Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 491
  • 806
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Елист е пасивна, защото на лични й доказаха със снимка повода за моето изказване!

Единственото, което доказаха, е че бих нарекла минимум още една форумска кокона овца

Joy И като се сетя, че една от съфорОмките се изкара по- красива от мен Joy
Подкарвам с гегата стадото.Повечето сме музиканти, циркови артисти, акробати и авиатори Joy
Не се изкарах, аз съм по- красива, а лошото, че явно и по- умна.

ПП Чакай, че забравих тези  Wink Laughing Mr. Green hahaha и ще започнат едни обяснения...

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Франческа, не мога да разбера какво се пънеш да постигнеш newsm78. А се имам за повече от средноинтелигентна Laughing.

# 422
Май само аз не разбрах за какви ЛС става въпрос  Crossing Arms
Каква е драмата между Бояна и Франческа, някой ще ме осветли ли плийз, за да съм в час с интригата

# 423
  • София
Май само аз не разбрах за какви ЛС става въпрос  Crossing Arms
Каква е драмата между Бояна и Франческа, някой ще ме осветли ли плийз, за да съм в час с интригата
Аз нямам драма с Франческа никаква, май и тя с мен. Аз само се закачам, а единствено сериозно по- рано отбелязах, че ми се струва грозно да наричаш друг недостоен за класацията или грозен. Но това е моето мнение, нищо повече. След това следва лигня.

# 424
  • в сърцето на един мъж...
Абе като гледам, никой не е наясно с драмата, ама половината народ имат драма с Бояна Laughing

# 425
  • София
Абе като гледам, никой не е наясно с драмата, ама половината народ имат драма с Бояна Laughing
Ти ми каза да успея да се заям с хората и успях. Сега вместо да се гордееш ми се смееш, ми не си права, пък. Crossing Arms

# 426
Цитат
ама половината народ имат драма с Бояна

Ами така е като си направи самоотвод.  И аз съм и обидена, защото така не уважи номинацията ми.  Crossing Arms

# 427
Ма не на теб, моля ти се Hug Аз на тях се смея, че имат драма с теб. Пък ей виж ся, народа се тръшка, иска да участваш в Огледалото, ей на и аз тъй, че и за Октоподесата се тръшкам, ма на публично не драматизирам Sunglasses Обаче догодинааа, ох, леле, само да дойдат номинациите smile3508

# 428
Ами така е като си направи самоотвод.  И аз съм и обидена, защото така не уважи номинацията ми.  Crossing Arms

Искате ли, за да вкарам напрежение да пренаредя анкетата?  Laughing

# 429
  • София
Franceska, ти ли си на аватара?

# 430

Да  smile3521 newsm18 beer2 Popcorn

# 431
  • София
Цитат
ама половината народ имат драма с Бояна

Уважавам я, но предпочитам да не се резиля като загубя позорно от безспорната победителка Елист. Да не говорим за Поли, която за две бройки може да ми е дете.
Оставам си "дала за(д)явка" и така е по- забавно.

Geia Догодина, реванш  Wink

# 432
Октоподке, съгласна Mr. Green

# 433

Да  smile3521 newsm18 beer2 Popcorn

Да и от мен.  Mr. Green

# 434
Така както съм сложена много непочтено на последно място всява в смут у феновете ми. А на такъв измислен конкурс би му прилегнала чудесно една измислена хубавица като мен. Напред, гласоподаватели! Не се поддавайте на низши старсти. Овцевнете красотатата ми.

П.С. И ще ви замоля да не ме карате да пускам снимки, защото още не съм си ремонтирала банята, ако разбирате какво искам да ви кажа.

П. П. С. Елист, и аз мога да лапам цигари, ако се наложи. Имам една пура вкъщи и отивам да я търся. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт