Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 514
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
аз имах колебания точно между тях двете, защото щях да съм със солидни препоръки, но .....не съм недоволна, напротив  Blush

явно наистина са много естествени и ненатрапчиви, защото хората, които ме виждат всеки ден и не знаят - отбелязват много свежарска идея около мен, без да се фиксират на устни или друго  Peace

# 121
  • Sofia
Реших да си подаря леко освежаване..ще направя радиес + 6 процедури колагенова мезотерапия.
Дано ефекта да си струва..

Може ли да обясниш каква е тази процедура?

# 122
# 123
  Звучи страхотно!
  Само че на снимката не мога да видя разлика между Преди и След при първата дама. Само прави впечатление неравния тен на лицето След....  Thinking Втората изглежда видимо подобрена  Simple Smile

# 124
Запис  Peace
Гласувах със стрии , гърди , нос  с радост ще Ви чета

# 125
  • в 1001-та нощ
до колкото четох е филър, който не е на основата на ХК, а на калциево съединение, което постепенно се освобождава в костния метаболизъм  Heart Eyes

и до колкото виждам - не е за устни, а само за кожа  newsm78 и е съвсем различно, като състав от това, което аз слагах  Peace

# 126
  • София, Лагера
Алена, мерси за отговора  Hug! А твоята докторка работи ли с въпросните дълготрайни филъри?

# 127
  • в 1001-та нощ
не съм питала, сложи ми най-доброто за мен, според нея, също му дават 2г срок  Peace teosyal ultra deep dermal filler

# 128
  • София, Лагера
Мда, намерих го  Peace. Забелязвам, че го дават и за устни, и за бръчки.

Филъри
(попълване на бръчки и устни с гел хиалуронова киселина)

Teosyal Global Action 1,0 ml - 410,00.лв
Teosyal Deep Lines 1,0 ml -  420,00 лв
Teosyal Touch Up 0,5 ml - 250,00 лв
Teosyal First Lines 0,7 ml -  270,00 лв
Teosyal Ultra Deep 1,0 ml -  470,00 лв
Teosyal Ultra Deep 1,2 ml -  520,00 лв
Teosyal Kiss 1,0 ml -  450,00 лв

# 129
  • в 1001-та нощ
моите да последните 2:

1.) в устните Teosyal Kiss 1,0 ml -  500 лв, може би цената е 450 + 50 лв за поставяне
2.) и под скулите на хлътналото - Teosyal Ultra Deep 1,2 ml -  550,00 - може би тези 30 лв повече са за поставянето

Общо 1050 лв  Blush

след 2 седмици трябва да отида на контролен или ако желая само по телефона, но ако отида на място - ще я разпитам за радиес-а - оставам с впечатление, че е за по-зрели кожи, но може и да бъркам  Peace

# 130
Оня ден попаднах на една много интересна статия за филърите в английско списание ... казваше се , че филърите са бомба с закъснител Wink Ще се опитам да намеря списанието и да ви я пусна.

# 131
  • София по рождение
някой ползвал ли е услугите на Дерма вита?

# 132
Първия път във Военна болница, при Кадурина, а вторият във Вита.

За Кадурина постоянно чета из пресата, и някак си ми се струва ,че много я рекламират, а това оставя в мен някакво неприятно усещане....

# 133
Записвам се в темата, защото планувам поставяне на филър в назолабиалните бръчки.
Аз също се замислям на тази тема.

# 134
  • в 1001-та нощ
densi, на повечето места, мисля консултациите са безплатни, така, че когато имаш време и настроение - можеш да се допиташ до имената - какво ще ти предложат, как ще те омагьосат, колко ти харесват ....

Що се отнася до радиес - не съм проучвала има ли "поддръжка" с козметика и добавки, но за ХК си имам лична стратегия, която включва:

1. ХК инджув за пиене - с разбити молекули е и май е сред малкото, които се усвояват и за кожата
2. крем с ХК на филорга - пак е с малка молекула, за да не блокира организма да си я произвежда сам
3. крем на филорга , който блокира ензима, който разрушава ХК
4. ХК с биосел колаген 2 тип ....
5. и отделно колаген 1 и 3 тип, вит.с и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт