Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 554
  • 806
  •   1
Отговори
# 330
И аз не намирам нищо общо, което разбира се не пречи и Мирама да е хубава жена.

# 331
Аз не намирам нищо общо м/у Мирама и Джулиан Мур.
Е, аз за какво ги сложих една до друга?! За да се видят "приликите". Crazy

# 332
  • София
Чувате ли звука на приближаващата, река с кехлибарен цвят, която ще ви залее сега?

# 333
Друго си е елегантният стил. Когато бях млада и зелена, във всички теми плашеха със "зареждане на лайномет". Насмалко да се откажа от форума, гнуслива съм.

# 334
Не, глуха съм от години. Rolling Eyes

# 335
Много ше замола никой да не ми слага нищо в устата!!!, освен кюфтетата и мусаката на ellyst.

Не бих нарекла никоя жена не хубава, дори не бих я определяла детайлно.  Просто мисля, че едната не прилича на другата. Приличат си всяка на себе си.

# 336
Изобщо идеята ми не е да сравнявам по хубост. Stop Всеки е хубав сам по себе си и за много свои близки хора. Не е задължително да е хубав за всички останали, за да се чувства добре и щастлив!
 Просто тези две дами не си приличат!

# 337
Гласувах за Поли и Ерист, защото другите не съм ги виждала, с изключение на една, която пък се чудя защо е номинирана. Сега отивам да гледам снимки, и гласовете ми може би ще подлежат на корекция.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 13:05 от Ая

# 338
  • София
Гласувах за Поли, защото другите не съм ги виждала, с изключение на една, която пък се чудя защо е номинирана.
Права беше Имелда

Чувате ли звука на приближаващата, река с кехлибарен цвят, която ще ви залее сега?

Благодаря, че ме споменавате Бижу и Мисис Т, аз помолих да не ме слагат в номинациите и благодаря, че ми приеха самоотвода. Заявката ми беше на лигня.

# 339
Мирама, не мога да не направя комплимент за перфектно подбрания цвят при официалния тоалет. Имаш много свежа и красива кожа и си го подчертала по най-добрия начин.  Peace

# 340
  • в сърцето на един мъж...
Може да дефилирате на три тура: По бански, офиц. рокля и нар. носия съответна за областта в която живеете  Grinning

За да е пълен панаира все пак  Grinning

Аз ще се въздържа тогава, нашата местна носия е прекалено стряскаща, ще изпопадат тука мъжете Joy

Скрит текст:

Как Сийке, един шоколад за теб, ама ако може да гласуваш за Богинята Embarassed
Скрит текст:

# 341
Как Сийке, един шоколад за теб, ама ако може да гласуваш за Богинята Embarassed
Скрит текст:

Еееее, това е удар под кръста.

Боже, колко съм лакома  Blush

# 342
  • Kопенхаген
Определено таз годишното дефиле впечатли основно с Prеt-а-porter визии.

Нямахме честа да видим Haute couture визии. Да се надявам следващата година това недоразумение да се корегира  Grinning

# 343
Снимките как трябва да са - по бански, в официално и ежедневно облекло?. )))))
С носия!

Ама хавайска.

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мадам, другата година си подберете Haute couture кандидатки Laughing

Защо се оплаквате, че няма снимки, моите, на Бенджи и Мирама стоят Simple Smile. Само Акаша се изтри, което е нейно право.

Общи условия

Активация на акаунт