Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Някой да си е правил химичен пилинг и да сподели Simple Smile?

# 286
   Да.  Peace Какво искаш да знаеш ? Simple Smile

# 287
  Да.  Peace Какво искаш да знаеш ? Simple Smile

Всичко  Hug
Има ли ефект?
Страшно ли е беленето? Каквото и да ми кажеш ще ми е от полза Simple Smile

Януари имам час.

# 288
  • в 1001-та нощ
къде записа час? както точно целиш?  Rolling Eyes Heart Eyes

# 289

При Денкова. Целя много неща и отговора е химически пилинг. С една дума изцяло нова кожа Simple Smile

# 290
  Самсара, зависи какво очакваш от процедурата .
  По принцип моменталният ефект е силно избелване, перфектно изравняване на тена и леко изравняване на релефа на кожата .

След 6 месеца започваш много по-силно да се чудиш как да опазиш кожата от слънцето (защото зимата ,когато си направила процедурата ,колкото и да си се пазила ,слънцето не е било толкова силно ) . Откриваш ,че лятото да се опазиш напълно е почти невъзможно .

А в резултат не неопазването , "бебешката " ти кожа ,получена в резултат от пилинга , се оказва твърде нежна и беззащитна към влиянието на околната среда . И започва да се пигментира и да се сбръчква много по-лесно .
   Лошото е ,че тя няма същата скорост на регенерация, както истинската бебешка и всичките поражения ,които получава остават в/у нея много по-трайно .

Аз съм правила пилинг на 2 пъти. Веднъж единичен. 2 години по-късно цикъл от няколко такива процедури за да премахна едни конкретни белези .(Пилингът беше много дълбок. Правен от лекар-дерматолог) .
   Белезите не са се премахнали.  Peace
   На практика изглежда ,че нямаше смисъл от процедурата .

Така.....
   Нито те разубеждавам ,нито друго....
   Само споделям опита и мислите си .
   И само от теб зависи ,дали последните ще ти повлияят в/у намерението да си направиш ,каквото си решила .  Peace Hug

Алена ,ти имаш ли опит с тази процедура ?

# 291
Селма, значи до 6 м. кожата е все още чувствителна и не се е възтановила напълно, така ли? И ако ефекта  не е дълготраен  и има възможност за хиперпигментация не ми се нрави много.

# 292
 Така излиза, СамсараPeace

Извинявай за любопитството ,какво те кара да си направиш хим. пилинг ? Може и на лични .  Hug

# 293
  • в 1001-та нощ
не съм, правила, за сега нямам потребност, но ми е интересно  Rolling Eyes

# 294
А някой дали си е махал бенка при пластичен хирург, че имам една, но е над устната и ме е страх да не остане белег. Чудя се към кой да се ориентирам

Както и за филър на горна устна  newsm78

# 295
  • в 1001-та нощ
това, което наричаме бенки са много видове образувания, затовяа - поне за консултация - аз бих отишла във ВМА

за филър - аз ходих и съм доволна от Хил Клиник  Peace

# 296
  • варна
ти взе ли крем с арника за устните?

за ботокса - защо не отидеш на контролен? дадоха ли ти стикерите от приложените продукти?
Да, взех си крема и съм много доволна  Hug! Още има синини, ама вече са много светли! За ботокса смятам да поизчакам още малко и ако наистина не визя ефект да отида

# 297
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug много се радвам, че минава, за ботокса - не знам дали ефектът трябва да е моментален, но мисля, че така беше   newsm78 имаш ли час за контролен преглед?  Rolling Eyes

# 298
  • GYM
На ботокса му трябват 2 седмици да стегне хубаво. Но ефекта се усеща почти веднага след убождането Peace

# 299
Здравейте дами. Нова съм тук и имам няколко въпроси. Искам да си коригирам носа и ушите, но засега ще се спра  сам на ушите. Проблемът ми е, че едното е по щръкнало от другото, защото като малка съм си го обръщала докато спя. Някой, ако има такъв, който си е правил такава операция, може ли да ме насочи към някоя клиника от която е доволен, и да ми напише д/г цена, време за въстановяване, как е било по време на операцията. Много ще му бъда благодарна! :*

Общи условия

Активация на акаунт