Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 636
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
да, принципно той не работи нос, работен от друг преди него, и не си 'пада' по оправяне на бакиите на друг.  връщал ме е вече  Peace. оперираха ме в холандия, но лекарят тук каза, че не гарантира какво ще стане. дори имаше предупреждение, че ще вземе в случай на нужда от ухото материал , за да ми изгради носа, но не се наложи. носът ми сега е ок Flutter и много му се радвам  Laughing

предполагам, че друг би ме взел за брадичката, заради парите най-вече  Laughing, но на мен не ми е на живот и смърт, и така ставам Twisted Evil. искам да съм сигурна, че няма да си остави ръцете и да ме претупа , все пак е 'фасада'  Flutter

# 316
Момичета,моята операция приключи успешно за поставяне на силикон подмускулно.Втора нощ ми е след операцията и се притеснявам,че ги усещам болезнени и твърди,така ли трябва да е в началото.Доктора ми каза,че станали супер и даже нямало да се налага да нося колана по-дълго.Но ме болят,боли ме и гърба.при вас така ли беше,моля ви,кажете ми да не се тревожа.

# 317
  • в 1001-та нощ
Честита нова придобивка, да й се радваш  Hug

Не съм го преживяла, но до колкото съм чела такива са неудобствата  Hug може би излишно се тревожиш  Peace

# 318
Благодаря ти!Днес дискомфорта е по-малък,но наистина ще ми е от полза,ако пише някой преживял това!Благодаря предварително.Днес мога да се изкъпя,понеже съм лепена,тъкмо ще се освободя малко от пристягащите колан и сутиен.Чакам да пишете.Кога поомекват гърдите и въобще до седмица ще намалее ли мускулната треска...

# 319
Аз също си сложих гърди, почти две седмици от тогава и все още ми е трудно като ставам, не се притеснявай, нормално е. Честно да си кажа и аз очаквах по-бързо да се възстановя, но...С всеки изминал ден се чувстваш много по-добре, но е бавно възстановяването.

# 320
можеш да се консултираш клиниката на ВМА - при Кадурина - там на мъжа ми махаха подобно на главата и не остана никакъв белег, струваше 200 лв и го изследваха на място  Peace
И аз ходих при нея, точно за премахване на мастна киста, но не оперативно. Така ме подреди, че после трябваше да ходя на хирург Close Той добре ме беше посъветвал да се снимам и да изпратя снимки до някое от списанията, които масово я рекламират....не ми се занимаваше тогава Confused

# 321
dovolna,благодаря ти,значи да не се тревожа!А ти кога започна да спиш на страни.Само знам,че не трябва да се спи по корем,но за на страни никой нищо не ми каза.А твоите гърди още ли са твърди?

# 322
Да, още са твърди, почнах масажи и от тях май трябва да омекнат. На страни успях да спя май чак след седмица. Аз имам въпрос към другите оперирани - Едната ми гърда е по-високо от другата и е някак крива, това много ме притеснява, дали ще се оправи или ще се наложи нова операция? Би трябвало да спадне надолу, ама това "кривото"?  newsm78

# 323
Напълно възможно е да се оправи, много е рано, не ги мислете, трябва поне няколко месеца да минат. А реалните резултати се виждат всъщност даже след около година.

# 324
Напълно възможно е да се оправи, много е рано, не ги мислете, трябва поне няколко месеца да минат. А реалните резултати се виждат всъщност даже след около година.

Мерси, Бухтичка, че нещо така съм се притеснила да не се наложи още една операция.

# 325
densi, на повечето места, мисля консултациите са безплатни, така, че когато имаш време и настроение - можеш да се допиташ до имената - какво ще ти предложат, как ще те омагьосат, колко ти харесват ....

Що се отнася до радиес - не съм проучвала има ли "поддръжка" с козметика и добавки, но за ХК си имам лична стратегия, която включва:

1. ХК инджув за пиене - с разбити молекули е и май е сред малкото, които се усвояват и за кожата
2. крем с ХК на филорга - пак е с малка молекула, за да не блокира организма да си я произвежда сам
3. крем на филорга , който блокира ензима, който разрушава ХК
4. ХК с биосел колаген 2 тип ....
5. и отделно колаген 1 и 3 тип, вит.с и т.н.

Алена, може ли малко пояснения за тези продукти. Кремовете на Филорга, разбрах. Но 1,4 и 5 ще съм благодарна ако споделиш каква марка са? Благодаря.

# 326
# 327
Алена, а лекар ли ти препоръча този крем -  "крем с ХК на филорга - пак е с малка молекула, за да не блокира организма да си я произвежда сам"?

И как се разбира кога един крем с ХК е с малка молекула?

# 328
.........
И как се разбира кога един крем с ХК е с малка молекула?
  Не съм много сигурна..... Rolling Eyes
  Но съм чувала ,че въпросното вещество (било ХК, Колаген или какво там) трябва да е под формата на Хидролизат ,тогава би могло наистина да се поеме от кожата ,а не да остане на повърхността й ....

# 329
Кукличка,крайният резултат ще отнеме минимум 6м да не казвам година....Гърдите ми са на 4г ,поставени подмускулно и едва сега бих казала ,че са меки и доста подвижни
Първите дни ме боля гърба,ръцете - не можех да се изправям,не можех да ги вдигам.Мускулни болки в корема имах дори...Дискомфорта продължи близо месец,но си вдигах детето,карах кола още от изписването.
Спането на една страна или по корем,сама можеш да прецениш кога...аз имах тази чест не по-рано от 3-4м след операцията!
Гърба ми беше целият в обриви от непрестанното спане в тази поза....

Общи условия

Активация на акаунт