Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 300
  • 806
  •   1
Отговори
# 585
  • В Космоса
Акашова, само косите да беше показала, пак щях да ахна в захлас и да занемея пред екрана.
Само да не носят аромат на пръжки, или мусака, защото веднага си взимам гласа.

Не, че не съм една своеобразна богиня на кулинарията, но поради споменатите от теб уханни причини с тази нелека задача се е нагърбил моят любим и спътник в живота. Нямаш повод за притеснение - в косите ми всеки втори иска да зарови ако не пръстенца, то органи на обонянието.

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, това беше удар под кръста с казана с ракия! Simple Smile
Простете отчаянието ми, ама да завърша състезанието без ни един мъжки глас съвсем ще разяде крехкото ми самоуважение Rolling Eyes Whistling
Затова- ракия, водка, насам, народе Mr. Green

# 587
  • Belgium
Джой, пробвай и с дестилиране на парфюми Laughing

Никога не се знае, кой ще е успешният финт.

# 588
Не че искам нещо да кажа, просто минавам, за да поизлъскам огледалото. Да попръскам чар и сексапил, така между другото.

# 589
Лу, да кажа ли, че съм бъркала бои за Л'Ореал Flutter?

# 590
  • София
Некак искам да вметна, че казаните за ракия са ми подопечни, така че внимавайте какви ги говорите! Да не ви изненадат с кротък въпрос "...а бележка за акциза имате ли!?"

И с това трябваше да започнеш!
Признавам, стресна ме за малко с акциза, като всеки, леко замесен с алкохолния бизнес, обаче понеже сме редовни, пак да вземеш да ми пуснеш краката, а? Simple Smile

Акашова, личен приз "Рапунцел и разбойникът" ти присъждаме за вълшебните коси, бай дъ уей, колко време ти отнема да ги изсушиш?

# 591
  • Belgium
Джой, може да наблегнеш, че при правилно гласоподаване, ще забъркаш специален ексклузивен цвят за всяка потребителка, откликнала на апела ти.

Друго си е да си ВИП в косата  Wink

# 592
  • В Космоса
Azzy, не ползвам сешоар - някъде около 2 часа си съхне естествено. Peace

# 593
Джой, може да наблегнеш, че при правилно гласоподаване, ще забъркаш специален ексклузивен цвят за всяка потребителка, откликнала на апела ти.

Друго си е да си ВИП в косата  Wink
Мдааа, това е добра идея- напоследък забъркваните от мен вълшебни смеси имат прекрасен флуоресцентно зелен цвят, с който всяка уважаваща себе си гласоподавателка би желала да се сдобие Mr. Green

Последен изблик на снимки от мен, моля следващата в списъка да се подготви Crazy

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 22:16 от joy_r

# 594
акаша, с какво я отглеждаш тази коса, та изглежда толкова божествено и разточително пищна Rolling Eyes
аз за моята само дръжката на метлата не съм варила още, пък е пълна драма.

за акаша отделен приз  Simple Smile

# 595
  • В Космоса
*Serendipity*, просто ген. Не правя някакви особени магии, да не кажа никакви. Ползвам балсам без отмиване и това е. Peace

Изчезвам за известно време, а вие гласувайте, не се свенете. Grinning

# 596
  • в сърцето на един мъж...
Давам шоколад с люти чушки и  солети  по избор. Гласувай за мен.

Глас даден!  Peace
Шоколада, благодаря!  Hug
Остават ми 2 непродадени гласа...   Flutter

Добре сега, това беше подло - аз ти пуснах трюфели, специално направени за теб, а ти за един шоколад с люти чушки да се продадеш Shocked

# 597
Акаша, и аз искам коса като твоята, ама няма Embarassed Crossing Arms. И Геината не бих отказала Heart Eyes. Добре, че се преместих тук, та да изглеждам гривеста в сравнение с  проскубаните лисички наоколо Laughing

# 598
Това е точно така. Хубавите маски и козметика могат да направят косата да изглежда здрава и лъскава  (до следващото миене Wink), но не могат да я сгъстят и да направят чудеса.
Един тънък косъм няма как да стане здрав и дебел.

# 599
Само едно допълнение- наистина бляскав косъм като от реклама се постига само и единствено с боя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт