Любители на Котки Тема 68

• 43 133
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
MissNellie, е ти ми скри топката! Уникаааални сте, снимките са невероятни, много сте красиви  Hug

пп - аз къде се редя с моята Витоша, където няма и една котка  Crazy Laughing А ти и котка, и слон, и плаж... ще правя втора сватба, просто не мога... Първата беше традиционна, за втората ми трябват котки, плаж,... вече ми трябва и слон... ще помисля кога ще я направя хаххахах

ппп - ама защо наистина си нямаме котешка групичка?  Sunglasses

# 496
Малеее  Heart Eyes, каква сватба мечта, всичко е като от приказките - дори булката-принцеса. Поздравления и от мен - всичко е толкова невероятно уникално! На кое райско земно кътче е това?

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 11:36 от Moringa

# 497
  • Варна
МисНели, уникални снимки! Heart Eyes А вие двамата сте прекрасни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Тъкмо навреме се сетих да надникна тук.  Laughing
Мис Нели, честито за събитието, много любов и разбирателство. bouquet Разкошни снимки, а ти си много красива млада жена.

# 499
MissNellie, великолепна във всяко отношение, комплименти!   bouquet
Мацата е страшно сладка.  Peace

Нашият е много мързелив тези дни, повече от много! Спи по цял ден, събуди се, продължава да лежи и да си гледа едно депресирано... Все едно се е замислил...

Бу, относно тоалетната, вече нищо не знам, честно казано! Струва ми се, че им трябва яко киснене на камъчетата, че да се разтворят, знам ли.  Thinking

# 500
  • In a surreal moment!
 newsm09 smile3521 smile3501

УУУУУУХААААА... МИС НЕЛИ....ПРЕКРАСНА, ПРЕКРАСНИ, ПРЕКРАСНО....

Аз припадам ритуално  rotfImbo  , както е модерно сега да се казва и отивам да се срамувам с моите скромни снимчици с кученце.

Малеее...голяма си сладурана! Благодаря ти, огромно удоволствие ми достави! Бъдете живи и здрави и се радвайте на дълъг и хармоничен семеен живот!  Heart Eyes Hug Peace

Трейси -верно, душко и слон...представяш ли си...Мале мила жив слон!   Joy

Мис Нели - моля те ,разкажи ни нещо повече за слона, аз на живо не съм виждала - миризлив ли  е, пръцка ли, много ли му шляпат ушите и т.н.?!?

# 501
  • град-държава
MissNellie , разкошна си момиче...  Hug Heart Eyes

# 502
  • Пловдив
MissNellie, много красиво и романтично. Изглеждат като снимки от реклама. Направо са нереални

# 503
Мерси за отговорите, може ли само да ми кажете колко големи стават (Мейн Куун).. Имам предвид горе долу колко см. и като какво са големи (напр. Някаква порода куче или др.)
 Надявам се да не съм нахална.. (:

# 504
Мерси за отговорите, може ли само да ми кажете колко големи стават (Мейн Куун).. Имам предвид горе долу колко см. и като какво са големи (напр. Някаква порода куче или др.)
 Надявам се да не съм нахална.. (:

http://zoovidove.baubau.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D1%83%D0%BD

# 505
  • София
MissNellie, невероятна сватба с красиви и щастливи младоженци! Браво! Желая ви дълги години семейно щастие и да отпразнувате златната си сватба пак така романтично!  Hug

Мис Нели - моля те ,разкажи ни нещо повече за слона, аз на живо не съм виждала - миризлив ли  е, пръцка ли, много ли му шляпат ушите и т.н.?!?
И аз припаднах ритуално!  rotfImbo rotfImao rotfImbo  Боже, ИКСИ, как ти дойдоха в главата подобни въпроси?  hahaha  Особено това с ушите ме довърши!  Joy Joy Joy
Скрит текст:
По повод на пръцкането, още помня как преди доста години в Ефес ни прилъгаха да се качим на файтон с едно конче. Качихме се и 4-мата + файтонджията. На едно нанагорнище кончето като озори, като започна да пръцка ... (и не само да пръцка)  Wink Файтонджията слезе от файтона, за да му олекне поне малко. Едва смогна да ни качи. Още ми е съвестно, че заради нас видя толкова зор.  Sad

При нас няма как Мъро да се снима на каквото и да е събитие. Усети ли някаква суматоха и се крие през девет дупки в десета.  Laughing Ей така, за всеки случай.  Wink Голям пъзльо е!  Laughing

Честит празник на всички именници и на бургазлиите!   bouquet

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 21:15 от Тaня67

# 506
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ееееее, MissNellieCrazy Crazy Crazy Crazy Crazy още се опитвам да се освЕстя!  Grinning Уникално! И веднага си признавам, че при първата снимка си помислих, че е нещо от интернет  Embarassed. На втората се зачудих. При следващите ме обзе съмнение, че гледам неизвестна сватба на Пенелопе Крус  Wink. После осъзнах, че тя май е омъжена за един друг newsm78 и не е толкова сладка, така че не е тя. Е накрая си признах - няма лъжа, няма измама MissNellie си е! И е много-много красива!   bouquet

# 507
Мис Нели, твоите сватбени снимки ми държат влага от първия път, когато ги видях. Приказно, приказно!

# 508
лелееее.....МисНели, прекрасна сватба си имала Simple Smile приказка! чудо! голяма емоция!  мн хубави младоженци сте били Crazy
Котката е страхотна , слонът също Simple Smile А ти си толкова красива... някакво неочаквано ми дойде Simple Smile))))

# 509
Трейси, а не, сакън, после мъжа ти да ме търси да ме пита кой ти дава идеи за слонове и плажове  Laughing

Moringa Пукет, Тайланд е местенцето. Ако може само да трийнеш цитата, че редактирах да махна снимките.

Стейси, Алекса, Али, ahasver, Аксиома, ros4enka, Фея, Таня, Професорке, благодаря ви, много сте мили, изчервих се тук,  ужас, и на ahasver момента малко откраднах, извинявам се  Blush

ИКСИ, голяма си скица. Много е готин слона от близо, с много топли, меки очи. Кожата е изненадваща на допир, не точно мека, но не е супер груба както си представях. Докато бях около него беше джентълмен и си контролира изходния канал, но мястото като цяло леко намирисваше. Ушите не шляпаха много  Mr. Green Като ходи много клати, като е бавно ок, ама ако забърза става леко страшно. Изглеждат много мили и безобидни отблизо, забравяш каква сила са, отстрани един друг слон си похапваше, направо чупеше дънери на дървета с хобот преспокойно.

По едно време така лекичко се бутна в мен с хобот ( в последствие установих че просто иска да хапне от букета). Аз покрай всякакви животинки леко изглупявам, и тихичко прецвърках, Иска да ме гушне! _ съответно мъжа ми отстрани както се беше зачервил от жега побеля набързо, ама докато каже нещо глупи вече беше гушнала слона през хобота до където стигат ръчички. Да е жив и здрав водача, подвикна му нещо и не мръдна слонето. За награда му дадох да хапне букета, а той изрази одобрение като ми наплю роклята. (Ще я запазя тая рокля и един ден ако имам дъщеря, или още по-добре, снаха, ще им я предам с думите: "Тази рокля е киснала във водите на Андаманово море, обрала е прахоляка на Ват Чалонг, и слон я е плюл, искам да я носиш на твоята сватба!"...само за да им видя изражението  Mr. Green )

Таня, аз докато планирах още много се чудих за слона, да го има ли или не, защото съм чувала доста за издевателства над животните в Тайланд заради туристи, и намлях на организатора да провери къде ще ни води, как са слоновете и т.н. На място завъртях едно кръгче докато правеха надписа, ама добре си изглеждаха, и добре ги третираха, само с гласови команди ги направляваха.

Общи условия

Активация на акаунт