Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 310
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
  • София
То и сега се пръска от възмущение, че няма истинска битка. Богината, Цонна и ellyst... само те са достатъчно устати, за да направят нещо смислено тук и между тях трябва да избирате. Ако не, заспали сме всички от скука до час.  

Абе..то Огледалото няма отношение към Ellyst..
Не за друго, мани тая химия, ма физиката, физиката е виновна. Ellyst е неотразима...та златно, сребърно, огледалото е само аксесоар без практична функция за нея  Mr. Green

Аре..имам още два гласа..Понеже моите са от динозавърските, а и има връзки с модове-тежат повече. Подкупна и порочна съм, та- подгласничките на Най-красивата още имат шанс да си дам гласчетата. Искам снимки и доказателства за душевната им красота и поне умерен интелектуален капацитет- например извадка на петте поста, скоито се гордеят  Twisted Evil

(Окти, не искам да изземам функции, ма замря интригата, нивото спихна, язък, че ме върна във форума, душице)

# 676
  • София
Шантал, Богиня.
Третият ще ти го кажа довечера.  Wink
С аргументи, нали! Ще изчакам до довечера.
Аргументите са ми в ЛС пощата.
И съм толкова дискретен, че няма как да ги споделя.
Но съм сигурен, че би приела моята дума на доверие, ммм?  Grinning
Верно ли на ЛС се рекламират? 4470

# 677
Бе то бива и бива  безразличие към мнението на широките маси, ама чак пък толкоз....

Почвайте да грубиянствате и да обиждате претендентките (...) и ето ви го върховното забавление. Flutter
+1

Сто мусаки и рибени чорби са по-приятни от поредната серия на "къде сте вий, къде съм аз".

Не го казвам с лошо чувство, а просто отбелязвам как ми изглежда лично на мен отстрани опитът за повеждане на дискусията в тази нова стара насока.

# 678
  • В Космоса
да обиждате претендентките под съпровода на Октоподата и ето ви го върховното забавление. Flutter

Ще те помоля да не ми слагаш думи в писанията. Тази интерпретация си е изцяло твоя. Аз споделих впечатленията си. Ако четеш и чуждите постове освен моите ще видиш, че и други потребители са изразили подобно мнение.

Думи не съм ти слагала, определих само начина на изразяване, другото е само едно невинно предложение за по-забавлително развитие на темата. Sunglasses

# 679
Дами, видя се, че не сте в час с химията. Аз сама се справих с подвеждащия въпрос на журито и се представих подобаващо.

И за тези които искат да ме видят колко съм сладка се  и да наклонят везните към моята номинация ще предложа доброто разположение на духа си и ще ви предоставя снимка.

Пу-пу да не ми е уроки.

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/8198708868/

# 680
(Окти, не искам да изземам функции, ма замря интригата, нивото спихна, язък, че ме върна във форума, душице)

Хич не е! Виж как добре се разчертаха лагерите. Новаците се обединяват, остава и ние да направим коалиция и битката започва. Аз предлагам да дадем рамо на моите три претндента, чакаме техните три и останалото оставяме на случайността. Но да се дадем без битка, само с манджи?! Абсурд!

# 681
  • в сърцето на един мъж...
Битката как ще се води - шпаги, оръдия, плюене, скубане, бокс? Да знам какво оръжие да приготвя Mr. Green
П.С. Окто може ли във вашия лагер, нищо, че не съм такъв ветеран Embarassed Биеш се за моя фаворит, все пак Flutter

# 682
  • София
 eat

# 683
Да знам какво оръжие да приготвя Mr. Green

Най-силното! Хуморът! И държа правилата на форума да се спазват. Хапливо може, оглозгване - не! Кой в кой лагер е, ще се види от постингите. Готови ли сте, аватарките?  box

# 684
  • в сърцето на един мъж...
Елица, мусаката я изядоха мъжете, прибери вилицата и ножа, друго ще е на въоръжение Joy
Ех, тук хич ме няма Embarassed

# 685
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кой в кой лагер е, ще се види от постингите. Готови ли сте, аватарките?  box
е, ти даде ли ни избор Joy Joy Joy

# 686
  • В Космоса
Готови ли сте, аватарките?  box

Елате ми повече!

# 687
Цонна, пу-пу, плюх си в пазвата!! Ето ТОВА е конкурсна снимка, нали искате по бански:

http://prikachi.com/images.php?images/52/5513052Q.jpg

И една от абитуриенския ми бал!

http://prikachi.com/images.php?images/55/5513055e.jpg

Октопода да обърне внимание на прическата ми в стил "главоного ме налази, аз го тряснах с чехъл"

# 688
Кои са ви претендентките? Обединявайте се около три и да се почваме! Генералите срещу Аватарите!!!

Ето ТОВА е конкурсна снимка, нали искате по бански:

http://prikachi.com/images.php?images/52/5513052Q.jpg

Същинска Джейн! Заради нея Тарзан е слязъл от дървото, не е шега! Прекрасна си!

# 689
  • Пазете Гор
Конкурсът ще стане групов?

Няма лошо. Малко е хипарливо това груповото, ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт