Естетични корекции по тяло, лице, коса и др. - 3 тема

• 92 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
...
 Четох из нета за белези след такива процедури, та още се чудя. Иначе за Пикасо се бях замислила, но пък ти не ги споменаваш newsm78

никога, нито веднъж не съм чула добра дума за тях, за каквото и да е и техниката им е стара ...

# 166
  • варна
Alena, Селма мерси за отговорите  bouquet От Варна съм Simple Smile

# 167
Здравейте! Simple Smile
Аз да попитам какво ще кажете за доц.Евстатиев,добър ли е при абоминопластиката.Той сега работи в Токуда и в разговор с него по имейл през пролетта ми даде ориентировачна цена около 2500лв. с включен престой в болницата.Много хвалят Заякова,но тя дава цена от 5000лв. за същата операция.
Важно ми е вашето мнение!  Praynig
  Не знам за тази точно пластика.....
   Преди години съм видяла как се е справил с една лицева пластика и не останах очарована хич ....
   Верно че и техниката тогава не е била същата ,както и самият случай е бил доста тежък ,но... Не знам....Аз лично не бих му се доверила (а ми го препоръчваха за дермоабразио)   Peace

# 168
...
 Четох из нета за белези след такива процедури, та още се чудя. Иначе за Пикасо се бях замислила, но пък ти не ги споменаваш newsm78

никога, нито веднъж не съм чула добра дума за тях, за каквото и да е и техниката им е стара ...
Една позната ходи при тях на лазерна епилация безброй пъти вече, ще и кажа и на нея. Мерси.

# 169
  • в 1001-та нощ
вероятно няма ефект щом има толкова посещения  Peace

(на мен с 1 процедура се ликвидира поне 70% от окосмяването и още една-две приключвам, после на 6м по една пооддържаща  Peace )

# 170
вероятно няма ефект щом има толкова посещения  Peace

(на мен с 1 процедура се ликвидира поне 70% от окосмяването и още една-две приключвам, после на 6м по една пооддържаща  Peace )

Ммда, явно няма. И хормоните и са в норма, проблем голям. А Хил клиник стават ли? Ти къде прави твоите?

# 171
Някой да си е заличавал стрии с лазер? Гледам,че в Хил Клиник и Меджик лайн е една и съща апаратурата.

# 172
Здравейте! Simple Smile
Аз да попитам какво ще кажете за доц.Евстатиев,добър ли е при абоминопластиката.Той сега работи в Токуда и в разговор с него по имейл през пролетта ми даде ориентировачна цена около 2500лв. с включен престой в болницата.Много хвалят Заякова,но тя дава цена от 5000лв. за същата операция.
Важно ми е вашето мнение!  Praynig
Точно за този вид операция нямам мнение за Заякова, но преди 5 години и половинта си правих при нея мамопластика и съм много доволна от резултата. А относно анкетата, друго не бих си пипнала по мен! От всичко съм доволна! Grinning

# 173
  • в 1001-та нощ
Lemy , за фотоепилацията - при мен ми прави впечатление, че IPL действа с ултра ефект, а PTF по-малко.

На две различни места съм ходила за IPL и на двете със страхотен ефект  Peace

Говорила съм със специалист ... и ако не паднат повечето (90%) от две процедури, то няма смисъл да се ходи повече ИЗОБЩО (там), при мен беше точно така  Peace след 3 процедури ... нямаше никой и другите две ги направих за всеки случай, после само по 1 на 6м.

Струваше ми 20 лв на процедура (интим/всичко + мишници).

Сега пак ще досадя малко, за тези, които следят моя случай, нали трябваше да снимам на 1 сдмица след процедурата, на 2 седмица след процедурата и после всеки масец ще документирам.

Понеже мина 1 седмица, показвам до къде съм (за мен няма разлика, освен, че още изследвам как да се очертавам  Mr. Green ).

Скрит текст:

# 174
Ауууу, Алена - страшен контур вадят устните ти  Heart Eyes
Аз идея съм си нямала да ги пипам моите, ама като гледам колко финно са наравени твоите чак ми се приисква Simple Smile - аз много мразя устни като ухапани от оса, но твоите са майсторски направени  Peace

# 175
  • София
Привет, дами изкушени от естетичната хирургия Simple Smile. Едно от нещата, които със сигурност искам да променя във външния си вид е косата, определено имам нужда от сгъстяване (с течение на годините косата на темето ми се разреди доста вследствие себорея, изобщо не беше такава, а тази на тила си запази гъстотата), но виждам, че никой не е писал за варианти или аз не съм чела, както трябва. Предполагам, че вариантът ектеншъни не е подходящ за моя случай, но ще трябва да поразуча повече.

За долната устна от време на време ми минава идея за леко уголемяване, защото при мен горната е по-пухкава и по-добре оформена от долната Crazy . Една дерматоложка дори ме беше питала дали не съм си правила операция на горната устна, което ме втрещи Mr. Green.
Всъщност не бих отказала и повдигане на десния клепач, защото като съм уморена някак е по-натежал и увиснал от другия Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 10:17 от Mini Rebel

# 176
  • в 1001-та нощ
Mini Rebel, защо не пробваш да събудиш "луковиците"  Peace

Ауууу, Алена - страшен контур вадят устните ти  Heart Eyes
Аз идея съм си нямала да ги пипам моите, ама като гледам колко финно са наравени твоите чак ми се приисква Simple Smile - аз много мразя устни като ухапани от оса, но твоите са майсторски направени  Peace

знаеш ли какво казах, като седнах на кушеткката:

Скрит текст:
не искам да изглеждат, като показа за орален секс  Mr. Green

# 177
  • София
Но как да ги събудя, Алена, имаш ли някакъв съвет за мен newsm78  Praynig
Себореята, която е хронично състояние и има периоди на затишие и обостряне, така ги е задушила, че като отскубна някой косъм на най-пострадалите места, направо ми се плаче колко е тъничък, по-тънък и от бебешка косича. Иначе вече от химии се отказах, тъкмо от агресивно лечение на себореята с мазила и шампоани първоначално започна разреждането на косата, а после с годините си продължи...

# 178
  • в 1001-та нощ
видях, че си писала и в другата тема - там ще ти пиша  Peace

# 179
коя е другата тема?

И аз имам проблеми с косата, след стрес рязко окапа и сега е много рядка..(

Общи условия

Активация на акаунт