Любители на Котки Тема 68

• 42 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Costa Rica
А пък аз силно подозирам, че ако тук при нас се сложат такива хранилки няма нищо (или ще е съвсем малко) да стигне до бездомните котета.
А аз стигам по-далеч в подозренията си - колко време ще му трябва на бай Ганьо да залее хранилката с антифриз? Angry

# 91
А пък аз силно подозирам, че ако тук при нас се сложат такива хранилки няма нищо (или ще е съвсем малко) да стигне до бездомните котета. Защото народа ни в по-голямата си част е такъв, че ще си взимат за домашните котки да си хранят ...  Sick

Ох, не искам да вярвам, че народът в по-голямата си част е такъв... Но знам, че има крадливи хора, които се считат за "спестовници", "хитри" и "предприемчиви". И шепа да са, храната пак няма да стигне до бездомните животни. Защото въпросните "предприемачи", които едва ли имат собствени домашни любимци, ще препродават храната.

П. П. Върнах се да погледам пак пуховете от предишната страница, че да ми стане отново леко на душата.

Честита титла на Ейс и Писана!

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 17:00 от Фея Кръстница

# 92
  • Някъде в търсене ............
Здравейте , само да се запиша.

# 93
  • София и Морето от време на време
Деси, как са котетата?

# 94
  • Някъде в търсене ............
Тина, за нещастие в болницата оцеля само Дартанян.
 Черното и Кюфтето ги няма вече Cry.
Равносметката от 12 котки е Грейси е добре, Лъки и  брат му също  Grinning от бебетата 2 съм дала и 2 оцеляха. Мърко -дебелее Mr. Green
Утре ще си взимаме Дартанян от клиниката и ако мога ще го наснимам.
позьор  Mr. Green
Лъки веднага се намести в/у падналото ми одеало  Heart Eyes

# 95
  • София и Морето от време на време
Жалко ...  Hug

Лъки и Дартанян вече имат имунитет, така че за тях по-малко ще се безпокоиш. 7-14 дни май беше инкубационния период, така че сега наблюдавай тези, които не са боледували и при първи симптоми веднага ми пиши на лично, да видим как да не се стига до клиники ако може. Ако се реагира адекватно в първите часове още шанса им се увеличава.

Мърчо се оказа с бактериална инфекция, и сега (освен сребърната вода и биорезонанса) и с антибиотик ще го черпим 3 дни, че нещо хич не ми харесва - вече повече от 48 часа е като залепен за мен до възглавницата ми. Аз го преместя - той се върне на мястото си ... Иначе лапа яко като го занеса на купичката и си пие водичка и си ходи до тоалетна, те не съм чак толкова притеснена, но много е необичайно поведението му.
Горкото ми коте - от 2 месеца са тия рани, а аз да си мисля, че са от бой с Чочо и не зарастват щото ги чеше ... та до тук го докарах ...
Извода: като има нещо - веднага на вет, пък после как ще се лекува - друга тема.

# 96
Нашето коте за първи път ходи на ветеринар Simple SmileАз не можах да съм с нея,само приятелят ми,който я е държал през цялото време.Нашето слънце усетило за какво става пъпрос,защото пред вратата почнала да мяучи на умряло и да се мъчи да излезе от клетката си.Сложили са й ваксинките и е обезпаразитена.Ще я стерилизираме през февруари,още е много мъничка.Колебаем се между двете упойки - предлагат ни пълната упойка и нещо каето наричат газова и ще я следят на монитор.Ние решихме,че ще е второто,нищо че е по-скъпо.Имам 3 месеца да се подготвя...Тя и зайчето са си нашите дечица и ни е толкова драго като се прибираме,да ни чакат на вратата и да се пльосват,чакайки да си играем...

# 97
Деси, Тина,  spoko

# 98
  • Costa Rica
Интересен поглед към котешката същност:
http://magickssonia.blogspot.com/2012/11/blog-post_480.html
Дидитке,  smile3505 Само предупреждавам Wink

# 99
Страхотна тема, да се включа и аз като стопанка на един котарак. Дами, животинките ви са страхотни. Аз обожавам котки. Най- редовно прибирам някое изпаднало в беда коте, закрепям го и след това му търся дом. Моя котарак е почти на 10 год. Няма порода, казва се Чочи. Напоследък прави много нови номера ( да му се неначуди човек на годините) , за да ме впечатли и да му обръщам внимание, тъй като вече не живея трайно при майка ми, но все пак минавам всеки ден за по час.

Тук Чочи (черно белия) си разменя нежности с едно коте, което спасих и вече се грижат за него други хора Simple Smile.

# 100
  • Costa Rica
Страхотна тема, да се включа и аз като стопанка на един котарак. Дами, животинките ви са страхотни. Аз обожавам котки. Най- редовно прибирам някое изпаднало в беда коте, закрепям го и след това му търся дом. Моя котарак е почти на 10 год. Няма порода, казва се Чочи. Напоследък прави много нови номера ( да му се неначуди човек на годините) , за да ме впечатли и да му обръщам внимание, тъй като вече не живея трайно при майка ми, но все пак минавам всеки ден за по час.
Наш човек си, значи. Добре дошли Hug

# 101
Наш човек си, значи. Добре дошли Hug

Благодаря за посрещането Simple Smile. Видях хранилката за улични животни,които поставят в Турция. Чудесна идея е. Винаги се възхищавам на новаторските идеи Simple Smile. Но защо ли си мисля, че тази идея не е приложима за нашата мила родина Sad. В Пловдив около градинката на Джумаята има около 30-40 бездомни котки, на които през зимата им е много трудно. Такава екстра би им се отразила животоспасяващо. Аз даже бях писала писмо до общината, след като преизбрахме нов кмет, дали има някакви планове относно котките по центъра и както сами можете да предположите, не получих отговор. Една акция за кастрация, мисля че доста ще подобри положението.
Реших, че ако спечеля големите милиони от тотото  Money ще направя приют, ама не ми се паднаха на мен Simple Smile.

# 102
gangnam style добре дошла!

Делфи, споко, дори няма да отворя линка  Laughing

# 103
  • In a surreal moment!
Снощи в новия сезон на Биг Брадър влезе участник с двамата си домашни любимци - куче и котка. За първи път котка влиза в къщата на брадъра, имало е кучета, но за котка не си спомням.
Кучката я представиха официално, котката - не, направо я внесоха с клетката и нищо не се видя.
Преди малко се мярна участникът с нея на ръце - голяма пухкава сива топка. Мисля, че е дългокосместа. Надявам се да и отделят повече внимание и да можем да се запознаем с крУсутътъ.  Grinning

Днес за занесох на контейнерната банда саламено-кюфтяна почерпка, но вали дъжд и час по-късно си стоеше недокосната. Скрили са се нейде на топло. Утре няма да имам време да им се порадвам. сутринта влизам за пункция, а след като се съвзема си тръгваме. Желко и един от рижите батковци вчера ми отказаха питчица със сиренце, извънредно вкусна. Големи капризи , ей  Grinning

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:10 от ИКСИ

# 104
TINA, много е упорито това чудо, да знаеш! Биби беше в началото 7 дни на антибиотик, като три дена я водихме на инжекция, а после гълта хапчета. Мазахме с човешки крем с кортикостероид и накрая твоята сребърна водичка Hug и от голямото петно има още две мънички петънца, които пръскам всеки ден, за да не вземе да се разрасне наново.
Снощи не си бяхме у дома и Биби днес само дето не ни посрещна с циркова програма.  Laughing За благодарност и от радост взех, че я настъпих и милата изврещя като за последно. Confused После се гушна с татко си и спаха като залепени час и половина Laughing Сега е спокойна и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт