Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Благодаря Tyra  Blush , като отидох, казах, че не искам под скулите и искам само в назолабиалните, макар, че  и за там се колебаех, защото почти никак не ми са очертани (на снимки мога да ги покажа - при игра със светлината, но реално, като се гледа лицето .... не са дразнещи).

Но тя настоя да ми убоде под скулите и се сполучи страхотно - по-долу ще покажа снимки как беше, а как е станало - ще снимам довечера - имах хлътвания и под двете скули, но под едната повече - все едно съм си всмукнала бузите .... то е основно то загубата на тегло, но реално попълването там изпълни кожата и опъна малко и назолабиалните  Peace

Иначе за последващото изпълване и аз мисля, че няма на къде повече, но ...ако ХК се резорбира - една част ще се усвои и може би останалото ще се свърже с водата и поизпълни - ще видим  Blush

сега пия ХК инджув и разни други хубости и чакам кремовете на Филорга - с ХК и за предотвратяване на разрушаването й от ензима  Хиалуронидаза  Peace

Ноеми, доста си говорехме с леакрката, докато чакахме да изтръпне, учудих се - тя каза, че и стоатолози слагат и лекари - някакви, но като гледах как тя действаше и преценяше - къде и колко да слага, за да има някакъв ефект 0 си мисля, че е по-добре да го прави лекар, който по цял ден само това прави - има премерените движения, точната ръка .... знаеш как се отработват движения и прецека, като правиш нещо постоянно.  Peace

Днес щракнах няколко снимки с червило - много леко сложено, колкото да не се вижда промяната в цвета от убожданията:

Скрит текст:

а ето и малко скули, т.е. хлътването, имайте предвид, че снимките са малко гротескови, умишлено, за да се подчертае дефекта, трябваше да ги показвам някъде и се постарах да изглежда малко "страшно"  Blush

Скрит текст:

с подчертан ефект оt светлина и руж/хайлайт

и без драматизиране на проблема

Днес колежката в стаята много дебело подчерта, че изглеждам страхотно  Joy hahaha беше забравила какво щях правя снощи  Blush

И трябва да кажа, че за устните е адски, адски болезнено, особено контура, не очаквах  Blush , макар, че не мърдах - ми потекоха сълзи от напрежение  Crazy

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 10:22 от a.l.e.n.a

# 91
  • На острова
Алена, в Хил клиник ли се прави? И това в устата 1 мл ли е?

# 92
  • в 1001-та нощ
да, в Хил Клиник, при д-р Ванеска, 1 мл Teosyal® Kiss - първото   http://www.clarionmedical.com/dermalfillers/teosyal/teosyal_kiss … nd_ultradeep.html

заставате с едно огледало и обсъждате каква форма желаеш - защото може да е всякаква - по-квадратна, по-триъгълна .....

т.е прави се изцяло, както клиентът желае, след всяка дозичка на конкретно място - пак се поглеждаш и коментирате - дали е добре, къде искаш повечко..... дали искаш очертано "М" в средата на горна устна, на контура ли да се наблегне или на обема  Blush

# 93
  • в Кошера
Наистина са супер естествени. И изглеждаш адски променена. С червило особено стоят много добре.  Peace Браво на док!  Peace

# 94
  • София, Лагера
Ноеми, доста си говорехме с леакрката, докато чакахме да изтръпне, учудих се - тя каза, че и стоатолози слагат и лекари - някакви, но като гледах как тя действаше и преценяше - къде и колко да слага, за да има някакъв ефект 0 си мисля, че е по-добре да го прави лекар, който по цял ден само това прави - има премерените движения, точната ръка .... знаеш как се отработват движения и прецека, като правиш нещо постоянно.  Peace
Да, да, и аз това казвам. Той оперира обезобразени хора, едни джуки да не може да направи не вярвам. Но все пак ми е чудно защо ще слага едно и също в устните и бръчките  Rolling Eyes

А защо те е боляло на устните, упойка не ти ли слага. На мен ми каза, че ще ми сложи.

# 95
 Алена, прекрасен резултат ! Честито ! Hug
 Чак ми се изпариха съмненията относно тази корекция .  Peace

# 96
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  bowuu    bouquet

...А защо те е боляло на устните, упойка не ти ли слага. На мен ми каза, че ще ми сложи.

Първо зоните се мажат с обезболяващ гел и изтръпват, а после в бузите и с инжекция, но .... такава инжекция за устните не, това, което се вкарва, като филър е гел - колкото е по-твърд - издържа повече ..... моят филър не е за 3 месеца, а за 1г ....но аз предпочитам един път да ме боли повече, от колкото през 3 месеца, малко по-малко.

Болката е не толкова от убождането, колкото от вкарването на гела, както боли от маслена инжекция  Confused Явно има много нервчета - особено на контура или там се вкарва по-концентрирано (повече продукт на 1 място) ....

Аз бях с идеята, че какво ли не съм изтърпяла преди това, че това да ма стресне, но се изненадах доста. Доки беше впечатлена, че мого стоически го понесох, явно е имало големи циркове ...но сълзите ми си течаха от болка и коремът ми беше свит - часове след това; не ми хрумваше и да се храня даже.

Днес вече ме поотпуска, но пак леко боли - при допир и движения с устните, както едно "надуто" място - боли при допир  Peace

За твоя доктор - аз не казвам, че няма да се справи, напротив, но лекар, който го прави ежедневно - има друга преценка за ъгъла, под който да вкара иглата, дълбочината, колко гел да вкара на зоната, за да постигне желания ефект .... просто рутина и опит, поради многократно упражняване  Peace

# 97
  • София, Лагера
Ох, и мен ме болеше, докато ми слагаха силикона. Не мога да преценя кое е по-твърдо като филър. През цялото време ми текоха сълзи... ама аз имам доста висок праг на болката по принцип.
Представяш ли си, аз имах само 2 дупки, в ъгъла на устните. Вкарва се иглата по дължината на устната до средата, като на изваждане се изпразва спринцовката.
бррр, гадничко си беше  Tired

# 98
  • в 1001-та нощ
представям си, защото на мен така ми слагаха в бузите, представи си да ти влезе от към ухото, към брадичката  Mr. Green

гадно е не като ти вкарва иглата, а като я изкарва и вкарва гела  Sick особено накрая ooooh!

тя ми каза, че има различни техни и ме пита коя предпочитам, ама как да разбера, като нищо не разбирам, та на бузите правихме едната, на устните другата  Blush

# 99
  • GYM
Алена, чудесно се е получило, поздравления. Чак на мен ми се прииска да си направя, при положение, че де факто нямам никаква нужда hahaha

# 100
  • в 1001-та нощ
до преди 2 месеца и аз бях убедена, че нямам нужда, но сега си давам сметка, че и по-рано да го бях направила - щеше да е уместно  Peace

консултациите са безплатни, така, че ако отидеш - ще можеш да се допиташ до мнението на специалист - какво би било удачно и какво може да се направи, може да е нещо малко и да ти вкара нов нюанс  Peace

# 101
  • Тука, под липите стари...
Продължавам да ви чета и в новата тема Simple Smile

# 102
  • GYM
О, аз определено имах предвид устните
Скрит текст:
с малко грим ми се получават нещата Wink Но се замислям за назолабиалните и наоколо, тъй като имам загуба на тъкани там. Като съм в Сф, ще имам предвид Хил Клиник и ще направя един консулт Hug

# 103
  Уха! velvetvoice! Много хубави устни  ! Според мен ,наистина нямаш нужда от корекция . Hug

# 104
  • в 1001-та нощ
наистина съвършена форма, но това, което предполагам ще ти предложи е малко "обем, в смисъл "заобляне" на горната устна - не толкова разширяване - , а по-заоблена - релефна - но разбира се - това ти е последният проблем  Blush

за назолабиалните е хубаво, че филърът издържа 2г, особено с правилната поддръжка  Peace

пускам снимките от напълненото хлътване (показах го по-рано), вижда се убождането от упойката, като ухапано от комар  Mr. Green кръгло, подуто и с дупка  Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт