Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 467
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Бухтичка   bouquet  Ще съм благодарна и на други мнения.

Наистина е много относително..
Но и са ти дали големи разлики в размерите..
Аз съм с 290 и влизам в чашка С..Но съм слаба и с дребна кост, така че се радвам че не послушах повечето д-ри, които ме навиваха да си сложа по-големи..
Според мен в много голяма степен зависи колко кожа има. Гледах последния брой на Плейбой с плеймейтките и имаше някои с ужасни гърди. То им личи колко са били плоски в началото и направо не знам кой доктор с какъв акъл им е сложил толкова големи импланти. То зависи какво искате де, ако искате гърдите ви да изглеждат изкуствено супер, но според мен стои грозно.
А може да си направите и rice test Laughing - http://www.justbreastimplants.com/size/rice_test.htm
Изрязан чорапогащник или чорапче се пълни с нужното количество ориз (посочено е на линка колко), връзвате си го и става почти като имплант. После се слага в спорет сутиен. Тук обаче трябва да имате предвид, че около 50 кубика се губят като се сложи подмускулно импланта. Аз моите си ги бях направила с 50 кубика по-малко, за да видя реално как би трябвало да изглеждат нещата.

# 61
Като казахте съвети да ви попитам за мнение  Grinning Бях при двама пластични хирурзи за поставяне на силиконови импланти, но страшно различни мнения имат - единият ми препоръча 255куб. , а другия 375куб. , кой да послушам? Ето им точните размери на имплантите
        Size   Width  Height   Projection
MF    255     11.5    10.6     4.6
MF    375     13.0    12.1     5.2
Висока съм 170см, под гръдна обиколка 72см, искам да стана чашка С, сега съм А.

Аз съм с 375 кубика кръгли импланти висока съм 167 см и под гръдната ми е колкото твоята.Нося сутиен размер "D".Според мен 290 е доста малко а като гледам говорим и за анатомичен имплант,предполагам с между 300 - 350 ще станеш "C".
Интересно ми е кои са хирурзите при които си била?Моя хирург е Ильо Стоянов имам наблюдение(не само лични),че той перфектно определя необходимите кубици спрямо това което си поискал.

# 62
  • На острова
Здравейте момичета!!!Нова съм и не съм наясно много много .Четох,четох,но искам и да ви питам къде е добре да си уголемя лекичко горната устна  и колко горе долу ще ми излезе(само горната устна леко уголемяване,предполагам с ХК)Много ще съм благодарна ,ако на лични ми пишете с кординати на някои качествени клиники и лекари

и аз искам леееекичко горната - 1 мл, 500 лв, трайност 1мл, Хил клиник, консултацията е безплатна

Алена, каква е тази трайност 1 мл, бе душа  Joy

Май ще се занеса и аз дотам, усещам. А с какво "пълнят" - с ХК нали?

# 63
  • София, Лагера
Алена, на мен докторът ми каза, че с 1 мл ще ми напълни и 2те устни по малко, че и назолабиалните  Rolling Eyes. Вярно, че нямам голяма нужда ни за устните, нито бръчките са ми дълбоки (просто станаха видими)

# 64
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета!!!Нова съм и не съм наясно много много .Четох,четох,но искам и да ви питам къде е добре да си уголемя лекичко горната устна  и колко горе долу ще ми излезе(само горната устна леко уголемяване,предполагам с ХК)Много ще съм благодарна ,ако на лични ми пишете с кординати на някои качествени клиники и лекари

и аз искам леееекичко горната - 1 мл, 500 лв, трайност 1мл, Хил клиник, консултацията е безплатна

Алена, каква е тази трайност 1 мл, бе душа  Joy

Май ще се занеса и аз дотам, усещам. А с какво "пълнят" - с ХК нали?

1г  Heart Eyes Embarassed за назолабиалните и слеопоочията - 2г  Heart Eyes ("г", като "година"  Laughing)

ХК - тази Teosyal-Kiss - http://medefect.blog.bg/drugi/2011/01/17/ustni-ot-mechtite-ni.669188

# 65

Аз съм с 375 кубика кръгли импланти висока съм 167 см и под гръдната ми е колкото твоята.Нося сутиен размер "D".Според мен 290 е доста малко а като гледам говорим и за анатомичен имплант,предполагам с между 300 - 350 ще станеш "C".
Интересно ми е кои са хирурзите при които си била?Моя хирург е Ильо Стоянов имам наблюдение(не само лични),че той перфектно определя необходимите кубици спрямо това което си поискал.
Кали, на мен 290 са ми перфектни..Wink
И аз съм 167, но подръгната ми е доста по-малка и съм 45 кг..
Анатомични са ми и стоят съвсем естествено.
П.С - точно Стоянов ми ги препоръча и той ми ги сложи..)

# 66
  • Sofia
Dovolna, с какъв метод на поставяне ще си - ПОД или НАД мускула. Защото от това много зависи какви импланти да сложиш. И двамата доктори ли ти препоръчаха един и същи метод за тези кубици?

Бухти, ти какво ще правиш в тази тема, ти си перфектна  Heart Eyes

Много жалко за Тепавичарова, страхотен специалист  Confused

# 67
Бухти, ти какво ще правиш в тази тема, ти си перфектна  Heart Eyes
Гърдите и аз Mr. Green То за малко да ги направя преди месец, но реших да отложа малко поради здравословни причини. Отслабнах малко и останах без гърди за жалост, никога не съм била така, но сега картинката не е много хубава Tired

# 68
Като казахте съвети да ви попитам за мнение  Grinning Бях при двама пластични хирурзи за поставяне на силиконови импланти, но страшно различни мнения имат - единият ми препоръча 255куб. , а другия 375куб. , кой да послушам? Ето им точните размери на имплантите
        Size   Width  Height   Projection
MF    255     11.5    10.6     4.6
MF    375     13.0    12.1     5.2
Висока съм 170см, под гръдна обиколка 72см, искам да стана чашка С, сега съм А.

Подгръдната ти е съвсем нормална за ръста ти, аз на твое място бих се спряла на MF375 с основа 13.0. Проекция 4.6 според мен няма да доведе до увеличаване на 2 размера, така че категорично съм за 375.

Междудругото Макган имат и модел 370 кубика с 6см проекция, погледни и него ако искаш.

# 69
  • Sofia
Ако не става въпрос за НАДмускулно поставяне 255 наистина няма да доведе до 2 размера. Освен това аз не разбрах има ли налична птоза  newsm78

# 70
Много ви благодаря за съветите.   bouquet Под мускулно поставяне ме посъветваха и двамата доктори. Поне за това са на едно мнение, както и за вида на имплантите - анатомични, средна височина, пълна проекция. Размерите само са различни. Притеснявам се ако избера по-големите импланти, да не излизат под мишницата, ако правилно съм се изразила, защото те казаха, че разстоянието между гърдите не се променя. Може би ширината е важна и някой от двамата бърка.  newsm78. Иначе нося чашка А в момента.
magarcho, кали ако  не е тайна какви точно са ви имплантите, каква проекция и размери имат ?
бухтичка , правих го и аз този тест, ама пак е трудно точните размери на проекцията да постигнеш.
В последно време само ц**и сънувам.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 22:15 от dovolna

# 71
Аз обмислям хилурон на назобиалните и малко в горната ми устна, момичето каза, че една ампула ще е достатъчно. Има ли такова нещо като надграждане, тъй като тя сподели, че не си е слагала нищо последните две години и все още усеща ефект, цената е 450 лв. но е козметичен салон, а не клиника....

# 72
  • в 1001-та нощ
при мен - до колкото разбрах - филърите за устни и лице са различни, един за устните, друг за лицето  Rolling Eyes

# 73
  • Sofia
Доволна, съгласна съм с Кали, според мен истината е някъде по средата. Аз съм с твоята подгръдна и около 10см по-ниска, минах от А на С, но с 245 НАДмускулна. При подмускулното ще се загубят поне 50-тина кубика, според мен ще минеш по-скоро на В. От друга страна 375 ми се струва малко множко, няма ли нещо междинно, например около 330?

# 74
  • в Кошера
при мен - до колкото разбрах - филърите за устни и лице са различни, един за устните, друг за лицето  Rolling Eyes

Така трябва да е. С различна плътност са.  Peace

Как мислите, леко изразените назолабиални дали биха се повлияли от мезотерапия?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт