Любители на Котки Тема 68

• 42 727
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Реших, че ако спечеля големите милиони от тотото  Money ще направя приют, ама не ми се паднаха на мен Simple Smile.
Значи не само на мен ми минават такива идеи  Hug

# 106
На Пикълс й предстои тридневен самотен престой (само ще минават да я хранят), милата ми тя.... да види хубаво ли е без нас като така ни ръфа  Crossing Arms

# 107
След първия самотен три-дневен престой на Цезар, ми стана толкова криво, че сме го оставили сам, и сега е навсякъде с нас!
А пустата му сушилка, продължава да дебне кога отварям стаята, само за да се катери върху нея! Не знам как ще е с елхата...  Laughing
Аз цял ден надничам през прозореца, че съседката има някакво огромно котарачиЩЕ, толкова хубаво се гуши на первазите. До колкото ми казаха, бил много лош, и като излиза навън, уличните се крият.  Laughing ooooh!

# 108
Уааау, станали сме котки на броя Simple Smile Сър Томас със сигурност ще е впечатлен и ще навири розовия нос още повече, но не съм много убедена как ще го приеме Тара... smile3533 Много Ви благодарим за честта Simple Smile Аз, за съжаление, работих събота и неделя при изключително натоварен режим, но това разбира се май диър мам е споменала по професорски Grinning Та пак Ви мерси много, пък между работата ще се опитам и тука да гледам, да не изпусна някоя снимка на някой космат бонбон Simple Smile  Ако не видите скоро нищо от професорската рожба, моля намачкайте до писъци мекушанците си  smile3508

# 109
  • София и Морето от време на време
TINA, много е упорито това чудо, да знаеш! Биби беше в началото 7 дни на антибиотик, като три дена я водихме на инжекция, а после гълта хапчета. Мазахме с човешки крем с кортикостероид и накрая твоята сребърна водичка Hug и от голямото петно има още две мънички петънца, които пръскам всеки ден, за да не вземе да се разрасне наново.

Да, знам. Гъбите са упорита гадина, но досега със сребърната вода винаги с 1 мокрене са се оправяли нещата. Вчера вета в кабинета каза, че е бактериално, за гъби по-скоро не. Аз пускам програми и против гъби и против бактерии, също и подкрепа за имунната система. Раните завехнаха много бързо, чакам коричките да узреят и да паднат.
Давам си сметка, че тая инфекция го е засегнала явно доста и затова, а и защото нямам никаква обратна връзка от него (не може да ми каже какво му е), затова и антибиотик включих, наред с алтернативната медицина.
Това, което ме притеснява е поведението му: лежи вече 3 денонощия до възглавницата ми. Не става да ходи да яде или за вода. Аз като го вдигна и го занеса и като му сипя храна нагъва здраво и с апетит. Днес по едно време се покатери върху мен, почна да ми се гали и да ми мърка - и това е необичайно спрямо мен - при мъжа ми така ходи и се гали непрекъснато, аз все едно не съществувам, а сега ... като гербова марка се е лепнал за мен.
Оф, размърда се - стана и отиде към хола ... Хапна 1 пауч и чака за още ...

# 110
Снимката е от интернет Simple Smile

Реших, че ако спечеля големите милиони от тотото  Money ще направя приют, ама не ми се паднаха на мен Simple Smile.
Значи не само на мен ми минават такива идеи  Hug
Хихи, не съм сама  Hug

# 111
  • София
Palia, страшно сладко е!

Ето още едни сладури:  Laughing

# 112
  • София
Да ви покажа едно сладурче,точна противоположност на нашата снежинка  Heart Eyes
Нямам си идея дали е  stork-boy или stork-girl  newsm78 Не дава да го доближиш,но пък като видя храната,която му носихме и се престраши да се доближи  Mr. Green

Има страхотни жълти очи и е толкова пухкаво  Heart Eyes Трябва да му измисля нещо за спане,че живее на паркинга до блока ни,а почва да става все по-студено Tired За съжаление няма как да го взема вкъщи (колкото и да му се иска на синчето и на мен),защото накрая ще ни изхвърлят   Rolling Eyes

# 113
Нагуш и намачк на всички показани котьовци и писанки  Heart Eyes

Снимката на Чочи с черната мишчица е размазваща  Hug

Аз минавам на бегом да внеса 1/3 от данъка, останалата част - по-нататък (на куп или на вноски  Mr. Green):

Мърич:

# 114
  • In a surreal moment!
Мъни, ей това се казва страхотен портрет! Чудесна снимка на сладко коте!  Heart Eyes Hug
Ох, аз съм се размечтала за децата. От 6-ти не съм ги виждала. Ако утре всичко мине ок  Praynig по това време вече ще се гушкаме. Писна ми да спя самичка и дупето писанчевско да не ми е в устата Sad

Ох, че мила черна бубка.... И всички, всиички са прекрасни!

# 115
привет и от нас с Молинчето  wavey

Станаха 3 години без Пуфи...
Днес си пуснах клипчета, за да си припомня гласчето й. Мн ме е яд на себе си, че си позволявам да забравя гласа й... мн ми липсва Sad Можете да си представите- учудена Молинче колко беше намачкана и нацелувана днес от ревлива Роси Simple Smile  Confused
пускам едни от последните снимчици на моята мила слънчева Пуфинка ( 06.1994-11.2009)  Cry  Винаги ще те обичам, пухено другарче!

# 116
  • София
Привет мили момичета и пухкави нежни създания!  Heart Eyes

пропуснала съм няколко теми, но време не ми оставаше за форума!

Ще се реванширам (до 1-2 дни) с данък  Simple Smile

Ros4enka, прегръщам те, мила!,..  Cry Винаги в сърцата ни остава по едно местенце за всяко любимо същество, което губим,.. и нищо не може да го замести,.. Разкошно пухено другарче, наистина,..! Heart Eyes

Ако утре всичко мине ок  Praynig

ИКСИ, вярвам, че ще е ОК!  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 23:24 от Lady-B

# 117
  • София
Ех, кога минаха 3 години!  Sad  Като сега си спомням онези дни и колко се радвахме на снимките ѝ. Роси, Hug

ИКСИ, и от мен имаш едни стиснати палци! И сиви лапички също!  Wink

# 118
ИКСИ, пръскам щедро фейски прашец към теб  Hug

Росченка, разнежи ме...

Тук джакпотът вече е стигнал $250 млн. Такива 'убавини съм им намислила, само да ми паднат!

# 119
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.

Общи условия

Активация на акаунт