Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 156
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Страхотни придобивки, със здраве да си ги носите Hug

Аз направих един кратък шопинг в Резърва:
палто:
http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/T0339_2.jpg
сако:
http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/U1587_2.jpg
блузка:
http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/U5770.jpg
Още един потник с камъчета и един пуловер с череп от новата им колекция, но не ги намирам на сайта.
Много харесах тази рокля, но за за съжаление е за доста високи дами, та немога да се възползвам, много ме е яд:
http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/U2639.jpg

# 436
Здравейте момичета някой беше споменал че е виждал маратонките с панделка на adidas вече намалени на 119 лева ако не се лъжа,мисля че в HUMANIC,но днес бях в The mall и естетВено нямаше малки номера и бяха около 160 лв,наиситна ли ги има някъде за 119 или аз нещо не съм разбрала ?

# 437
Здравейте момичета някой беше споменал че е виждал маратонките с панделка на adidas вече намалени на 119 лева ако не се лъжа,мисля че в HUMANIC,но днес бях в The mall и естетВено нямаше малки номера и бяха около 160 лв,наиситна ли ги има някъде за 119 или аз нещо не съм разбрала ?
Да аз го казах, точно в HUMANIC но в Сердика Център, и да точно 119 лв. бяха защото и аз ги мерих за пореден път и се чудих дали да си ги взема или не, и още им се чудя, защото харесах и разни други модели пак на адидас! Иначе като номерация мисля, че бяха цялата номерация или поне така си помислих заради кутиите им. Имаше червените с панделката и черните със онази панделка на камъчета, имаше и един нов модел без панделка, бели със червен и син цвят по тях но те бяха 160 лева. Дано да съм била полезна....

# 438
# 439
# 440
  • Попово
Да аз го казах, точно в HUMANIC но в Сердика Център, и да точно 119 лв. бяха защото и аз ги мерих за пореден път и се чудих дали да си ги взема или не, и още им се чудя, защото харесах и разни други модели пак на адидас! Иначе като номерация мисля, че бяха цялата номерация или поне така си помислих заради кутиите им. Имаше червените с панделката и черните със онази панделка на камъчета, имаше и един нов модел без панделка, бели със червен и син цвят по тях но те бяха 160 лева. Дано да съм била полезна....
Като стана дума отново за кецовете, знае ли някой къде във Варна могат да се намерят. Искам да направя подарък на дъщеря ми, а не ги намерих в магазините на Адидас в Казанлък, Габрово и Търговище. Ще потърся и във Варна и ако пак не намеря, ще търся в интернет (пак с ваша помощ).

# 441
Аз продължавам с роклите Mr. Green

рокля 1

рокля 2

рокля 3

рокля 4  Heart Eyes

рокля 5 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пола

най-сладурския топ

и още 2 рокли, но не намирам снимки в нета Crazy

# 442
  • София
Уникален топ!  Heart Eyes
Откъде е?  Praynig

# 443
  • Belgium

Меченцата  Heart Eyes Heart Eyes

И на живо ли са толкова готини?  Hug

# 444
Dress like Princess, роклята за високи дами от къде я хареса. Страхотна е.

Може ли да ми предложите сега зимата роклите с какво ги носите като обувки? Имайте предвид, че съм висока и токове почти не нося. Имам едни равни черни ботуши, но всеки път с рокля и ботуши?  newsm78

# 445
# 446
  • София
Разкош! Peace
Ти ли си на снимката? Mr. Green

Аз продължавам с роклите Mr. Green
рокля 5 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
E, рокля номер 5 изби рибата буквално! Mr. Green Heart Eyes Страхотна!

# 447
  • София

Не знам как не излезнах и аз с един от подобните като ходих в магазина онзи ден.. Heart Eyes И едно много хубаво кученце има... Heart Eyes  ooooh!

Благодаря! Не съм аз... Mr. Green Просто само тази снимка намерих, а не ми се занимаваше да се снимам, въпреки че днес съм го облякла... Blush

Тиа, отново страхотни покупки!   bouquet

# 448
О,от Мусе-то сте пазарували-браво!Страхотни са им нещата,любим магазин!
И аз аз си понакупих разни нещица тези дни,но не мога да качвам снимки,за съжаление....
Знаете ли къде в София мога да намеря дрехи на Коп Копин и на Марите?Благодаря!

# 449
И аз да се присъединя към питането за топа с мечето. Crazy

Страхотни придобивки момичета и да си ги носите с кеф по празниците и не само. Flutter Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт