Любители на Котки Тема 68

• 43 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Понякога си мисля, че вече не мога да се справя с Пикълс... ужасна е на моменти, ужасна! Онзи ден изяде кабелите на DVD системата, после преяде кабела на коледните лампички. Купихме нови, снощи най-накрая светна елхата...днес пак ги преяде. Не мога повече, толкова неразбрана котка, просто... Ще си седи в коридора и дрешника до второ нареждане, обаче усещам, че съм ѝ много, много ядосана...  Cry Постоянно руши, все съм имала диви котки, обаче тя е ужас някакъв. И изобщо не я интересува дали е наказана или не - отива оттатък и почва да руши там. Ми писна ми бе - една елха исках да свети за Коледа, не мога постоянно да давам по 20 лв. само за лапички, а счупените играчки...пффф, направо...  #Cussing out Пердета, диван, чиято сума няма да споменавам, защото направо ми избива пяна по устата - цялата кожа е накъсана, а щяхме да го дадем на сестрата на мъжа ми, защото той е нов, дизайнерски и т.н. много е хубав, просто е малък, ние искахме голям... сега за нищо не става! Нашия диван и той е пострадал... пердетата - всичките! За малките неща, дори няма да отварям дума. Не знам какво да я правя вече, знам само че съм ѝ бясна! Баси... до вчера сме обзавеждали, днес всичко е като мебели втора употреба! И това при все, че не се втелявам много на тази тема, може да си представите какво е, за да ми избият балансите така! Сега чакам мъжът ми да видим поне лампичките ще може ли да вържем, макар че като се сетя за другите неща и... полудявам от яд чак!

# 556
Добро утро. Имам нужда от съвет. Искам да купя британска синя късокосместа и ако някоя от вас има или е купувала на скоро, да ми пише. Гледам по разни разни развъдници, ама са много скъпи, а не знам до колко в зоомагазините са здрави животните, които предлагат. Sunglasses

# 557
 treisy, разбирам те чудесно. У нас Бекс започна с опустошаването на мебели, пердета, тапети, а като се появи Сони той пое щафетата. Миналата година бяхме без елха, украсихме я и на другия ден я прибрахме. Сони и Бекс се катереха по нея, събаряха играчките, а Сони изгриза лампичките. Тази година има напредък, изкарах елхата без да я украсявам, оставих ги да се наиграят и я украсихме, но без лампички. Сега елхата ни е на една детска масичка и е завързана за краката на масата, защото когато се подгонят, минават като тайфуни през всичко.

# 558
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
treisy, веднага щом фотоапаратът ми се върне от 8-ми декември ще взема да снимам моите дивани. Може пък, като ги видиш, да решиш, че Пикълс не е чак толкова лоша. Mr. Green За гризането не знам какво да кажа, т.е. има методи, но са доста нехуманни. Сещам се как старите баби натриват с нещо горчиво или люто любимите за смукане детски пръстчета. Twisted Evil А за ноктите, ако се приучите да си ги режете проблемът ще отпадне. Два пъти съм водила Сисо на маникюр при ветеринар - имаше ефект. За съжаление не мога да го правя редовно, хем стрес, хем финанси, хем няма с кого да го заведа. Веднъж опитах с обикновена нокторезачка ... резултатът = 1 цъфнал нокът и 1 сърдит Силвестър. hahaha

# 559
Аз изобщо не си правя илюзии за елха  hahaha А мебели нямаме скъпи, така че нямам такива ядове.
Скоро ще си пазарим разни дивани де, но ще съобразя материята с ноктите на Сушата.

Тази сутрин така хубаво си играха със Светлин- той я гони, после тя го гони. Той се крие- тя го търси. Такава веселба падна!

Изтормозихме я и за една коледна снимка  Mr. Green

# 560
Ами...мина ми  Mr. Green Честно казано аз както бях ядосана, очаквах мъжът ми да се прибере и съвсем да избухне по отношение на Пикълс, нали знаете, че не обичаше много котки. Е...оказа се, че много обича Пикълс  Heart Eyes Успокои ме, върза кабела на лампичките, светна елхата. Каза ми, че тя не осъзнава какво прави и като е лоша, просто ще бъде навиквана и оставяна сама оттатък. Тя обаче знаеше, че вече прекали, качи се в леглото си и не мръдна оттам 2 часа. Сега спи блажено в скута му... Знам, че е нормално за малки котета такова нещо, просто ми дойде доста прекалено вече. Обаче ей го, пак се обичаме  Crazy

# 561
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
TED, тормозът си е заслужавал!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • град-държава
Елха за последно имахме при първата коледа на Арчи.  Mr. Green
Значи от 4 години насам си правя "Коледно дърво" от дрян и странното е, че изобщо не му обръща внимание, сигурно защото го украсявам с подръчни материали, а не с играчки за елха, които светят и привлича, и така реших проблема с вълка и агнето, а и да си призная с украсен дрян Коледния дух усещам по съвсем различен начин, а за тази Коледа все още изработвам украсата и не съм стигнала до самото украсяване.

treisy Не зная дали подрязвате ноктите, но това може да помогне, поне да не разкъсва мебелите.

Caipirinha , в зоомагазините няма да намериш Британска късокосместа.

# 563
TED, тормозът си е заслужавал!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Heart Eyes

ahasver , магьосница си ти! Прекрасно е коледното дрянче. Сигурна съм, че и тази година ще сътвориш стилна красота!
Догодина и аз съм замислила някакви такива нещица да направя.
Вчера спретнахме с децата един домашен гирлянд, снимах го късно и снимката е кофти, в действителност е по- хубав Simple Smile

http://farm9.staticflickr.com/8078/8257558796_eff09dec0a_z.jpg

# 564
Как стои въпроса с осиновяването от animal rescue? Не съм от софия защото и не знам дали ще ме одобрят само по телефона...... Че тоя красавец и на мен ми влезе под кожата Simple Smile Simple Smile

П.С. Гушш на всички котаци и котани от мен, прекрасни са!!

# 565
Трейси, детска му работа. Ама се възпитавайте, че яденето на кабели е опасно.

Тед, и двете коледни снимки са много готини. Като гледам Сушата с децата ти, личи колко е пораснала всъщност. Или те са се смалили?  Wink

Caipirinha, ако искаш наистина да е породата, която търсиш, трябва да вземеш от лицензиран развъдник. Нормално е да е скъпо. С всички наистина породисти животни е така. В края на краищата развъдчиците имат сериозни разходи по поддръжката и здравето на родителите и бебетата, та дори и за лицензи и членски внос към специализирани за породата клубове, за данъци от бизнеса. Виж, ако взимаш коте, което е потомък просто на домашен любимец, ще получиш предполагаема/недоказана порода на по-ниска цена, защото продавачът в никакъв случай не полага толкова много грижи (ветеринар, ваксинации, обезпаразитяване, храна, добавки, груминг и пр.) нито за родителите, нито за котенцата. В общия случай женската котка бива подлагана на нездравословен брой оплождания, без наблюдаващ я ветеринар. Търговията с такива животни е част от сивата икономика => е нелегална, не вкарва пари в хазната и е изцяло за облага на продавача.

# 566
`GHOst whisSpeRer* ~ , обади им се и виж какви са им условията. Но този черно- бял чаровник си заслужава усилията.
Фея  Hug порастнала е Сушата, но напоследък не яде много и е станала фина мадама. А такова хубаво кюфтенце беше.

# 567
Днес съм вече по - спокойна. Котьо вече е обезпаразитен вътрешно и външно. Почистих основно къщата и се надявам нещата да се оправят.
 Като чета вашите котенца какви са палави, ми е много интересно. Нашият може би защото вече е възрастен е много мързелив и спокоен. Ето и една снимка , как си лежи под елхата и хич не и обръща внимание...

# 568
Бтв новините - за осиновяването на животни /вижте какви сладури има във видеото  Simple Smile/

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 10:07 от Palia

# 569
  • на морето

asha, играе ѝ се на мама Лора. Laughing Цялата банда са сладури, но на Макс не му ли е малко стегната тая панделка? В такъв диаметър на Силвестър би му се побрала само някоя от префинените лапи. hahaha Или края на опашката. hahaha

О, не , напротив . Даже му е много хлабава .Аз очаквах , че още първите часове ще я махне самичък, ама на , вече кой ден под ред става си седи панделката кротко и мирно на вратлето на Максито .Той е по -хрисимият  от двете братчета .
 Може би изглежда стегната  , защото от едната страна козината на врата му е обръсната и там панделката хлътва ./На по -малката снимка  под панделката си личи голото вратле / .
 А от другата страна се подпира на върховете на козинката .Като легне и си присвие вратлето мога под нея полустегнат юмрук да вкарам .
 Тепърва ще има да запълва наличният диаметър .И с козина и с подкожен материал  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт