Нови придобивки в гардероба - 31

• 79 906
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
╚Sisley╝ , Black_Cat_13 ,мерси  Hug
Black_Cat_13, да якето е от там, а обеците и гривната си ги направих сама Wink прзнавам си идеята си я откраднах от сайта  Grinning
Иначе имам техни обеци, точно от цип, много хубаво са изработени

Ооо, ти значи си много сръчна в ръцете, щом толкова добре си ги нагодила.  Party
   А, якенцето изглежда много добре, но как си се решила да дадеш все пак не малко пари без да го пробваш и да го усетиш.  newsm78 Аз не съм толкова смела като повечето от вас явно.  Peace

# 661
susikata, Megz достявят нещата до 5-7 дни, но замяната им отнема 14-20 дни.
Момичета, покупките ви са  newsm10

# 662
# 663
# 664
Момичета, здравейте!
Моля да ми кажете дрехите на Реплика умалени ли са? Размерите ми се струват малко по - малки от стандартните.
Предварително благодаря!

# 665
  • Belgium
aivy, според мен изобщо не са умалени.

Аз нося обикновено S или XS и точно този размер са ми роклите и тениските от Реплика.

Имам само едно яке M, но връхните дрехи трябва да са една идея по-широки.

# 666
На мен пък панталоните на реплика ми се видяха уголемени- аз съм между s-m, клоня към по-големия размер, а с техни два панталона  даже s  ми е големичко. Просто материята не е много впита, а по свободна.

# 667
Благодаря ви! Чудех се, защото според размерите им трябва да си поръчам ХL, стандартно си купувам между М и L (дори L в редки случаи). Вярно, че скоро не съм си мерила талията и ханша, явно се надценявам Simple Smile newsm78

# 668
Здравейте, да ви попитам след колко време, приблизително, пристигат поръчки от сайта на Манго?

# 669
Здравейте, къде в София мога да си купя чорапогащник на точки на нормална цена, ето такъв, както и други интересни и цветни чорапогащници. Търся си и някакъв плътен бял на фигури, но в мола са по 15 лв. и не ми се дават толкова пари.

# 670
  • София
Здравейте, къде в София мога да си купя чорапогащник на точки на нормална цена, ето такъв, както и други интересни и цветни чорапогащници. Търся си и някакъв плътен бял на фигури, но в мола са по 15 лв. и не ми се дават толкова пари.
Ами това е най-ниската цена, на която съм попадала за подобни чаропогащници Rolling Eyes

# 671
Ами това е най-ниската цена, на която съм попадала за подобни чаропогащници Rolling Eyes
Определено. Хубавите са около 20 лв.

# 672
Хм, до нас има един магазин, от който си взех много готин тъмносин на фигури плътен за 2-3 лв.  Mr. Green Здрав е. Нямат голямо разнообразие обаче. Ако не намеря на точки, ще си взема скъп какво да се прави.

# 673
  • в 1001-та нощ
преди време фигуралните чоропогащници и силиконови чорапи ми бяха голям фетиш  Mr. Green където и да ходех се връщах с много  Mr. Green тогава са ми казвали, че на Илиянци има много евтини, но аз така и не съм ходила и нямам идея - какво има и къде точно

имах си и предпочитани марки и места за купуване, затова не мога конкретно да те насоча - но можеш да провериш  Peace

даже мисля, че имам такъв, за какъвто питаш - но трябва да видя  Heart Eyes че от бременността насам - много неща се промениха; подарък ми беше и не съм го носила  Peace

# 674
  • Sofia
   Момичета, тъй като виждам, че сте ценителки с изтънчен вкус и разбирачки на тема "Онлайн пазаруване",  Wink дали някоя от вас ще може да ме насочи от къде да си взема рокля като тази:

http://www.newlook.com/shop/womens/dresses/cameo-gold-buckle-bod … n-dress_270952001

За съжаление във всички сайтове, които проверих, вече е изчерпана. Всъщност такава рокля за пръв път бях видяла на витрината на бутик "Тинти" на Витошка преди около година, но предположих, че ще е с цена над 400 лв. и затова не влязох, за да я меря, но виждам, че в нета е на доста по-ниска цена. В ebay за съжаление не намерих нищо, или просто не съм въвела правилните думи за търсене, тъй като се сетих да я опиша само с определението "black dress with gold buckles".

Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт