем да се обледява  Peace

# 274
  • София, Лагера
ААА, това не го знаех!  Embarassed Аз слагах след поставяне на силикон.

# 275
Успях да запиша час, но чак за понеделник другата седмица. Confused
Алена, ти Кадурина ли имаше предвид във ВМА?

# 276
Значи според вас кой крем да избера? Има едни кремове с охлюви, но единия е за млада кожа, другия за зряла... кой да взема?  Rolling Eyes

Каква ти е кожата?

Мазна.
Значи взимай за млада кожа, още ти е рано да се нареждаш при зрелите. Grinning

# 277
  • в 1001-та нощ
Успях да запиша час, но чак за понеделник другата седмица. Confused
Алена, ти Кадурина ли имаше предвид във ВМА?

Принципно все така се казва, но тя е шеф на клиниката, а вътре хората са специализирани в различи области  Rolling Eyes

Мисля, че може да се отиде направо и ще те насочат при когото трябва  Rolling Eyes но ако искаш попитай по телефона, все пак - да на се разкарваш  Peace до колкото зная - целият екип са много добри и не е проблем и друг да те види  Peace

Ноеми Hug Peace

# 278
В понеделник имам час в друга клиника. Ще видим какво ще кажат и при нужда ще посетя и вма. Много ти благодаря за помоща Peace

# 279
  • в 1001-та нощ
чудесно  Hug тайна ли е къде ще ходиш?  Rolling Eyes

# 280
Не разбира се, д-р Денкова. Препоръча ми я близка приятелка, която учи дерматология. Нямам никакви впечатления, защото до сега никога не ми се е налагало да ползвам Дерматолог Embarassed Embarassed Embarassed Днес се обадих и ми записаха час за консултация, а след като мине ще мога да дам лични впечатления. Дано тази точка да се окаже нещо съвсем безобидно и да може да се разкара от устата ми Praynig Все си мисля, че си я докарах сама с отсраняването на една пъпка, която явно по силно съм стиснала Thinking

# 281

Каква ти е кожата?

Мазна.
Значи взимай за млада кожа, още ти е рано да се нареждаш при зрелите. Grinning
Мерси   bouquet

# 282
  • в 1001-та нощ
Не разбира се, д-р Денкова. Препоръча ми я близка приятелка, която учи дерматология. Нямам никакви впечатления, защото до сега никога не ми се е налагало да ползвам Дерматолог Embarassed Embarassed Embarassed Днес се обадих и ми записаха час за консултация, а след като мине ще мога да дам лични впечатления. Дано тази точка да се окаже нещо съвсем безобидно и да може да се разкара от устата ми Praynig Все си мисля, че си я докарах сама с отсраняването на една пъпка, която явно по силно съм стиснала Thinking

най-вероятно е това, особено, ако стои, като "кърваво мехурче"  Blush случвало ми се е на пришипано на пръст  Peace но е много хубаво, че обръщах внимание на странностите и не ги подценяваш  Peace

# 283
  • варна
Alena, сложих 1 кубик миналата сряда ! Имам огромна синина точно над горната устна - нещо страшно е не мога да изляза от къщи Embarassed! Днес излязох само до магазина и 5 човека ме питаха какво ми има на Crazy
Ноеми, не съм си слагала лед - не знаех, че трябва
Бях писала, че тогава си сложих и ботокс под очите - кога трябва да се забележи промяната , че още не откривам такава Laughing

ти какъв ефект НЕ усещаш - блокиране на мимиките или заглаждане на кожата  newsm78 Rolling Eyes
Все едно нищо не съм си слагала - всичко си е като преди Thinking
Устните ми днес много се издуха - точно една седмица след слагането на хилурона Laughing! Синините още си стоят Wink

# 284
  • в 1001-та нощ
ти взе ли крем с арника за устните?

за ботокса - защо не отидеш на контролен? дадоха ли ти стикерите от приложените продукти?

Общи условия

Активация на акаунт