Любители на Котки Тема 68

• 43 146
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Самата трева не ги привлича, на повечето котки отвътре като инстинкт им идва да дъфчат.

За Мейн Куун от личен опит мога да кажа стават много големи, много пухкави (съответно много козина за чистене), много хапват, но то просто са по-големи от другите котки. Като характер тези които съм срещала бяха дружелюбни  и спокойни с непознати, но не силно гушливи. Активни по-скоро, имат нужда от игра. Има доколкото знам някои генетични заболявания, към които са предразрположени, което прави избора на развъдник много важно за да се избегнат.
Не съм сигурна какво значи лесно ли се гледат за да отговоря.

На нашата сватба нямаше как да се снимаме с котките, не бяхме вкъщи, но се снимахме с една храмова  Mr. Green Минаваме покрай нея, беше се изтегнала доволно на  един прозорец, и аз, ООооо котенце!  с един поглед пълен с желание. И фоторгафа: Айде, айде, ще ви снимам с котенцето. Наскоро правих сватбени албуми и цяла страница отделих на снимките с котенцето.

# 481

На нашата сватба нямаше как да се снимаме с котките, не бяхме вкъщи, но се снимахме с една храмова  Mr. Green Минаваме покрай нея, беше се изтегнала доволно на  един прозорец, и аз, ООооо котенце!  с един поглед пълен с желание. И фоторгафа: Айде, айде, ще ви снимам с котенцето. Наскоро правих сватбени албуми и цяла страница отделих на снимките с котенцето.

Ами завиждам...пък!  Crossing Arms

# 482
  • In a surreal moment!
Аз имам снимки с Джули - болонката ми. Черно-бели снимки, аз в бяло, а Джули с черно-бяла козинка. Много сме хубавки...  Embarassed Flutter Grinning
Ох, чакай да взема албума и да ги погледна, че не съм се сещала от сто години.

Вече съм почти убедена, че Маша нарича с "ма-ма"  попарата    Thinking  Crossing Arms
Нариват с големите чирпаци, не мога да насмогна ...Бъркам една голяма чиния сутрин и вечер, те искат и за обед  Shocked  Писанчо отдавна е четвъртит, Маша безотговорно се е запътила и тя към тази форма.

Преди няколко дена изпаднах в амок, doh  Писанчо за добрутро, докато си измия това онова в банята, ми изплющял едно диабетично шоколадово десертче  #Shocked Поне 10 пъти му душих устата, щото не можех да си повярвам на носа. Обаче имаше и шоколадови следи по езика и зъбите, та ...той  е бил със сигурност. Станиола на мен ми е трудно да го скъсам, а той го беше направил на дантела..Оффф....няма да се разберем така, н-я-м-а! И ще ми се прави на 3 без 15, върти глава и блещи зелените комбали, изражение - не съм аз, не съм аззз....  Мъжо ме пустосва, щото ми го беше купил да се подмазва, ама аз не го ядох и то остана до компа....Хак ми!

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 18:34 от ИКСИ

# 483
  • на брега на морето
 Joy Ох, ИКСИ, който не яде му го изяждат  Joy

# 484
ИКСИ, пак добре че не беше разхлабващо шоколадче  Whistling

# 485
  • До хладилника, който обичам
И моята Маша е със силикон последните 2 месеца. По-доволна съм. Хвърлям в тоалетната акото, въпреки че не съм съгласна, че силиконът се бил разграждал, както ми казаха в зоомагазина.
Аз правих експеримент. Разгражда се, но бавно. Като му мия тоалетната с вряла вода, тогава няма никакъв проблем.  Peace
Мислиш ли  Thinking специално сложих гранули във вода. 24 часа по-късно нямаше никаква промяна.

# 486
ИКСИ  hahaha   hahaha   hahaha Ми той Писанчо не е виновен, сигурно Маша го е накарала насила да го изяде, ама като не може да си каже животинчето  hahaha

Мис Нели, няма ли да пуснеш някоя сватбена снимка с котето?  Praynig

# 487
И аз искам сватбена снимка с котето, като нямам аз поне на чуждите да се порадвам  Heart Eyes Mr. Green

# 488
# 489
Сега още повече ми идва да "убия" Заки... поне Пикълс да я имаше, трябваше да я вземем само няколко месеца по-рано  Crossing Arms Само това не ми се осъществи от плановете, но нищо, нали роклята и воала са в мен, може да имам и 3-та следсватбена фотосесия.

пп - на втората беше голям смях, 1 месец по-късно, едната ни кола на ремонт, а другата ни е една баничарка - в баничарката - гардероб. И двама младоженци вътре в колата (облякохме си роклята и костюма пак) със стърчащите плоскости и така на Витоша. Много хора бяха шокирани, но май по се шокираха от булка на 13 см. ток, катереща чукарите и смело джапаща със същите тези обувки в калта (беше валяло цяла седмица). Ама и там не намерих котка, пъъъъъъъъъъък  Crossing Arms Наистина си бях запланувала снимките...

# 490
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ros4enka, много сладки снимки!  Heart Eyes
Моята (студентска) сватба беше доста отдавна и не съм имала домашен любимец, като не броим рибите на милУтУ. Mr. Green Ама и на техен фон не съм се сетила да се снимаме. Имам обаче ярък спомен от абитуриентския бал на малката. Роклята оставяме окачена на вратичката на гардероб в стая с "ограничен достъп" да чака заветната дата. Малката става сутринта, излиза от детската и нахълтва първо в стаята при роклята. На втрещения ми поглед пояснява - "Сънувах кошмари. Силвестър се намъкнал в стаята, метнал се върху роклята и се спууууска надолу по солейчетата."  Joy Такива ми ти работи. Вашите котки може и да не вадят ноктаци, ама наш`то  дзвер не е от тях, винаги ходи с ноктите напред. По-далечен ми е споменът от балът на Ev4eto_p, но май се опитваше да ѝ лови десетките веещи се къдрави лентички по полата. Да, доста беше атрактивно. Mr. Green Та, treisy, вариантът с трета фотосесия специално с писанче е по-добрият, вместо да си причиниш съсипването на сватбата от разни дребни битовизми - надрана рокля, сдъвкани обувки, надробена украса и т.н. hahaha

# 491
Ооооо, treisy  - много сладка втора следсватбена фотосесия си имала Party
Ние постоянно имаме проблеми с дрехите...
Представете си оправено легло, било спалнята или ъгловите на децата ии.........една дреха да има сгъната и оставена отгоре, то тя е непременно гарнирана с котка! От толкова много свободно място-точно върху дрехите се изтипосват. А това винаги води до минисемейни скандали Mr. Green, защото вече всичко е в косми.
Сина беше абитуриент тази година. Костюм, риза, вратовръзка, обувки - всичко в детската и вратата затворена. Да, ама те гадовете дебнат Mr. Green.... В деня на бала, абитуриента излиза от банята и влиза в детската да се оправя. След малко вратата се отваря и една ръка изхвърля една котка  hahaha. Рошав Съни се намъкнал /незнайно как/ и си легнал на най-удобното за това място - луксозни лъскави чепици 46-ти номер Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Добре, че костюма беше на закачалка...

# 492
E, то това лудото Пикълс сутринта ми донесе де що дреха докопа от дрешника в хола... в момента дивана е заринат от дрехи, по земята има - взима и влачи, беше се разбесняла, но нямах време, за да й скъсам ушите и не знам къде да й ги навра...  Crazy Mr. Green

Днес ще видя Заки, последният път като ги запознах с Пикълс и той се стресна, а аз се опитах да го гушна после ми съскаше зверски, сигурно му миришех на нея... днес може да му намачкам дебелия гъз, често ми липсва...

# 493
  • Варна
Позволявам си да помоля за вашата съпричастност.  HugНашата съфорумка и приятелка  Марѝ има нужда от подкрепа и помощ за онкологична операция на съпруга си!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691930.msg23748040#msg23748040

# 494
Их,изпросихте си! Разчуствах се покрай тези разкази за сватби  Heart Eyes

Трейси гледали са хората, ама съм сигурна че са излезли страхотни снимките!

Редактирано!

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 04:25 от MissNellie

Общи условия

Активация на акаунт