Любители на Котки Тема 68

• 43 115
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Мис Нели - страхотна си, а сватбата е мечта. Sunglasses
Мили приятели, моля ви да ми препоръчате къде да кастрираме Оникс, мисля че вече е време. Не знам дали това, което се случва е разгонване, но от известно време не се търпи. Постоянно мрънка и врещи по някакъв много странен начин. Направо не знам как да го опиша, то не е мяукане, а буквално викане. Не припикава, но тези звуци са ужасни, а и вече стана над годинка.
Ще съм благодарна на всяко мнение за препоръчан ветеринар от личен опит /София/, ако искате на лични да не спамим тук. Благодаря на всеки, който ще ми пише.  Hug Просто от много четене, тотално се обърках и не знам къде да го заведем.

# 511
Здравейте  Simple Smile

MissNellie, снимките са прекрасни, а вие сте много красиви и влюбени  Heart Eyes
ros4enka, много сладки сватбени котета си споделила  Simple Smile

Не съм качвала снимки скоро. Ето няколко:

Много сладки котета, оранжевото още има бебешки черти и е с къса опашчица. Живеят на една уличка с къщи и магазини заедно с други котки. На тази улица обичат котките - хранят ги, а дори някои от тях са с привилегии, защото им позволяват да се топлят на радиатора в един от магазините.

Снощи срещнах пак котката порода "диня"  Laughing Нали се сещате? Заради нея ходих половин месец с фотоапарата да я снимам, но не се засякохме. Вчера я видях, но снимах с телефона - тя пак не ми позира, голямо навиране и галене в краката ми.

# 512
  • До хладилника, който обичам
Порода диня  hahaha

МисНели, красива сватба е била   bouquet

# 513
  • София
br., не мога да ти препоръчам ветеринар. Този, от когото бях много доволна го няма и самата аз се лутам насам-натам. Но тъй като напоследък се учудвам в кой век живеем, да ти кажа за нещо, което винаги съм си мислила, че е естествено, особено за малък шев като в случая. Конците трябва да са разградими и да не го мъчите с втора манипулация по отстраняването им. Няма да се налага да се слага и яка, както наскоро имаше в темата. Разрезът при мъжките е толкова мъничък и операцията е толкова лека, че още на другия ден им няма нищо. При Мацо и Мъро шевовете бяха такива, че колкото и да си ближеха мястото, нямаше какво да закачат с език, за да се разтвори раничката. Ако е обикновен външен конец се случва да ги късат. Преди да запишеш час, попитай какви конци и шевове правят.

МисНели, изобщо не се бях сетила, че слоновете може да са изтормозени. Просто ИКСИ като спомена за пръцкане и аз се сетих за кончето. И тогава не ми е минало през акъла, че може да му е тежко, иначе изобщо нямаше да се кача. И друг път сме се качвали на файтон и не ми е правило такова впечатление. И го прегърна през хобота, а? Wink

Palia, големи сладури са!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 11:19 от Тaня67

# 514
  • на брега на морето
Мис Нели, възхитителна булка си  Hug Най-искрени пожелания за дълъг и щастлив семеен живот

п.п. Представях си те точно така, както изглеждаш в действителност  Grinning

# 515
Ей, добре, че изнахалствах аз да поискам снимки от сватбата, че да изплакнем око  Grinning
Нели, и аз да изразя възхита от сватбата - чудесно приключение е било!  Heart Eyes
Фотографа ви местен ли беше?

# 516
  • au bout du monde
Днес изпратихме Макс за Австрия, дано бързо да го осиновят  Praynig Мн свикнахме с него, голям сладур и мн послушен.

Преди да замине.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/18240_102001457890 … 2_174202544_n.jpg

# 517
Днес изпратихме Макс за Австрия, дано бързо да го осиновят  Praynig Мн свикнахме с него, голям сладур и мн послушен.

Преди да замине.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/18240_102001457890 … 2_174202544_n.jpg

Много е хубав, същата окраска като нашия лигльо. Дано намери щастието си.

А аз искам да ви покажа, каква космена топка демонстративно показва прелестта си всеки ден, когато излизам от вкъщи. Домашен котарак е (поне аз мисля, че е мъжки Simple Smile) и е със зелени очи. Снимката не е много добра, опашката му е огромна, не знам собствениците му как го оставят да миткосва из квартала без да ги е страх, че може да го прибере някой ... (като мен  Twisted Evil )

# 518
  • на брега на морето
Днес изпратихме Макс за Австрия, дано бързо да го осиновят 

Това е Макс, който живееше в офиса ли е?

# 519
  • au bout du monde
Днес изпратихме Макс за Австрия, дано бързо да го осиновят 

Това е Макс, който живееше в офиса ли е?

От 20 ноевмри живееше у нас.

# 520
Мойта професорка ми се обади специално да ми каже да влезна да видя снимките, но аз чак сега намерих време иииии всичко изпуснах от МисНели Sad

# 521
  • Costa Rica
Не си сама - и аз отървах купона Crossing Arms

# 522
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Съжалявам момичета, но не е възможно да бъдат описани! Спомнете си най-красивите пощенски картички от тропически острови, които сте виждали, сложете едни волни младоженци шляпащи по мокрия пясък и ... ееееех, източен храм, котчица ... слон ... ! Crazy

# 523
Здравейте любители на котки  Peace
Съжалявам, че нахълтвам така в темата, но искам да съобщя, че подарявам бяла персийска котка на 7 години!
Ако някой е заинтересуван мога и снимки да пратя.

# 524
А аз искам  котенце, но да не е по-голямо от 3-4 месеца.Ако  ви попадне нещо за Русе, пишете ми Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт