Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
аз бях писала и преди, че се сдобих с тъмни кръгове след раждането, след консултация се оказа, че е хормонално - от хормоналните промени с бременността, раждане, кърмене .... някакви слоеве в кожата се разместват и "пигментите излизат отгоре"

обяснявам го много НЕпрофесионално, та ми предложиха да ги "наместят" с фототерапия и с няколко процедури - нямаше и помен ..... и до сега няма  Blush ремисия  Blush

това, което чета за блефаропластиката - разчитат на това, че има сянка от хлътването и с попълването - тази вдлъбнатина ще се изпълни и няма да има сянка, само, че, ако сянката е пигментна - това няма да се промени

според мен се консултирай на повече места - дали това ще е достатъчно и до колко ще реши проблема  newsm78

може би е удачно да се направят няколко паралелни терапии за максимален ефект

# 151
при мен са си отдавна.
Като бях бремена ( качих кг и лицето ми беше прилично- сега е изпито), но пак ги имаше.
Алена- сподели за тази фототерапия

# 152
  • в 1001-та нощ
Имаше 2 техники, едната е като фотоепилацията, нарича се фотоподмпадяване, с лазер се пренареждат клетките вътре, стимулира се производството на колеген, не е болезнено - става за минутка и си с ново лице  Mr. Green (в моя случай ефектът беше моментален) - преди това ходех като зомби, очите  ми бяха станали огромни черни дупки  ooooh! ooooh! ooooh!

другата се нарича омнилукс и е нещо, като облъчване със светлина, там ефектът е по-постепенен и се надгражда

разбира се - на мен ми направиха схема, като за мен, но повече никога не ми се появи този проблем, някога, ако много отслабна има леко затъмняване - от това, че ми се виждат вените - аз съм с много тънка кожа и много повърхностни вени, но по принцип - вие и на снимките с грим виждате, че нямам сенки под очите  Peace

след това на 6м съм си правила подобни процедури за кожа на други места, като че ли не е същото, като на онова първо място, може би изходната позиция е друга, но според мен техниката и специалистът са решаващи  Peace (на първото място не бяха китайски машини и специалистът беше на много високо ниво), работи с Катя Паскова, аз затова се бях ориентирала към Дерма Вита първоначално  Rolling Eyes newsm78

# 153
ти какво точно си правила- фотоподмладяване и само 1 процедура ли? newsm78
Сега разгледах цените на Дерма Вита- то не са нещо безбожно. Може да се пробвам.

# 154
това, което чета за блефаропластиката - разчитат на това, че има сянка от хлътването и с попълването - тази вдлъбнатина ще се изпълни и няма да има сянка, само, че, ако сянката е пигментна - това няма да се промени

При мен няма хлътване - какво ще пълнят Simple Smile

При Паскова ли си прави фотоподмладяването?

# 155
  • в 1001-та нощ
Фотоподмладяването си го правих тук http://www.beautyboutiquesofia.com/ при Евгения, ако има нужда от медицинска намеса, консултация ...  работи с Паскова  Peace

Правих 1 процедура и след месец още една + омникукс и това е  Peace

След това на всеки 6м ходя на други места - за лице, кожа ... и то с 6 процедури - по една ан седмица ....и като че ли не е същото  Confused

Нямам предвид, че изглеждам зле, но я няма онази "огромна разлика"  и преобразяване  Peace

# 156
  • в 1001-та нощ

При мен няма хлътване - какво ще пълнят Simple Smile

При Паскова ли си прави фотоподмладяването?
именно, нали се сещаш, като има дупка, как светлината "потъва" в нея и чернее, те с изпълването ще коригират това, ще напълнят вдлъбнатото, за да изпъкне и да няма сянка, а ако тъмното е от пигментен проблем, не от релефен - не виждам как ще подейства  Rolling Eyes newsm78

# 157
  • варна
Да задам един тъп въпрос Embarassed - по носа ми има едни венички, които много си личат - каква процедура ще ми препоръчате да си направя, за да ги залича? Мисля, че са напукани капиляри Embarassed

Алена , устните ти са страхотни Hug

# 158
  • в 1001-та нощ
да  Peace с 1-2 процедури с хубав лазер се изгарят  Peace но отиди на хубаво място с добър лекар  Peace

# 159
Да задам един тъп въпрос Embarassed - по носа ми има едни венички, които много си личат - каква процедура ще ми препоръчате да си направя, за да ги залича? Мисля, че са напукани капиляри Embarassed

Д-р Йорданова от ВМА ги премахва много успешно с електрокоагулация .
    Болезнено е ,но е ефикасно, без следи /белези и т.п.  Peace

# 160
да  Peace с 1-2 процедури с хубав лазер се изгарят  Peace но отиди на хубаво място с добър лекар  Peace
Ти кой би препоръчала?

# 161
Сериозно ли Джамбазов вдига цените...???? МОЛя ви ако някои знае нещо или е правил ронопластика при него, нека да сподели с мен, много ми е важно и ще съм много благодарна, ако някой се отзове.

# 162
  • в 1001-та нощ
Ти кой би препоръчала?

идеята ми е да не е в някое салонче, където персоналът няма медицинско образование, работи с китайски машини, собствени или под наем  Peace, защото до колкото съм чела - означава, че с енергия (лазера) се "изгарят" въпросните капиляри и те стават кафеникави и "изчезват"

аз имам една звезда на носа и преди време бях ходила до Леграно - да видя какво е лазерно подмладяване ....та там в ценоразписа гледах цени и ми казаха, че с една или 2 процедури ще я ликвидират - срещу 80 лв

Сега гледам сайтът им нещо е западнал, та не бих те насочила, но някое от имената -Дерма вита, Кадурина, Есте клиник - да има лекар с опит и добра техника  Peace пропускам доста лекари, но тези изплуваха първи  Peace

# 163
Ти кой би препоръчала?

идеята ми е да не е в някое салонче, където персоналът няма медицинско образование, работи с китайски машини, собствени или под наем  Peace, защото до колкото съм чела - означава, че с енергия (лазера) се "изгарят" въпросните капиляри и те стават кафеникави и "изчезват"

аз имам една звезда на носа и преди време бях ходила до Леграно - да видя какво е лазерно подмладяване ....та там в ценоразписа гледах цени и ми казаха, че с една или 2 процедури ще я ликвидират - срещу 80 лв

Сега гледам сайтът им нещо е западнал, та не бих те насочила, но някое от имената -Дерма вита, Кадурина, Есте клиник - да има лекар с опит и добра техника  Peace пропускам доста лекари, но тези изплуваха първи  Peace
Четох из нета за белези след такива процедури, та още се чудя. Иначе за Пикасо се бях замислила, но пък ти не ги споменаваш newsm78

# 164
  • В.Търново
Здравейте! Simple Smile
Аз да попитам какво ще кажете за доц.Евстатиев,добър ли е при абоминопластиката.Той сега работи в Токуда и в разговор с него по имейл през пролетта ми даде ориентировачна цена около 2500лв. с включен престой в болницата.Много хвалят Заякова,но тя дава цена от 5000лв. за същата операция.
Важно ми е вашето мнение!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт