Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 136
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
http://www.ebay.de/itm/MMM-MAISON-MARTIN-MARGIELA-for-H-M-Kollek … ea4#ht_500wt_1203

ето и една за 17

http://www.ebay.de/itm/MAISON-MARTIN-MARGIELA-for-H-M-BONBON-TAS … 47d#ht_694wt_1186

То вярно, че е с наддаване. Но ако имаш късмет може да я вземеш айде не за 5, но поне много по-евино от колкото е била

# 61
Ох Жаки не трябваше да ми го показваш това  ooooh! ooooh! .Ще взема да науча немски . Joy

# 62
  • Belgium
Ох Жаки не трябваше да ми го показваш това  ooooh! ooooh! .Ще взема да науча немски . Joy

Не е 5 евро цената, просто чантата е на търг. До часове ще скочи.

И в английския e-bay стартира от 0.99 паунда и после скача до към 100

# 63
Има ли куриерски фирми които доставят до бг като от англ.ибей?
Ако няма колко излиза доставката до бг?

# 64
И естествената е много зле също. Peace Peace

Аз съм доволна от естествената, имах боти, които носих 3 години, накрая токовете много се изтъркаха, въпреки че сменях капачките и това беше. Но ги носих почти всеки ден есента.

# 65

Но ако няма интерес не би ли трябвало да остане ниска сумата? Човека иска да си продаде нещата и накрая ако никой не дава много пари ще го пусне и за много по-малко. 

# 66
  • sofia

Супер са дънките и страхотно ти седят! Grinning

Аз да питам ботушките, с които си на снимката, от къде са!?  bouquet

Благодаря Laughing

Ботушите са от Tendenz

Мерси!  bouquet

# 67
  • Belgium
Жаки, по принцип е така, но точно тези чанти в момента достигат много висока цена на търг за часове.

Може да се следи конкретния търг в немския e-bay и ако остане около 40 евро (каквато е реалната цена на чантата), ще бъде изгодна сделка.

# 68

Но ако няма интерес не би ли трябвало да остане ниска сумата? Човека иска да си продаде нещата и накрая ако никой не дава много пари ще го пусне и за много по-малко. 
Според мен те си имат техни хора, които също залагат с цел да вдигнат цената.
Може да е забранено, но се прави със сигурност
А и тази чанта не е купена случайно и е нормално да се вдигне цената при положение, че доста хора я искат.
Започвам да обмислям варианта да купувам подобни продукти и да ги пускам в еbay  Mr. Green Laughing

# 69
  • Belgium
B&C, обмисляй и ставане в 5 сутринта и здрави лакти  hahaha

# 70
B&C, обмисляй и ставане в 5 сутринта и здрави лакти  hahaha
E, аз не живея в България и се надявам хората тук да не са чак толкова брутални. Опашки от 5 сутринта до сега не съм виждала да се извиват.
И все пак няма да е лошо да си намеря някой съдружник  Mr. Green

# 71
  • Belgium
Знам, че си в Австрия, опашки има и там, и в Берлин  Mr. Green

# 72
В по-развитите страни хората имат такова изобилие от стоки и марки, за които ние само си мечтаем. За това не са толкова луди да се бутат и редят на опашки. Отделно им докарват големи бройки и нещата седят доста време дори в реалните им магазини.
Добре, за Версаче наистина беше лудница....но това е Версаче Mr. Green И аз щях да спя пред магазина и да се бутам Joy

# 73
Да бе да....в САЩ се редят като за безплатни гевреци, когато излиза нов Iphone, а в "черния петък" от през нощта обсаждат най-евтините си супермаркети като Walmart, Kmart и т.н.  Tired

# 74
  • Belgium
Жаки, точно при Версаче някои от материите бяха с доста лошо качество.

Много е грешна тази представа, че видите ли в другите страни не се редят на опашки за тези колекции. Точно от там тръгна тази мода, а тук както винаги дойде късно, но със замах.

В БГ малко хора изобщо за чували за Maison Martin Margela, но се разбра, че е модерно да се купува и всички се юрнаха.

Общи условия

Активация на акаунт