Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Лагера
Оня ден попаднах на една много интересна статия за филърите в английско списание ... казваше се , че филърите са бомба с закъснител Wink Ще се опитам да намеря списанието и да ви я пусна.

Troy, ще ми е много интересно да пуснеш статията!  Thinking

# 136
Аlena, вчера специално те загледах в устните но не ми беше удобно да те питам.  Blush
Аз си представях, че ще постигнат по-обемна или голяма горна устна. А тя по-скоро е по-релефна и повдигната. Тоест и при мен сигурно няма да стане по-различно Thinking

# 137
Оня ден попаднах на една много интересна статия за филърите в английско списание ... казваше се , че филърите са бомба с закъснител Wink Ще се опитам да намеря списанието и да ви я пусна.

Troy, ще ми е много интересно да пуснеш статията!  Thinking

Ще я пусна другия петък. Една приятелка се оказа, че го има списанието и другата седмица ще го взема от нея.

# 138
  • в 1001-та нощ
Аlena, вчера специално те загледах в устните но не ми беше удобно да те питам.  Blush
Аз си представях, че ще постигнат по-обемна или голяма горна устна. А тя по-скоро е по-релефна и повдигната. Тоест и при мен сигурно няма да стане по-различно Thinking

трябва да видиш снимките от "преди" - не знам дали видя - по-назад ги бях показала, аз почти нямах горна устна, е не съвсем хич, но .... точно имах нужда от повдигане и изкарване напред;

мисля, че няма как от един път количеството гел, което се вкарва да е прекалено голямо  newsm78

При теб ефектът ще е по-изразен  Peace

ето поста с преди/след http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688587.msg23616094#msg23616094

И няколко снимки с червило (bust out на MAC) - от следващия ден - много леко сложено, колкото да не се вижда промяната в цвета от убожданията:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 12:11 от a.l.e.n.a

# 139
Гледах ги снимките преди и честно казано и със "старите" устни ми харесваш.
Разликата е много малка, все едно си направила съвсем лекичко тази муцунка тип целувка.
Но най-важното е, че си останала доволна.
На следващата среща трябва да си сложиш само лек гланц или балсам и ако не е много нагло ще се присламча за малко до тебе Blush

# 140
  • в 1001-та нощ
еее, как ще е нагло - няма проблеми, само ми напомни  Blush

# 141
Ще ти напомня Hug

# 142
Алена, страхотни устни!!!! Аз виждам разлика с преди, не огромна, но не и малка. Просто страхотни са станали.  Heart Eyes Мисля и аз вече само за контур, без да се уголемяват (попълват), просто да станат малко по-изразени.  Има ли такова нещо?

# 143

трябва да видиш снимките от "преди" - не знам дали видя - по-назад ги бях показала, аз почти нямах горна устна,

Ооооо разликата е огромна и ''след''  определено са пефектни в сравнение с ''преди'' Simple Smile

# 144

трябва да видиш снимките от "преди" - не знам дали видя - по-назад ги бях показала, аз почти нямах горна устна,
Ооооо разликата е огромна и ''след''  определено са пефектни в сравнение с ''преди'' Simple Smile
На мен ми харесват и преди и сега. Hug

# 145
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  Peace така е  Blush около мен масово отразяват положителната промяна и никой не може да каже какво точно, явно не е станал "дразнещ дефект", а положителен ефект  Blush

-True Blue-, точно този ефект се постига, като се инжектира на определени места, ако правилно съм те разбрала - да са "подчертани", а не огромни - мисля - именно контур + леко попълване, за да не станат плоски, когато контурът се вдигне, но е най-добре да го коментираш с лекарката  Peace

дори би било добре да разпечаташ снимка от нета с ефекта, който търсиш  Hug

# 146
Алена, устните ти са станали страхотни   bouquet

Аз да попитам, някой с инфо за това:

"Нехирургична блефаропластика
Доскоро единственият метод за премахване на торбичките под долния клепач и заличаване на тъмните кръгове беше само хирургичен. Сега вече в "Есте клиник” д-р Денкова може да предложи неинвазивна, безопасна и ефективна алтернатива на хирургичната операция. Тя инжектира Сърджидерм или Жуведерм на базата на хиалуронова киселина в областта под окото, като изравнява депресията между скулите и долния клепач. Малки количества филър се инжектират на точните места, като попълват депресиите за подобряване на контура под очите ви. Това намалява сянката и тъмните кръгове, като в допълнение съкращава наполовина дълбочината на отпускането на долния клепач."

# 147
  • в 1001-та нощ
 Peace

ти за тъмни кръгове ли питаш или за торбички  newsm78 т.е. какъв е точно проблемът при теб?

където аз ходих - попитах дали инжектират и под очите с идеята, че сега не ми е нужно, но в някакъв момент сигурно и каза, че се ползва много по-мек гел, не твърд, като за лицето и устните  Peace

като чета описанието - тъмното само оптически се "премахва", с идеята, че като няма хлътнало - няма и сянка, но ако има пигментация - според мен е нужно и друго  Peace

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 22:30 от a.l.e.n.a

# 148
Алена, и тъмни кръгове и леки торбички - при мен това си е генетично. Не е от умора и недоспиване Simple Smile
С грим се прикриват, но ме дразнят. И за първи път чувам за неинвазивно премахване и ми стана интересно.

Hope, видях по-напред в темата, че си била при Кадурина? Доволна ли си? Защо не си повторила процедурата при нея?

Само да кажа, че при Кадурина- консултацията е 70 лв., не е безплатана, имам час за януари и инфото е прясно.

# 149
и аз много искам да махна тези тъмни кръгове.
Ще се радвам на повече инфо

Общи условия

Активация на акаунт