Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Лагера
Алена, ти си като енциклопедия  Grinning Peace.
Би ли споделила, ако знаеш, кои филъри издържат най-дълго (или просто дълго) за назолабиални и за устни!  Praynig

velvetvoice, хората само могат да мечтаят за такива устни!  Flutter

# 106
  • GYM
Благодаря много Blush Истината е, че  дори аз сложих филър - преди 5 години беше и честно казано не видях много смисъл newsm78 Болката беше ужасяваща, а резултата - невпечатляващ Crazy Та, в скоро време не мисла там да бода, но определено се замислям за другите местенца. Сега обаче, на първо време, планирам ботокс, тъй като имам ясно изразена гневна бръчка, която ужасно много ме дразни Tired

# 107
  • в 1001-та нощ
Ноеми, не съм правила разследване все още, но тези, които аз ползвах (teosyal) - до колкото зная са сред най-трайните  Peace

velvetvoice, възползвах се да питам как действат на челото и каза, ако бръчките са дълбоки и врязани първо филър - да се изпълни и после ботокс - да се фиксира, ако не са много дълбоки може и само ботокс  Peace

# 108
  • GYM
О, аз ботокс слагам за пореден път Peace Не са врязани и само с ботоска се изглаждат идеално. Де факто те дори не се забелязват в анфас, единствено в полупрофил и на кофти светлина, ама аз си ги знам и си ме дразнят. Не знам при вас как е ,но на мен не ми се иска изведнъж да направя всичко, което ми дразни окото. Т.е. опитвам да се приемам и харесвам каквато съм - това на челото ме дразни много отдавна, затова го коригирам, но хлътналостите около носа и бузите ги отлагам..дет се вика, да има нещо. Като почна да не го понасям и него съвсем - ще му сложа филър Rolling Eyes Щото човек като почне, лесно може да се олее с корекциите и да заприлича на мумия Whistling

# 109
  • в 1001-та нощ
Честно казано - до преди няколко месеца изобщо не съм искала нищо да променям - освен носа  newsm78

Сега, ако бих пипнала нещо изобщо - то може би под очите и то не защото толкова има какво, ама не виждам какво друго  newsm78

в нормално / спокойно състояние - кожата ми е спокойна и гладка, но ако е дехидратирана и присвивам очи се изписват леки линийки, ето как е в спокойно, нямам дори кръгове отдолу

Може би все още не ме е обхванала манията да се променям  newsm78 но сигурно се случва с времето  Blush

# 110
  • в Кошера
Едва ли има човек на планетата, в частност жена, която да е в пълна хармония с визията си. Такива сме си просто - неща, които много малко хора забелязват у нас, често дори не като дефект, на на самите ни бодат очите.  Mr. Green

# 111
Реших да си подаря леко освежаване..ще направя радиес + 6 процедури колагенова мезотерапия.
Дано ефекта да си струва..

# 112
  • в 1001-та нощ
ееее, как няма да си струва  Hug

къде ще го правиш?  Rolling Eyes

# 113
При Денкова.Wink

# 114
Аленка, много добре се е получило!  Hug Ще чакам да споделиш дали има обещаната трайност и ако е така ще си сложа и аз! (за трети път)

# 115
Реших да си подаря леко освежаване..ще направя радиес + 6 процедури колагенова мезотерапия.

Колко пари ще ти излезе?

# 116
# 117
# 118
  • в 1001-та нощ

преди това правила ли си нещо на лицето?  newsm78

Аленка, много добре се е получило!  Hug Ще чакам да споделиш дали има обещаната трайност и ако е така ще си сложа и аз! (за трети път)

Hug къде се дореди предните 2 пъти  Rolling Eyes

# 119
Hug къде се дореди предните 2 пъти  Rolling Eyes
Първия път във Военна болница, при Кадурина, а вторият във Вита.

Общи условия

Активация на акаунт