Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 50 (юбилейна)

• 35 056
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Много митове гръмнаха тая серия.
Баръш не обича Джемре, защото по начало бил мръсник. Joy
Зейнеп злодей.  Вече е ясно, че тя ще е до Кузей. Бурак ще ги сближи.
ВНЛ-то: Няма днес, няма утре, никога.
Гюней не се бил отказал от Джемре заради Кузей.
Фрагманите не били блъфове.
Джемре - злобна и отмъстителна ми се видя в последната сцена. Неслучайно направи демонстрацията с компаса. Що не се върна при майка си.
Нов Кузей - усмихнат, говори открито. А, дано всяко зло е за добро.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 10:24 от dafne_1

# 586
Честит празник на госпожата!

# 587
TRANSLATION OF THE CEMRE & KUZEY SCENE **

Kuzey - We can't be, no matter how many time's you say you love me it can't happen.

Cemre - Kuzey

Kuzey - Quiet, today i'm gona speak & then after this talk is over we will never speak of this topic again.

When I was in Jail the only thing that kept me going was you. I had the picture of you always by my side. Everything started with you, through you I learned pain and started to fight.

I was thinking about you eyes and everytime I see them they remind me of the ocean. I was thinking about the way your hair smells. And the first thing when I came out of jail and saw you was to smell the smell of your hair, but you..you were the fiance of my brother.

Guney will always be behind us, watching over us. It's breaking my heart but that's the truth.

Cemre - Like I'm really happy now (sarcastically)
(THEY TOUCH HAND'S)

Kuzey - Ive saved you in my heart & there you'll always be.
Ive paid my due's but this I can't pay back.

Cemre - Because of Guney

Kuzey - Look, your not like me. I can't do this. It's not me.
Look, not today, tomorrow or even if you split up from Baris can we be together. It's like this. Ok?

I love you a lot & i know our heart's are burning insidebut this is how ot has to be. Do you understand?

Cemre - Ok. From now on I won't say a thing.

Kuzey - Ok

# 588
Най- колоритният образ... Party
Не мислите ли,че Дж  каза сбогом на Кузей с връщането си в имението на Синанер? ooooh!
Ако имаше някаква надежда за Кузей , би трябвало да се върне в родния си дом, при мама... ooooh!

# 589
Най- колоритният образ... Party
Не мислите ли,че Дж  каза сбогом на Кузей с връщането си в имението на Синанер? ooooh!
Ако имаше някаква надежда за Кузей , би трябвало да се върне в родния си дом, при мама... ooooh!

Не знам дали е казала сбогом, но е пълна излагация. Няма грам чест и достойнство това момиче.

# 590
 TRANSLATION OF FINAL SCENE CEMRE/BARIS & KUZEY *

Cemre - I'm going to get on with my life now. Whatever i'm feeling in my heart or in my head I will have to block out.
His not scred of me anymore (kuzey)

Cemre to Baris - I didn't go.

(Kuzey returns home)

Sami - Don't worry son, you will find other work.

Kuzey - I'm always going to carry you with me (meaning cemre)

Baris to Cemre - We have an invitation

Cemre - Ok

Baris - Banu's pregnant.

Cemre on the phone to Gulten - I'm sorry for everything today mum. I'm sorry to Baris to.

Gulten - Cemre, if there keeping you at that house against your will tell me.

Cemre - I came back because I wanted to. Everything's great (touches necklace kuzey gave her)

(Cemre talking in her head)

Kuzey talk is now closed.
I am Cemre Hakmen from now on!

# 591
Благодаря на Терзийка и Добро Утро за преводите  bouquet
Бих казала само бактън вече от техните разговори, колко пъти все едно и също, и Джемре все ще стои далеч ,а все тича по Кузей ooooh!

# 592
Добро утро  Hug

Според мен двамата си сложиха точката по отношение на любовта им. Достатъчно е всичко, което той каза. Винаги ще я носи в сърцето си, обича я много, но НЕ може да го направи. Имах чувството, че аз съм седнала срещу него, в смисъл много силна сцена. От сега нататък всеки си продължава по своя път, няма да се говори на тази тема и това е, това е най-доброто! Не се питам защо Кузей отиде пред имението, той се бори със себе си, намира си по свои начини да замрази изгарящото му сърце. Всяка дума, която вчера каза на Джемре, я знаех от самото начало, знам как се чувства, и снощи той го потвърди. Разбира те ли колко чиста е любовта му... тя го е крепяла в затвора, за да може да продължи, чрез нея е разбрал какво е болка и как да се пребори, очите й ( на Джемре ) му напомняли на морето, липсвал му е мириса на косата й... много красиво обяснение. Това е засега, че бързам за работа, после пак.  Hug

Пожелавам ви хубав и ползотворен ден!

# 593
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug

Благодаря за преводите.  bouquet
Толкова ми хареса снощната серия, че няма какво да коментирам.
Сърцата им скъсиха разстоянието м/у тях , както никога досега.
Добре е да са разделени сега.
Това е. Само въпрос на време. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 09:18 от allisas73

# 594
  • Тук някъде.....
Добро утро  Hug

Според мен двамата си сложиха точката по отношение на любовта им. Достатъчно е всичко, което той каза. Винаги ще я носи в сърцето си, обича я много, но НЕ може да го направи. Имах чувството, че аз съм седнала срещу него, в смисъл много силна сцена. От сега нататък всеки си продължава по своя път, няма да се говори на тази тема и това е, това е най-доброто! Не се питам защо Кузей отиде пред имението, той се бори със себе си, намира си по свои начини да замрази изгарящото му сърце. Всяка дума, която вчера каза на Джемре, я знаех от самото начало, знам как се чувства, и снощи той го потвърди. Разбира те ли колко чиста е любовта му... тя го е крепяла в затвора, за да може да продължи, чрез нея е разбрал какво е болка и как да се пребори, очите й ( на Джемре ) му напомняли на морето, липсвал му е мириса на косата й... много красиво обяснение. Това е засега, че бързам за работа, после пак.  Hug

Пожелавам ви хубав и ползотворен ден!

Добро утро! Хубав и ползотворен ден!   bouquet
Кралицата, съгласна съм с това, което си написала - но не мисля, че са сложили точкал Засега, да. За другото времето ще покаже  Heart Eyes Силна серия, прекрасна игра - Къванч беше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
Добро утро и хубав ден. Серията ми хареса, без финала. Стори ми се нагласен и комичен. За компенсация дадоха един размазващ Кузей. Толкова хубав не е бил досега във филма.  И на този фон Дж ми се стори с доста смачкан фасон. Баръш си стои добре до нея. За връщането й в Синанер, думи нямам. Нечестно, безсрамно и унизително.
Не остана никакво съмнение, че ще възродят връзката Кузей-Зейнеп. Изглежда, че тя го познава най-добре. При сбогуването му каза, че няма да стои дълго и ще се върне. Разговорът Хюсейн-Сами. Колко разочарован ще бъде Хюсейн от връщането на Кузей. Зейнеп няма да стои далеч от него.

# 596
Снощната серия не ме изненада с нищо,не съм си и помислила че ей така изведнъж ,Кузей ще се извърти на 180 градуса и ще и каже ставай и тръгвай с мен. Нямаше да е логично един такъв обрат на сюжета. А това че Кузей беше пред къщата и няколко часа по-късно след като уж дръпна чертата и каза така категорично край,за мен означава само едно, аз казах и направих каквото трябва, ама как да живея с тази любов, така и все още незнам. Той накара Дж. да се примири че, връзка никога няма да имат, но той самият  не може да го направи.
Струва ми се че, двете лелки ни подготвят нещо голямо в следвашите няколко серий, което ще преобърне каруцата.

# 597
Не остана никакво съмнение, че ще възродят връзката Кузей-Зейнеп. Изглежда, че тя го познава най-добре. При сбогуването му каза, че няма да стои дълго и ще се върне.
З. нищо не е познала, тъй като К. не се върна, защото изобщо не замина  Laughing Просто не му позволиха полицията.
Иначе и аз смята, че З и К ще имат отново връзка. И се радвам на сценаристкото решение Дж да спре да тича след К и да реве, иска ми се Ойку да покаже и други емоции, защото мн добре се справя, та дори и да са й отредили отмъстителка напр. Mr. Green Хареса ми как Дж изгледа Гюней накрая и си държеше компасчето  Wink дали пък Е-М няма да възродят любовта м/у Дж и Гюней  Rolling Eyes Звучи малко тъпо, но очаквам всичко от Е-М Laughing

# 598
дали пък Е-М няма да възродят любовта м/у Дж и Гюней  Rolling Eyes Звучи малко тъпо, но очаквам всичко от Е-М Laughing

Toва според мен ще е част от отмъщението на Джемрето.

# 599
Здравейте и от мен! Hug
Снощната серия беше невероятна, много благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet
Хубаво е, че Кузей си каза всичко, което му е на душата, но все си мисля, че тези двамата никога няма да успеят да сложат точката. Тази любов няма да остане скътана дълбоко в душите им, невъзможно е, ненапразно дадоха Кузей накрая на серията пред дома на Синанер. Не знам след колко време, но тези двамата ще бъдат заедно накрая. Такова ми е усещането, пък да видим...А З. според мен няма никакъв шанс с Кузей...та той дори не и се обади да се сбогува. А пък като разбере какви ги върши, заедно с "любимата" му съпруга...Но, ще гледаме, ще видим. Този филм е толкова различен от всички сапунки до сега, че по никакъв начин не можеш да разгадаеш какво ще ни поднесе следващата серия, това е една от многото причини да го харесвам толкова много.
А Киво е невероятен талант, с всяка следваща серия му се възхищавам все повече,перфектно играе това момче, да ни е жив и здрав и още много дълги години да ни радва с красотата и таланта си!
Чакам с нетърпение превода, макар, че в общи линии разбрахме за какво става реч.
Хубав ден пожелавам на всички! Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт