Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 569
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
Е, каква да е снимката?! Ръчна изработка, мога и на теб да ти изплета нещо по поръчка.

# 466
  • Казанлък of all places
Куркума, от сърце ти се моля, дефинирай цвят ряпа!

# 467
Колко ли невинни души изписаха в гугъл "Бояна + дълги крака"?  Mr. Green
И аз сред тях, макар че хванах снимката с дънките и черния топ. Заради която и номинирах самоотводилата се, ама на!   Crossing Arms

# 468
  • София
Колко много съм изпуснала за тези 2 години през които бях пасивна  Crossing Arms Whistling ooooh! Crossing Arms
Моля спечелилата в тази категория да ми драсне едно ЛС. Имам нещо предвид  Mr. Green

# 469
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз като видна мъжегонка, още онзи ден написах "Бояна + татко", че изтървах прословутата снимка Whistling.

# 470
  • София
Аз като видна мъжегонка, още онзи ден написах "Бояна + татко", че изтървах прословутата снимка Whistling.
Драсни едно ЛС когато нещо те интересува, аз си пазя постовете чисти от линкове, иначе поствам само снимки, които вече са налични в нета и без това.

# 471
Аз така и не разбрах каква е тази нишка с родителите, само прочетох за 500-те хита.  Mr. Green

# 472
  • София
Дамаянти, ако бях се пуснала по една снимка, която ти си ми правила, щях да съм с абонамент за първото място. Ма пуста скромност и липса на състезателен дух, на!
Да не забравите да гласувате за ellyst!

# 473
  • София
Аз така и не разбрах каква е тази нишка с родителите, само прочетох за 500-те хита.  Mr. Green
Няма значение, важното е лаф да става, а тук лафовете са като пого, тръгне ли  един всички са в мелето.

# 474
Разбирам.

# 475
Бояна, лични, как ли пък не- не мога така да си признавам, че те столквам Wink Hug

# 476
  • Пазете Гор
Що пишете в Гугъла Бояна+дълги крака. Напишете Бояна - (минус) дълги крака, пък да видим какво ще излезе.

Да приготвим ли по едно въпросниче към кандидат хубавиците, а? Пет до седем въпроса, с общочовешко значение. Накъде се развива резбата, накъде се върти земята, кой е най-подходщия ред за триадата покачние -прошка - изповед, ей такива.

Куркума, от сърце ти се моля, дефинирай цвят ряпа!

То е цвят и текстура едновременно.

# 477
Ааа, Куркума, недей така Naughty. Ще си разваля имиджа на пишман-хубавица с подобен въпросник Mr. Green

# 478
Аз съм за световен мир независимо в коя посока се върти Земята.

# 479
  • Пазете Гор
А ти ли беше в дрешката с рядка плетка?

Общи условия

Активация на акаунт