Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 50 (юбилейна)

• 35 075
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Изобщо не си поговориха, защото той й каза да мълчи, че само той щял да говори. И да, май си сложиха точката. Така е по-добре. В крайна сметка едно е да се разберат, едно е през ден през два да се търсят и да си викат олмаз. Да видим каква изненада ни чака в бъдеще.

е, най-много изненадата да е пак да си викат 'олмаз' през ден  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 571
Добро утро, Терзийска, благодаря ви от сърце за превода )))

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

значи още 20 серии старата песен на Кузей на нов глас ще слушаме  ... Laughing Laughing

# 572
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Това ще се промени. Този разговор,ще бъде друг след известно време. Тя няма да го забрави и той нея то е ясно. Ще се съберат това ще е края. Ако освен някои от двамата не умре.  Peace

Добро утро велика си  newsm20 Благодаря   bouquet

# 573
Благодаря на мацките за поясненията. Hug
От цялата работа единственото, което ми идва е - Кузей е абсолютен чук!  ooooh!

# 574
Един студен душ за Джемрейките. Пак са подпалили моторетките. Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
Изобщо не си поговориха, защото той й каза да мълчи, че само той щял да говори. И да, май си сложиха точката. Така е по-добре. В крайна сметка едно е да се разберат, едно е през ден през два да се търсят и да си викат олмаз. Да видим каква изненада ни чака в бъдеще.

Боже, Кузейката какъв пич беше в последната сцена. Тоя мъж за тая жена ли е.

# 576
  • Тук някъде.....
Благодаря на мацките за поясненията. Hug
От цялата работа единственото, което ми идва е - Кузей е абсолютен чук!  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Ти ме развесели, Гери!  hahaha Чук е, и трябва да намери пътя си към нея. Обикаля като ранено животно покрай имението. Нали е "олмаз", защо обикаляш? Поне добре, че си каза всичко, което му е на душата. Защото няма да отнеме много време и ще разбере, че единственият човек, с когото може да сподели, е Джемре. Очаквах такова развитие, е, не мога да кажа, че не съм разочарована, но има още много епизоди. Лека нощ и благодаря за преводите!

# 577
Публично искам да благодаря на кристалната топка. По-точна е от туитъра на Едже.

# 578
Браво на който е правил английския превод, много добре се е изразил "Зоонанер", ейвалла.
Този мъж ( Кузей ) е толкова наранен, че няма накъде повече!

# 579
newsm20 newsm20 newsm20 newsm74
Сърдечни благодарности на ДТерзийска за преразказа, с който си допълнихме картинките!

# 580
Публично искам да благодаря на кристалната топка. По-точна е от туитъра на Едже.

newsm65 coolcool
На ход е Нострадамус!

# 581
Съдейки по погледчето на Джемрето на сериен килър в края на серията и фрагмана преди началото на сезона си мисля - кой ли от тази маса ще е Жертвата?!  Crazy Simple Smile

# 582
Лека нощ и безоблачен утрешен ден желая на цалата компания!

Дафне би могла да попоглежда по- настоятелно в кристалната си топка, че календарът на маите ни притиска вече яко!
А трябва да стигнем до финала на сериала, нали?

# 583
Превода е на Erdoğan / Şeref Komiser

Серията много ми хареса  Heart Eyes радвам се ,че Кузей най сетне проговори и Джемре спря да тича след него  Peace
Двамата бяха чудесни и с удоволствие ги гледах,нямам търпение да стигнат и до целувка  Heart Eyes

Очаквам интересно развитие. Баръш и Джемре ще се сприятелят. Гюней ще е злодея. Кузей ще ни изненада.

Благодаря за компанията и спокойна нощ за всички  smile3524

# 584
newsm20 newsm20 newsm20 newsm74
Сърдечни благодарности на ДТерзийска за преразказа, с който си допълнихме картинките!

Ако по/добре гледаш в картинката постът е на Добро утро. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт