Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 314
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
знам, знам Mr. Green
но все се надявах козметичната индустрия да измисли най-накрая чудодеен препарат, който мигновено естествено да сгъстява и удължава косата Laughing Mr. Green

# 601
Аз имам добра коса, въпреки че е руса.
Но вие сте ми я виждали само на снимки когато е  мокра или след секс.  Rolling Eyes Laughing
Няма показвам когато е наистина направена, че...  как беше - Много злоба има в тоя форум, много. Joy

# 602
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моята беше много здрава, докато не я пуснах до средата на гърба. Сега се налага да мажа с маски и балсами, и дори да разредя боядисването до веднъж месечно Embarassed.

# 603
Хайде да се местите в готварския форум и в КМ. На какво го обърнахте тук? Това е кОнкурс все пак!!

# 604
Аз не ви ли казах вчера да си пускате анонимни снимки на дупетата, за да променим хода на темата?! Какви са тези коси и позитивни постове?! Битка е това, не нарушавайте правилата! Къде са онези отворените? ellyst, Цонна, отказахте ли се от борбата?  Crossing Arms

# 605
Само едно допълнение- наистина бляскав косъм като от реклама се постига само и единствено с боя Simple Smile

Хм, ще имате да вземате! Здравата коса си има страхотен блясък. Моята Е такава, но за да не завиждате, може да приемете, че е защото съм циганка. И можете да сте сигурни, че ако участвах в конкурса, короната щеше да е моя, защото иначе бих ви съдила за дискриминация, щях да кажа, че не ме харесвате, само защото съм малко по-бежова от вас.

# 606
но за да не завиждате, може да приемете, че е защото съм циганка. И можете да сте сигурни, че ако участвах в конкурса, короната щеше да е моя, защото иначе бих ви съдила за дискриминация, щях да кажа, че не ме харесвате, само защото съм малко по-бежова от вас.

Ооо, това беше жестоко! Защо не го каза по-рано, що номинации щеше да имаш ... Язък!  Crossing Arms Аз щях да накарам и децата да си направят по един профил и да гласуват, защото нали мултикаквобеше е забранено.

# 607
Аз не ви ли казах вчера да си пускате анонимни снимки на дупетата,

Какво е анонимна снимка?

Между другото някои хора тук са напускали към 10 годишни снимки от времето, когато още са били с фигури на млади тюлени, но уви намерихме им актуални снимки, на които вече са като моржове.

Моля никой да не се хваща на правокацията ми, такава съм си.  bowuu

# 608
Мултиакаунтинг - думата идва от цигански, затова ти е трудно да я запомниш. И други хора срещат затруднения.

# 609
  • Варна
Цитат
Между другото някои хора тук са напускали към 10 годишни снимки от времето, когато още са били с фигури на млади тюлени, но уви намерихме им актуални снимки, на които вече са като моржове.
В нормалните конкурси биха дисквалифицирали претендентката заради това Crossing Arms

# 610
  • София
А аз бих дисквалифицирала от листата на желаните контакти всеки, който разпространява на ЛС тук чужди снимки, които са му станали достъпни благодарение на приятелство във ФБ или лично приятелство. Ама и красотата на поведението явно е въпрос на вкус и на култура.

# 611
А аз бих дисквалифицирала от листата на желаните контакти всеки, който разпространява на ЛС тук чужди снимки, които са му станали достъпни благодарение на приятелство във ФБ или лично приятелство. Ама и красотата на поведението явно е въпрос на вкус и на култура.

Нека гледат мишоците! Важното е само да се пипат с чисти ръце докато гледат.  Tired

# 612
Към ellyst и Цонна - спите ли?

# 613
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
В нормалните конкурси биха дисквалифицирали претендентката заради това Crossing Arms
Аз затова съм напускала снимки в 6-годишен период- поне се вижда, че преминаването в  морж е било плавно Flutter

# 614
Не, че нещо.... Ама не можеш.

Общи условия

Активация на акаунт