Любители на Котки Тема 68

• 43 149
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
ahasver, пропуснала съм - честито и от мен   bouquet Сигурна съм, че е била страхотна и стилна сватба  Heart Eyes Обичайте се завинаги!

# 451
  • София
Роси, не е от скупето.  Wink Групата отдавна замря, а така хубаво си бъбрехме в нея.  Sad  Във фейса ги гледаме булките, но и там е несериозна работа. Опитът за котешка групичка беше неуспешен.

Аксиома, господинът е много чаровен, с или без медальонче!  Hug

Марианкова, невероятно сладурче си имаш!  Heart Eyes

Цитат
Мирише на влажна чамова дървесина
т.е. мирише и на смоли. Не съм сигурна, че и те са безвредни. Sad А от какво почина Лъчко? Нещо с дробовете ли? Вече не знам как и от какво да се пазим.  Sad

Стейси, имай предвид, че не всяко пилешко месо се яде от котките. Дори бих казала, че ако не го ядат сурово, е добре да смениш марката, която купуваш. Имат доста по-развити сетива от нас и веднага надушват нередностите. Моят мъж още не може да се възстанови от пъпките след като преди 2 седмици ядохме пилешко бяло месо от Градус (алергичен е към антибиотици). Никой обаче не се сети да тества с дегустатора Мъро. Ако беше отхвърлил месцето, можеше да ни светне някоя сигнална лампичка в главите ни.  Confused

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 19:13 от Тaня67

# 452
Че аз дори не съм разбрала, че е имало опити за котешка група във фейса  Crossing Arms

# 453
  • София
Че аз дори не съм разбрала, че е имало опити за котешка група във фейса  Crossing Arms

Няма как да знаеш. Тогава не пишеше в темата.  Wink Сигурно са минали 2 години. И Роси по това време не пишеше, защото беше малко след като Пуфи беше починала.  Sad

# 454

Цитат на: Тaня67

[quote
Мирише на влажна чамова дървесина
т.е. мирише и на смоли. Не съм сигурна, че и те са безвредни. Sad

[/quote]
Не,не са вредни-слепват ги като ги овлажняват с пара или нещо подобно и после ги пресоват,аз ги ползвах за морско свинче и попиват доста,но Мега за сега не ги харесва май много. newsm78
Въпреки всичко вечер и слагаме тоалетна с тях,защото спи сама в стаята на топло.Има ги в Баумакс и се водят за горене на камини-дъбови пелети 15кг са 8лв.Има ги и зоомагазините и продават и на килограм,но излизат скъпо.

# 455

Няма как да знаеш. Тогава не пишеше в темата.  Wink Сигурно са минали 2 години. И Роси по това време не пишеше, защото беше малко след като Пуфи беше починала.  Sad

Ами значи сега може да се осъществи  Whistling

# 456
издирих виииии smile3508 newsm48

да не е съвсем спамско  Laughing едно Молинозавърче за компенсация:

# 457
  • Пловдив
ЗарЮ благодари за комплиментите. А аз пък да ви кажа, че е скрита лимонка и хич не му гледайте сладурската физиономия. Ако ми видите ръцете ще си помислите, че съм собственик на пума най-малко. Днес момчето беше изкъпано (за втори път в живота) и моите ръце се сдобиха с още някоя и друга драскотина. И много интересно - като го къпех се бореше тихомълком, глас не издаде. Той и без туй едвам му се чува мяукането, един такъв безгласен е.  Laughing

Таня,
Скрит текст:
Лъчо беше с диагноза пневмония. Лекувахме го 3 седмици, но неуспешно. Доктора, който му прави аутопсия каза, че белия му дроб е страшно зле. Причините можело да са различни (бактерии, тумор), но аз отказах да се пращат тъкани за биопсия
.

Погал, погал на всички котювци и мацки, показвани и непоказвани.

А Жабчето аз го мислех още за две шепи коте, пък той колко отФръкнал...

# 458
  • град-държава
 Hug

Скрит текст:
  bouquet Hug Hug
Момичета много, много ви благодаря! И за да не си помислите, че има нещо скрито покрито ето ни:

[url[/url]
[url[/url]
[url[/url]

Ох, все едно беше вчера, невероятна сватба, невероятно изживяване, беше много семпло и емоционално. Благодаря ви още веднъж!  Heart Eyes

п.п.
След малко ще махна снимките...  Laughing
п.п.2
Пускайте по едно л.с., да знам точно, от кой получавам покани в бука.

И да не съм съвсем спамаджийски, ние сме с CatsBest - лилавия чувал и съм супер доволна от тоалетната, мисля само Гери се престраши да я пробва, но за мен е най-добрия вариант.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 19:00 от ahasver

# 459
  • София
Здравейте  Hug
Искам да ви попитам, че съм адски притеснена... Имам сиамска котка на 14години и напоследък забелязвам да му се сълзят очите... На какво се дължи това? Аз при всички положения или тази седмица ще го заведа на лекар, или другата... Лошото е, че тия дни съм на работа всеки ден по 16 часа  ooooh! и докато ми дойде почивката..  ooooh! Sad

# 460
  • Пловдив
ros4enka, Марианкова, благодаря  Hug

# 461
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прецакана съм. Crossing Arms Не е честно. Булка, кога сложи снимки - кога ги махна? Laughing Е, не може да сме пред компютъра по всяко време! Нищо де, да сте живи и здрави! Hug

Аксиома, Жабето страшно порастнал и станал много-много красив!  Crazy

treisy , задавих се от смях с твоите истории. Пикълс сигурно е много забавна, но и теб си те бива - умееш да разказваш с хумор!  Hug

# 462
 ahasver, не само се престраших, но и до сега само такава ползвам. За два котарака ми излиза много по изгодно, не мирише и се чисти лесно.
Да покажа и тук един плезльо
и една лудетина

# 463
  • Варна
Нещо правилно ли разбрах, че нашият отбор тук имал група и във Фейсбук? Heart Eyes

# 464
Мерси момичета  Hug

Пикълс сега се реабилитира, защото е съсипала безвъзвратно единия кожен диван и по-лошото - "изяде" ми Коледа  Crossing Arms То преживяхме катеренето, но преяде кабелите на лампичките и сега свети наполовина  Crazy Преди малко я гледах, че се опитва да ми докопа воала (от сватбата) - булка ще става  Mr. Green Ако беше няколко месеца по-рано в нас сигурно щях да отида с минижуп на сватбата  ooooh! Щеше да е истински пир за нея  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт