Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви бяха някои от интересните моменти в дискусията във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Какво се случи с котката Пикълс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви бяха някои от интересните моменти в дискусията във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума и каква е темата на дискусията във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с котки, като грижа за котки, техните имена, поведение, здравословно състояние и изложби. Освен това потребителите споделят снимки и истории за изгубени котки. Темата на дискусията във форума обхваща сватбени снимки с котки, проблеми с бълхи при домашни любимци, кастрация на котки и различни истории и снимки на домашни любимци.
-
Какво се случи с котката Пикълс?
Пикълс се качи на дивана, където стоеше бяла кожена дивана, и започна да скача. Когато мъжът на авторката влезе в стаята, тя се стресна и заклещи крака си, усуквайки го и падайки на главата си. Тя остана скована с разширени зеници и не можеше да се разтегне. След около 20 минути тя започна да се разтяга, изправи се, разходи се малко и заспа. В крайна сметка тя се възстанови и всичко приключи добре.
-
Какви са препоръките за хранене на котка, за да не се качва на масата и да не проси храна?
-
Какви са изискванията за транспортиране на котка в Лондон?
Постоянно руши, все съм имала диви котки, обаче тя е ужас някакъв. И изобщо не я интересува дали е наказана или не - отива оттатък и почва да руши там. Ми писна ми бе - една елха исках да свети за Коледа, не мога постоянно да давам по 20 лв. само за лапички, а счупените играчки...пффф, направо...
Пердета, диван, чиято сума няма да споменавам, защото направо ми избива пяна по устата - цялата кожа е накъсана, а щяхме да го дадем на сестрата на мъжа ми, защото той е нов, дизайнерски и т.н. много е хубав, просто е малък, ние искахме голям... сега за нищо не става! Нашия диван и той е пострадал... пердетата - всичките! За малките неща, дори няма да отварям дума. Не знам какво да я правя вече, знам само че съм ѝ бясна! Баси... до вчера сме обзавеждали, днес всичко е като мебели втора употреба! И това при все, че не се втелявам много на тази тема, може да си представите какво е, за да ми избият балансите така! Сега чакам мъжът ми да видим поне лампичките ще може ли да вържем, макар че като се сетя за другите неща и... полудявам от яд чак!
Успокои ме, върза кабела на лампичките, светна елхата. Каза ми, че тя не осъзнава какво прави и като е лоша, просто ще бъде навиквана и оставяна сама оттатък. Тя обаче знаеше, че вече прекали, качи се в леглото си и не мръдна оттам 2 часа. Сега спи блажено в скута му... Знам, че е нормално за малки котета такова нещо, просто ми дойде доста прекалено вече. Обаче ей го, пак се обичаме

порастнала е Сушата, но напоследък не яде много и е станала фина мадама. А такова хубаво кюфтенце беше.