Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 058
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
mi6i, китайците също правят Монклер с кожички на качулката и перушина, само че са смръдливи, защото не са обработвани с био-продукти и като цяло качеството е мизерно.
Има и няколко европейски сайтове, които родават Монклер, на цени в Евро, дано да успееш да си вземеш това, което ти харесва и то на добра цена.

Препоръчвам още Напапири, страхотни са като качество, малко по-евтини от Монклер.
дълго: http://www.napapijri.com/cz/down-jacket_cod41303006ku.html
късо: http://www.napapijri.com/cz/down-jacket_cod41302997ub.html

# 646
# 647
  • ...край Дунава
goddess , прекраснииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А подписа ти е много маниЯшки Heart Eyes

Малко и от мен, утре пак, че ми се изнервих с това прикачи, много ми били голЕми снимките и неще да качва Crossing Arms

Палто

Панталон

Блуза

Топ

Тениска

Пингвински топ

Топ 2

Кожено елече

Дънки пак и пак

Обувки

Дънкови панталонки отзад

Гащеризон пак

Топ

# 648
╚Sisley╝   bouquet

Страхотни покупки. Дънките от този модел ги имам в този цвят и в черно, много добре стоят. Heart Eyes
Кажи, моля те, панталона на цветя с какви обувки ще го носиш в това време? Имам един от есента, много си го харесвам, но от както застудя не мога да му намеря подходящия ботуш, а би изглеждал доста освежаващо в това време.
Заради изтощителното прикачване от нета, не качвам много снимки аз. Имам около 10-15 пуловера и една пухенка на Liu jo, и клaсически тренч на Burberry, но няма начин да им кача  снимки. Naughty
Сдобих се и с едно агнешко палтенце, копие като модел и цвят на МММ/H&M от мъжкия сектор. Ще си го нося с кеф, нищо че няма заветния етикет на МММ Heart Eyes

# 649
# 650
Sisley╝ , дънките имат страхотна кройка, сигурно стоят перфектно.А палтото от къде е-искам го. Grinning
Tinkerbell* , мерси!

# 651
╚Sisley╝, и аз се нареждам да питам за палтото - от къде е? Страхотно е!   bouquet

# 652
Дънките на Diesel от магазина им ли ги купувате или ги намирате от някъде другаде? по-евтино?  Whistling

# 653
ето и новите ми ботушки, за които ви разпитвах миналата седмица- лак+велур
Скрит текст:
малко повечко пазене и от децата ще искат, но не им устоях, а и са страшно удобни за ходене  Wink

# 654
  • София
Блуза
Скрит текст:

Спортен панталон

Скрит текст:

Ето и от мен нещо ново - роклята в зелено и черно
http://www.desiree.gr/dat/1362ED1A/image.jpg?634931131769842029

Tina,много е хубава!Имам няколко рокли на Десире и всичките са уаууу.Срадост да си я носиш!
Разгледах им сайта, имат интересно модели.
От къде си пазарувате дрехи на марката?

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:48 от ~Étoile~

# 655
  • Благоевград
Блуза
Скрит текст:

Спортен панталон

Скрит текст:

Ето и от мен нещо ново - роклята в зелено и черно
http://www.desiree.gr/dat/1362ED1A/image.jpg?634931131769842029

Tina,много е хубава!Имам няколко рокли на Десире и всичките са уаууу.Срадост да си я носиш!
Разгледах им сайта, имат интересно модели.
От къде си пазарувате дрехи на марката?

Имат магазин в Петрич, аз пазарувам от него, но виждам, че може и онлайн  Hug

# 656
Страхотни придобивки, момичета!

Tinkerbell* , може ли да ми кажеш за колко време доставят Megz?
Sisley╝, палтенцето е прекрасно, от къде е ?

Ето няколко нещица от мен:
гривна с обеци
туника
клинчета
диадема
туника с клин и шапото към тях
яке Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и пак

# 657
  • ...край Дунава
Момичета, палтото е някаква реплика на оригинала, който носи К. Мидълтън. Тези дни ще пристигне и ще кажа дали си заслужава.
Панталонките Pepe са от Ибей.
Дънките Diesel, никога не купувам от магазин Mr. Green, там винаги са ми скъпи, та Ибейски са и те Peace

goddess, ма той шарения панталон за лятоска Crazy, сега и аз не знам как да го нося, много ми "свежарски" за сега Thinking, пък мяй и нямам подходящи обувки за него.

Суси, последното ееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
  • Sofia
Страхотни придобивки, момичета!

Ето няколко нещица от мен:
гривна с обеци
туника
клинчета
диадема
туника с клин и шапото към тях
яке Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и пак

susikata, страхотни неща! Имаш идентичен на моя вкус - стил и сексапил в черно.  Sunglasses Даже между другото, тези дни се колебаех точно за артикулите, които ти си си купила, и по-конкретно за обиците и гривната от цип, както и за якето от ест. кожа. Уникални са! Да са ти честити! От 29desires ли си ги взе?  Rolling Eyes

# 659
╚Sisley╝ , Black_Cat_13 ,мерси  Hug
Black_Cat_13, да якето е от там, а обеците и гривната си ги направих сама Wink прзнавам си идеята си я откраднах от сайта  Grinning
Иначе имам техни обеци, точно от цип, много хубаво са изработени

Общи условия

Активация на акаунт