Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Здравей, peace, аз не съм си правила корекции на уши, но съм видяла резултат при моя позната. Корекцията е на двете уши, резултатът е уникален. Правила си е операцията при д-р Ильо Стоянов в Есте клиник преди 3 години. Провери в сайта на клиниката за цени. Желая ти успех!

# 301
  • Wolwedans
Здравейте мацки, включвам се с един въпрос. Имам липом /доброкачествен тумор на подкожната мастна тъкан/ около 6см/2см, намира се точно под дясната гърда, и защото съм слаба, се вижда много и искам да го отстраня. Обаче имам опит вече с 2 коремни операции, от които имам доста загрозяващи цикатрикси и не ми се иска да отида просто при хирург и пак да получа поредния огромен белег. Имате ли представа дали пластичен хирург ще се съгласи да отстрани такова образование, знам че процедурата не е разкрасителна, но ми се иска белега да е фин, та за това питам за пластичен хирург. Все пак преди да станат пластични хирурзи са се обучавали и на обща хирургия, а и имат опит с гърди... След като ми го махнат аз сама ще си го занеса да го изследват хистологично, все пак си е тумор. Бихте ли ме насочили към добър пластичен хирург във Варна, към който да си отправя питането? Благодаря предварително  bouquet

# 302
  • в 1001-та нощ
можеш да се консултираш клиниката на ВМА - при Кадурина - там на мъжа ми махаха подобно на главата и не остана никакъв белег, струваше 200 лв и го изследваха на място  Peace

# 303
Цитат
Здравейте мацки, включвам се с един въпрос. Имам липом /доброкачествен тумор на подкожната мастна тъкан/ около 6см/2см, намира се точно под дясната гърда, и защото съм слаба, се вижда много и искам да го отстраня. Обаче имам опит вече с 2 коремни операции, от които имам доста загрозяващи цикатрикси и не ми се иска да отида просто при хирург и пак да получа поредния огромен белег. Имате ли представа дали пластичен хирург ще се съгласи да отстрани такова образование, знам че процедурата не е разкрасителна, но ми се иска белега да е фин, та за това питам за пластичен хирург. Все пак преди да станат пластични хирурзи са се обучавали и на обща хирургия, а и имат опит с гърди... След като ми го махнат аз сама ще си го занеса да го изследват хистологично, все пак си е тумор. Бихте ли ме насочили към добър пластичен хирург във Варна, към който да си отправя питането? Благодаря предварително  bouquet

Добър пластичен хирург във Варна е д-р Янков от клиника "Дивна", можеш да пробваш там, обади се за консултация да ти направят може и да го направи..Това е за Варна + Заякова в "Камий", но си мисля , че д-р Янков е по-добър... newsm78

# 304
  • Варна
Устни и скули! С интерес ще ви следя Hug

# 305
  • Wolwedans
Благодаря ви момичета  bouquet

# 306
Здравейте момичета .Аз обмислям ринопластика насочила сам се кум Джамбазов и Недев от Варна.Имам нужда от стесняване повдигане испиляване на гарбичка може би и стесняване на ноздри.По принцип Недев ми е по одобен защото сам от варна а и имам малко дете.Моля ако някои се е оперирал при него да ми каже своето мнение или мислите че е по добре да се насоча кум Двамбазов благодаря ви предварително  Embarassed

# 307
И аз искам ринопластика и се бях насочила към Джамбазов, но там е нещо страшно с часовете. И с тези темпове няма скоро да стане- в най-добрия случай есента на 2013. И затова взех да мисля за някой от софийските лекари, но те работят на двойни и тройни цени. То това обяснява защо при Джамбазов няма часове. Просто не знам какво да правя

Някой правил ли си е рино във ВМА или Александровска, какви са цените, доволни ли сте?

# 308
някоя правила ли е пластика на брадичка?

аз съм с три риносептопластики, но ми се струва, че ми трябва малко да се пипне брадичката за баланс.

доц. евстатиев за мен е най-добрият професионалист, но той от вратата ще ме върне още Joy

# 309
аз съм с три риносептопластики, но ми се струва, че ми трябва малко да се пипне брадичката за баланс.

доц. евстатиев за мен е най-добрият професионалист, но той от вратата ще ме върне още Joy

Какво е риносептопластика?

Евстатиев е най-добър за нещо конкретно или въобще за теб като хирург?

# 310
пластика на носа е с 'ремонт' на септума-носната преграда.

да, за нос, за мен е най-добрият. но може да греша, не съм в страната от доста години.

# 311
пластика на носа е с 'ремонт' на септума-носната преграда.

да, за нос, за мен е най-добрият. но може да греша, не съм в страната от доста години.

Благодаря  Peace

Аз няма да си правя нос. Но събирам мнения за хирурзи, макар че май се ориентирах към Стоянов.

# 312
  • в 1001-та нощ

какво искаш да промениш в брадичката  Rolling Eyes newsm78

# 313
най-общо да я изразя повече  newsm78
не знам как да го опиша. след всяка пластика на нос се променя малко или много агит-таблото.

трябва да се вкара хармония. аз мога да си живея и чудесно така, както съм сега, но една малка корекция мисля би допринесла доста за по-добра визия/най-вече профилът/ .

# 314
  • в 1001-та нощ
Разбирам  Hug защо мислиш, че докторът ще те върне? С идеята, че ти е излишно ли?

Общи условия

Активация на акаунт