Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 94 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
То с филтър под скулите на мен няма да ми свърши работа, понеже моите скули са ниски и силно изразени+ допълнително малко месце и създава илюзия за бузи и общо взето е доста неприятно поне според мен. Все си мисля дали има начин да се премахнат по някакъв начин ( но трябва лицева конструкция, която ми се вижда много страшно и май няма смисъл) или  някакъв вид колкото и смешно да звучи "липосукция на лице " или 'де да знам.... ooooh! newsm78... смаляване ...изсмукване на бузите...макар, че звучи адски глупаво...!!!

П.С. При мен това не е от килограмите, достатъчно съм слаба. Била съм и страшно слаба и пак съм имала месце върху скулите...

# 361
a.l.e.n.a,не съм виждала снимки на устните ти,но ще се опитам да се поразровя. Искам да те попитам такъв ефект като на Меган Фокс и Златка виждала ли си с каква точно киселина се получава и при кой доктор би препоръчала. Много се страхувам да не ми се обърнат устните и да стана като патица.. ;д

Аз май нищо не разбирам, но на показаните снимки кои ти харесват и кои не - не видях кой знае каква разлика  Rolling Eyes Всичките са ми стоят еднакво - как така да се обърнат?

На Алена устните са уникално добри, според мен  Peace

# 362
Под ''обърнати'' имам предвид тези,които приличат на кокошо дупе,например тези а аз търся по-естествен резултат,да не си личи от километри,че имам хиаулуронова киселина в устните. Резултат,като тези на Меган Фокс например или Златка.

# 363
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Самсара  Peace

Барабанче, в момента съм в планината с много труден нет, една страница ми се зарежда минути, ако изобщо се зареди, но... ще се опитам да покажа няколко "случайни", мисля, че търсиш по-изразен ефект  Peace

# 364
Цялата тази работа с устните и филърите зависи от твоята си първоначална форма на устните и най вече лекаря , който ти поставя филъра. Няма такъв филър , който да придава точно определена форма.

П.С. Сега се сетих да допълня, за всички с филъри: От голямо значение е начина на живот , който водите, за това колко време ще ви държи филъра, от значение е дали пушите, дали спортувате и колко вода пиете, както знаете филърите са на основа на водни молекули или иначе казано...колкото повече вода приемате толкова повече ще се издува и ще държи....

# 365
  • в 1001-та нощ
така е, мен ме питаше къде искам да слагам; иска се и life style поддръжка, с която сериозно съм се заела  Peace

# 366
a.l.e.n.a,благодаря ти много за снимките,наистина са ти хубави,нормално плътни,ти сигурно си искала по-малко киселина да ти сложат? Иначе да,права си,искам по-изразен ефект,моите устни са горе-долу като тези на Меган Фокс преди да си сложи хиалуронова киселина.

# 367
  • в 1001-та нощ
да Peace исках да са, като преди, да не личи  Peace 1 мл ми е сложен

# 368
Здравейте! Peace
Искам да питам някой правил ли си е риносептопластика в Токуда при д-р Кюлев или д-р Георгиева и доволен ли е останал?

# 369
Благодаря,Алена. А да попитам и за още нещо-някой правил ли си е ринопластика,но не при скъпите пластични хирурзи (Джамбазов,Енчев и т.н) и доволен ли е?

# 370
Благодаря,Алена. А да попитам и за още нещо-някой правил ли си е ринопластика,но не при скъпите пластични хирурзи (Джамбазов,Енчев и т.н) и доволен ли е?
Джамбазов е един от евтините добри хирурзи....сега чета,че е вдигнал цената с 1000 лв, но до  миналата година правеше риното за 950 лв по здравна каза и 1500 без такава....докато цените на известните пластични хирурзи бяха от 2000 евро нагоре. за лекарите, цените и отговори и огромен брой дискусии по тези теми , посети тялото.бг- там" живях" 3 години и мога да кажа,че няма място с повече информация на български.....и не гледайте цените, а резултатите.....това трябва да е нашият ориентир,когато искаме нещо за красота Hug

# 371
  Момичета, моля дайте мнение за радиес.
 magarcho писа, че ще ходи на тази терапия, ама после нещо не можах да прочета доволна ли е.
 Самсара пък ме изплаши като каза, че Паскова е по-ок от Денкова. Какво имаше предвид?
  Аз искам попълване на назолабиални гънки и може би ботокс за пачия крак. Не съм ходила никъде на консултация. Все случвам най-некадърния козметик, не искам и с дерматолог да ми се случи.
ALENA, много ми харесва горната ти устна, зарибих се и аз да и дам малко контур.
  Благодаря за отговорите! Hug  Hug  Hug

# 372
  • в 1001-та нощ
препоръчвам ти да отидеш при моята лекарка и за назолабиалните  Peace и очичките  Peace

# 373
Самсара пък ме изплаши като каза, че Паскова е по-ок от Денкова. Какво имаше предвид?

Денкова е от лекарите, които преценят клиента по портфейла. Славата й е изкуствено завишена от медийна реклама.
Предложи ми агресивна процедура, която впоследствие с повече четене и питане разбрах, че по-скоро ще ми увреди кожата отколкото да има ефект. Самата Паскова ( без да й казвам, разбира се, че съм ходила при Денкова) категорично я отхвърли.

Прегледа при Денкова е 5-10 мин. Гледа лицето ти с грим. Препоръча махане на бенка, която от онко дерматолози и пак от Паскова ми е казвано да не се пипа. При това Денкова каза с лазер!!! - което, който е чел за бенките знае какво означава - изпаряване.

Прегледа при Паскова е минимун 30 мин. Задължително миеш лицето преди това от всякакъв грим. Паскова изготвя индивидуална програма, като преди това попълваш въпросник. Съставя ти се досие и ти дава копие от програмата, заедно с цени.

Разликата межди двете за мен е огромна. Дано да съм била полезна  Peace

# 374
Може ли да ми предложите добър хирург за блефаропластика и ринопластика, ако може от Пловдив и околните градове. Обаждах се за час за Джамбазов, секретарката каза, че часове има след 25 март, а операциите са планирани до края на май 2013. Аз не бързам, но искам да попадна на добър хирург и всичко да стане от веднъж. В един от форумите за Джамбазов са писали няколко момичета, които после са си правили по няколко опереции за да поправят неговата намеса, пишат страховити неща, за дупки под кожата  Shockedза невъзможност за нормално дишане  Shocked, страшно Секретарката ми каза, че ако е по ЗК цената е около 2500 лв, ако не около 3000 лв. Сериозни цифри.  ThinkingТърся инфо за проф. Трайков, д-р Юрии Асенов и Юрий Атанасов. Ако се сещате за друг добър моля пишете.
Има ли някой впечатления за д-р Владимиров, работи в Пазарджик
Попаднах на тази клиника, цените са подозрително ниски, има ли някой ползвал услугите й
http://trimontium.hit.bg/prices.htm
    Пластична и естетична хирургия
   Лице
   Челен лифтинг - $180
   Долни и горни клепачи - $200
   Нос - $300-400
   Брадичка - попълване с имплант - $400
   Брадичка - изсмукване на тлъстини - $150
   Прибиране на клепнали уши - $150
   Опъване на шия - $180
   Пълен лицев лифтинг - $400
   Увеличаване на устни - $80 на смі