Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Доволна, съгласна съм с Кали, според мен истината е някъде по средата. Аз съм с твоята подгръдна и около 10см по-ниска, минах от А на С, но с 245 НАДмускулна. При подмускулното ще се загубят поне 50-тина кубика, според мен ще минеш по-скоро на В. От друга страна 375 ми се струва малко множко, няма ли нещо междинно, например около 330?
Я да те питам, твоите импланти от колко години са и има ли някаква промяна във вида на гърдите от началото (по-точно след като си се възстановила) до сега?

# 76
  • София, Лагера
при мен - до колкото разбрах - филърите за устни и лице са различни, един за устните, друг за лицето  Rolling Eyes
Е, сега ме вкара в размисли!  newsm12 hahaha

# 77

magarcho, кали ако  не е тайна какви точно са ви имплантите, каква проекция и размери имат ?

Честно казано, затрудни ме..))
Нямам точен спомен, трябва да си изровя от някъде сертификата, за да съм точна. ПОмня само това - 290, подпускулно, МакГан, анатомични, мисля, че са среден профил..
Може би има нещо вярно за това в разстоянието между гърдите, спомням си, че точно това ми каза Стоянов, че ако са по-големи, ще ми пречат на ръцете. И беше прав.
Аз бих се вслушала в това, което предлага доктора - при условие, че съм сигурна че ме е разбрал какво точно искам..Wink

# 78
Бухтичка   bouquet  Ще съм благодарна и на други мнения.

Наистина е много относително..
Но и са ти дали големи разлики в размерите..
Аз съм с 290 и влизам в чашка С..Но съм слаба и с дребна кост, така че се радвам че не послушах повечето д-ри, които ме навиваха да си сложа по-големи..
Според мен в много голяма степен зависи колко кожа има. Гледах последния брой на Плейбой с плеймейтките и имаше някои с ужасни гърди. То им личи колко са били плоски в началото и направо не знам кой доктор с какъв акъл им е сложил толкова големи импланти. То зависи какво искате де, ако искате гърдите ви да изглеждат изкуствено супер, но според мен стои грозно.

Точно това мен ме притеснява...да не станат грозни, просто да стоят зле  Thinking не знам дали ме разбирате. Вече съм решила да си уголемя гърдите, просто се чудя дали да не го направя извън България.

# 79
Точно това мен ме притеснява...да не станат грозни, просто да стоят зле  Thinking не знам дали ме разбирате. Вече съм решила да си уголемя гърдите, просто се чудя дали да не го направя извън България.
По принцип можеш да отидеш на консултация и при други лекари да видиш и те какво ще ти кажат. Ако имаш възможност може и извън България да си ги направиш, аз лично такива възможности не съм проучвала.

# 80
Добре де..всеки лекар ти показва снимки с направено от него гърди..Гледаш, избираш и посочваш какви искаш..А той ти казва дали ще се получат или ако не-какво ти препоръчва..
Не мисля, че в чужбина ще е по-различно.
Това не е сложна операция, а и според мен нашите лекари в последните 10 г са направили повече цици от колкото повечето в Европа.. Joy

# 81
Това не е сложна операция, а и според мен нашите лекари в последните 10 г са направили повече цици от колкото повечето в Европа.. Joy
Peace

# 82
  • в 1001-та нощ
Много добре казано, аз също предполагам, че след още едно дете и с напредване на годинките ще поискам още малко женственост   Party

# 83
Здравейте,  Heart Eyes
аз също се интересувам от уголемяване на устни с филъри. Колебая се м/у ХК и липофилинг, тъй като казват, че при липофилинга с времето се резорбират само 75% следователно 25% остават, което предполагам означава че след 3-4 процедури устните са попълнени трайно.Още не съм решила, тъй като има голяма разлика в цената, а имплантите permalip съм ги изключила като вариант. Моето скромно проучване показва, че във Варна цените за ХК варират м/у 300 и 600лв за 1мл, а за липофилинга м/у 800 и 1200лв. Ако някой си е правил някоя от процедурите, моля да ми даде съвет  Hug

# 84
  • Sofia
Доволна, съгласна съм с Кали, според мен истината е някъде по средата. Аз съм с твоята подгръдна и около 10см по-ниска, минах от А на С, но с 245 НАДмускулна. При подмускулното ще се загубят поне 50-тина кубика, според мен ще минеш по-скоро на В. От друга страна 375 ми се струва малко множко, няма ли нещо междинно, например около 330?
Я да те питам, твоите импланти от колко години са и има ли някаква промяна във вида на гърдите от началото (по-точно след като си се възстановила) до сега?

6 години точно, преживяха две бременности и 2 кърмения. Промяна има към по-добро, поотпуснаха се леко, аз така ги исках - клонящи към естествено.  Mr. Green Малки са и няма как да има кой знае какво увисване и промяна при мен.

# 85
  • в 1001-та нощ
сега да показвам резултатите  Mr. Green

за преди - специално направих снимки, така, че дефектите да са по-подчертани, при мен проблемът възникна след операции на горна челюст (костта), отслабване и т.н.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, че снимките и ПРЕДИ и СЛЕД НЕ СА ПРИЯТНИ за гледане

ПРЕДИ (поради промяна в захапката горна устна се скрива в устата и дъгата от носа към устната не излиза напред, а хлътва навътре):

Скрит текст:

СЛЕД (не са приятни за гледане, виждат се убожданията)

Скрит текст:

каза, че за 2 седмици ще се надуе максимално, като поеме вода, ще снимам пак след 2 седмици  Peace

# 86
Много добре и много естествено ми изглежда,хем не е драстично,хем си личи промяната към добро.Ще ми е интересно да видя и снимки след още две седмици.

# 87
  • в 1001-та нощ
 Blush разбира се  Hug и на мен ще ми е интересно

филърът е Teosyal® Kiss - първото  Peace http://www.clarionmedical.com/dermalfillers/teosyal/teosyal_kiss … nd_ultradeep.html

# 88
  • в Кошера
Алена, много добре е станало. Промяната е малка, но напълно достатъчна според мен.  Peace
Странно ми е само как така док твърди, че до 2 седмици ще се поизпълнят още?! Според мен сега е най-пълният им вариант, защото има и леки отоци от убожданията. Но може и да греша..
На назолабиалните слагахте ли?

сиситу, при липофилинга нещата не стават веднага. Т.е. трябват си няколко процедури до достигане на задоволителен резултат. Доста по-скъпо ще ти излезе от ХК. Но пък ефекта е по-естествен.  Peace

# 89
  • София, Лагера
Алена, супер ти се е получило, според мен! Много естествено изглежда!  Peace Flutter

Май ще трябва да се разбера по тел. с моя доктор да видим какво къде ще ми слага. Аз му имам доверие (по принцип), работи и в държавна клиника, всеки ден прави операции, в смисъл пpактикуващ е, не е "измислен", не е козметик, хирург си е, ама... може пък и това да не стига като бекграунд  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт