Любители на Котки Тема 68

• 43 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честно, не знам какво точно значи уртикария. Обаче малката ми дъщеря като вземе да си търка лицето в Мъро, става на червени сърбящи петна. Мисля, че е някакъв вид алергия. Ами, пред възможността да останем без котка, се примири, че може да си играе с него, да го гали и прегръща без да си завира лицето в него. Лошото е, че когато той се разнежи, няма как да му обясня да не си търка муцуната в ръцете и краката ѝ, но пък тя гледа да се пази и му отвлича вниманието с нещо друго. Все пак тя се побърква от сърбеж и проумя, че има начини да не се случва.

# 331
  • ГО
Подобно на това й се появява.

Много ми е трудно, не можем сега да я изследваме, че пие още антиалергични, но при положение, че не е от храна, не знам какво друго може да е.

# 332
  • София
При дъщеря ми е само зачервено, няма ги тези ръбове по края на петната, но много я сърбят. Ако се измие и не ги чеше, изчезват след 30-40 минути. Обясни ѝ да не си завира лицето в котето. Ако го гали само с длани или го гушка, когато е с дрехи, едва ли ще има проблем. Възможно е при вас котката и обрива да нямат нищо общо, но малко предпазни мерки няма да навредят. Колко е голяма? На възраст ли е да разбира?

# 333
  • ГО
И нашите изчезват след около час. Не са същите, като на снимката, но са подобни.
Мъничка е на 2г и 9м. Не разбира, като й кажем да не я пипа и т.н. Радва й се, всички й се радваме на Фуфа, но...

# 334
  • Варна
kama4e, много неприятно! Тя алергията има наглостта да е от всичко наоколо. Според мен един тест при алерголог би посочил точния алерген. Чета, че сте изключили хранителна алергия и детето е на диета-солети, сухари и ябълки, а при дъщеря ми някога се оказа, че бялото брашно и ябълките са два от основните алергени. Но пък вашите обриви са много по- различни.

Роси, последно разбра ли се от какво е повръщала Моли? Днес същото се повтаря с Мила-засега повърнатото е на етап кафява каша. Sad Но пък  играе.

# 335
  • ГО
Благодаря ви, момичета! Докато пие противоалергични не може да я тестваме.
Иначе обрива изчезва след час и няма и помен, че е имала пъпки.

# 336
И нашата Шони повръща няколко пъти в рамките на тази седмица. И винаги сутрин ходи на терасата и си иска тревата да си пасе  Simple Smile Връща само храна и понякога само слюнка. Тази сутрин обаче ме подреди - ставам в тъмното и стъпих в нещо необичайно мокро за килим  Mr. Green, после чистихме.

# 337
  • София
И нашите изчезват след около час. Не са същите, като на снимката, но са подобни.
Мъничка е на 2г и 9м. Не разбира, като й кажем да не я пипа и т.н. Радва й се, всички й се радваме на Фуфа, но...

Наистина е мъничка. Дъщеря ми беше на 5-6 години като го установихме. Все пак ѝ обясни. Днешните момиченца са суетни още от малки, може и да те разбере.

Камъче, дори и да е алергична към котки, алергиите са различни. Едно е да кихаш, кашляш и да се задушаваш, а съвсем друго е подобно нещо, което може да се контролира. Да не говорим, че пробата за котки може да е положителна, но обривът да е от нещо друго. Дъщеря ми има положителни проби към какво ли не, включително и котки, но Мацо и Мъро са от 15 години в къщи. Не се е задълбочило. Дори по едно време ѝ казах, че тези котки ще ги отгледаме, но с оглед на нейното здраве е добре повече да не взимаме и ми се разсърди. Каза, че не може да си представи да живее без котка.

В момента си подменят кожусите със зимни и явно имат повече косми в стомаха си. Често се опитват да ги повърнат, но не успяват. Последните 1-2 седмици и Мъро много често повръща и то на гладно. Явно след ядене не го дразнят много.  Laughing

# 338
Ехооо, здравейте мацки Simple Smile Много искам да Ви покажа една уникална мацонка. Живее в една кошница до вратата, в магазин за цветя Grinning Еми смешно е, да Grinning ама пък самата писана е толкова страхотна и дундава, обаче рядко е виждам. Обикновено си спи в кошницата и сутрин, като отворят магазина, ходи да се разхожда. Всеки път се каня като я видя да я снимам, ама все се разминаваме някакси. Е днес в обедната почивка я хванах Simple Smile Изключително съм доволна. Вярно снимката е малко гадна, но съм я снимала през витрината и няма как да е по-хубава. Некст тайм ще се нахакам вътре да я щракна Simple Smile А има още една дебеланка там, тя обаче живее на външния дървен стилаж между саксиите Simple Smile и в ония кичестите саксии с есенни цветя (идея нямам как се казват), се вписва като прекрасно пухено допълнение (картината се казва "Котка в цветя"  newsm51 ). И нея ще дебна, а сега се насладете на "котката в кошница".  newsm62
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1354278731d.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1354279753x.jpg

# 339
Евче страхотна идея от страна на собствениците на магазинчето за цветя да сложат котка на витрината Simple Smile. Много ме изкефи, аз веднага бих влезнала да си купя цвете и да се порадвам на котето Simple Smilebouquet

# 340
Роси, последно разбра ли се от какво е повръщала Моли? Днес същото се повтаря с Мила-засега повърнатото е на етап кафява каша. Sad Но пък  играе.
не, не се разбра, а се случи поне 5-6 пъти в рамките на 1 ден. Възможно е наистина и от косми, но Моли повръщаше само несмляна храна и после течност... нямаше косми във върнатото... Мокричко ли е нослето на Мила?
kama4e, да се оправя бързо детенце! Надявам се да е за кратко, да е нещо безобидно и писанка да не е виновна! Peace Hug

Евче страхотна идея от страна на собствениците на магазинчето за цветя да сложат котка на витрината Simple Smile. Много ме изкефи, аз веднага бих влезнала да си купя цвете и да се порадвам на котето Simple Smilebouquet
  Peace +1 Simple Smile страхотно коте

# 341
Ev4eto_p, невероятна красотичка - ей на това му се казва - безплатно уникално интериорно решение  Laughing

# 342
Абе не знам колко е безплатно, че като го гледам какво е шишкавко... обича да си похапва Grinning Дано скоро мерна и другото, да ги видите какви са образи безподобни Simple Smile

# 343
  • Варна
Росченкаи в повърнатото от Мила не видях косми. Носовете и на двете са сухи в момента, но те спят сега. Аз си знам, че за по-сигурно котките трябва да са будни.
Явно много котки са повръщачи тези дни.

В момента си подменят кожусите със зимни и явно имат повече косми в стомаха си.
И аз първо за косми помислих. Май сега е момент за космопад, обаче аз колкото и да  подръпвам козинките им, не се отделя никакъв косъм.

Преди два дни пак правих дисекция на нечий "подарък". Mr. Green Направо трябва да си обзаведа една лаборатория у дома. Joy Пулих се доста време каква е тази топка "конци" и накрая реших, че някой яде цели стръкове трева.

Евче, много мили снимки. Heart Eyes И за бизнеса е добре-клиентите докато се кокорят да видят мацата, току виж си харесали нещо от магазина. Laughing

камъче, сетих се още нещо. Аз съм забелязала, че детето започва да го сърби тялото, след като напръскам котките с фронтлайн.

Докато си напиша дългия коментар, Мила пак скочи да повръща- вече прозрачно. Носленцето е влажно.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 15:35 от Стейси Грей

# 344
  • ГО
Фронтлайн й слагах преди около 2 седмици, другото, което й взех е един спрей-шампоан, с който я "изкъпах".
Не знам, ще видим дали е от нея. Най-вероятно ще дадем Фуфа на брат ми за няколко дни.
Много ми е мъчно, но не мога да се раздвоя.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт